*

Αποστολέας Θέμα: Καταλήψεις και Διαγωνισμός ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 88638 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lalunalu

• Νέο μέλος
  • *
  • "What's going on..." MARVIN GAYE
    • Προφίλ
Απ: Καταλήψεις και Διαγωνισμός ΑΣΕΠ
« Απάντηση #308 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:15:06 pm »
Πάντως θα είναι μεγάλο ρίσκο να αναβάλλουν το διαγωνισμό...φοβάμαι ότι αν γίνει κάτι τέτοιο μπορεί να είναι και επ' αόριστο.Και αυτό το λέω με την εξής λογική: ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι η κατάσταση στα σχολεια θα ομαλοποιηθεί έστω και μετά τις γιορτές; Σκέψεις κάνω..ξέρω και γώ;
Ε, κράτα και καμιά σκέψη για τον εαυτό σου ! Δεν κάνει κακό. Πού το πας πού το φέρνεις ,σπέρνεις διαρκώς απαισιοδοξία και πανικό. Δε λέω ότι το κάνεις επίτηδες ,αλλά πολύ άγχος βγάζεις βρε παιδί μου . Όλα θα πάνε καλά και οι εξετάσεις την ώρα τους. Καλή επιτυχία !
Καλή επιτυχία και σε σένα! Αλλά δεν θα μου απαγορέψεις και να μιλάω...Ε, συνάδελφε; Σόρυ κιόλας...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:56:29 »

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:15:26 pm »
κ εγω πιστευω οτι ο διαγωνισμος θα γινει κανονικα αλλα ανοιξα λιγο την τηλεοραση τωρα κ οι κινητοποιησεις συνεχιζονται κανονικα. ο κουγιας προκαλει κ λεει οτι ο αστυνομικος δε μετανιωσε που τραβηξε το οπλο, οτι οι μαρτυριες των παιδιων ειναι κατασκευασμενες κ κατι τετοια κ δεν ξερω κατα ποσο θα εξαγριωθουν ακομη περισσοτερο τα παιδια με κατι τετοιες δηλωσεις. πολυ προκλητικος παντως βρε παιδια. αν ακουσετε ολοκληρη τη δηλωση του,αυτα που λεει απλα δεν υπαρχουν

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:22:48 pm »
κ εγω πιστευω οτι ο διαγωνισμος θα γινει κανονικα αλλα ανοιξα λιγο την τηλεοραση τωρα κ οι κινητοποιησεις συνεχιζονται κανονικα. ο κουγιας προκαλει κ λεει οτι ο αστυνομικος δε μετανιωσε που τραβηξε το οπλο, οτι οι μαρτυριες των παιδιων ειναι κατασκευασμενες κ κατι τετοια κ δεν ξερω κατα ποσο θα εξαγριωθουν ακομη περισσοτερο τα παιδια με κατι τετοιες δηλωσεις. πολυ προκλητικος παντως βρε παιδια. αν ακουσετε ολοκληρη τη δηλωση του,αυτα που λεει απλα δεν υπαρχουν
Μόνο προκλητικός; Ο άνθρωπος είναι μεγάλο φασισταριό , δεν το συζητώ! Και δεν ειναι τυχαίο που αυτός τελικα ανέλαβε την υπόθεση! Κατά τη γνωμη μου γινεται τεράστια προσπάθεια και από την κυβερνηση ακομα, για συγκάλυψη της υπόθεσης! Να δείτε στο τέλος θα τους αθωώσουν κιόλας...Πάντως έτσι και γινει δεκτη η αιτηση αποφυλάκισης των δυο κτηνων , η χώρα θα καει για δεύτερη φορά...Και αυτη τη φορά δενθα την κάψουν οι παρακρατικοί και οι ασφαλιτες-κουκουλοφοροι αλλά ο απλός κοσμος!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:25:15 pm από aziuol »
The revolution will not be televised, the revolution will be live...

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:33:02 pm »
Δείτε και αυτο να σας φύγει η αγωνία...τα γράφει ο Ελευθερος Τύπος

Απ: ημερομηνία διεξαγωγής διαγωνισμού εκπαιδευτικών - ΠΕ60
Συνδεδεμένος ath79

Απάντηση με παράθεση
μόλις πήρα τον ελεύθερο τύπο και λέει μέσα οτι ο διαγωνισμός 3π κλειδώθηκε για τις 31/1- 1/2 του 2009...βέβαια με κάθε επιφύλαξη γιατί ο ασεπ όπως πάντα θα μιλήσει τελευταίος... όσο για τους 2π λέει ότι ο ασεπ είναι καθ΄όλα έτοιμος να διεξάγει το διαγωνισμό κανονικά δηλαδή στις 20-21/11 παρόλα τα προβλήματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:42:44 pm από aziuol »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:56:29 »

Αποσυνδεδεμένος arlene

• Έμπειρο μέλος
  • Post Tenebras Lux
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:37:44 pm »
παιδια! σχετικα με  2π...
 ρωτησα σε ασεπ τωρα  και ειπαν οτι αυριο η μεθαυριο θα βγει ανακοινωση αν θα αναβληθει ο διαγωνισμος...
σημερα συνεδριαζουν οι συντονιστικες επιτροπες για τισ καταληψεις... ποιος ξερει τι θαγινει ???...

Αποσυνδεδεμένος Georgia s

• Ιστορικό μέλος
  • η παιδεία είναι θέμα εσωτερικού πολιτισμού
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:41:10 pm »
[[/quote]
Μόνο προκλητικός; Ο άνθρωπος είναι μεγάλο φασισταριό , δεν το συζητώ! Και δεν ειναι τυχαίο που αυτός τελικα ανέλαβε την υπόθεση! Κατά τη γνωμη μου γινεται τεράστια προσπάθεια και από την κυβερνηση ακομα, για συγκάλυψη της υπόθεσης! Να δείτε στο τέλος θα τους αθωώσουν κιόλας...Πάντως έτσι και γινει δεκτη η αιτηση αποφυλάκισης των δυο κτηνων , η χώρα θα καει για δεύτερη φορά...Και αυτη τη φορά δενθα την κάψουν οι παρακρατικοί και οι ασφαλιτες-κουκουλοφοροι αλλά ο απλός κοσμος!
[/quote]

+++++++

Αποσυνδεδεμένος Nema

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:41:47 pm »

Προσωπικά μου δίνει την εντύπωση ψυχικά διαταραγμένου ανθρώπου... το τρα΄βάει ο οργανισμός του το ξύλο...
Δε χρειάζεται να είμαστε οι καλύτεροι. Αξίζει να έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας!!!

Αποσυνδεδεμένος Alba

• Νέο μέλος
  • *
  • dum spiro lego...
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:46:42 pm »
[
[/quote]

+++++++
[/quote]

+++++++

Αποσυνδεδεμένος kalipso

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:48:46 pm »

Προσωπικά μου δίνει την εντύπωση ψυχικά διαταραγμένου ανθρώπου... το τρα΄βάει ο οργανισμός του το ξύλο...

δεν θυμαστε που η

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:49:51 pm »

Αχ, αγαπητή φίλη Nema...
Καμία ψυχική διαταραχή...αυτο το κάθαρμα ξέρει πολύ καλά τι κάνει! Μεθοδέυει την όλη κατάσταση για να αθωωθούν τα δύο τέρατα! Έχει και τα κατάλληλα κονέ...και στην κυβέρνηση και μέσα σε δικαστικούς κύκλους!

Αποσυνδεδεμένος Alba

• Νέο μέλος
  • *
  • dum spiro lego...
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:50:16 pm »
λοιπον εγω προτεινω να παρουμε τηλεφωνο σε ολα τα σχολεια που δινουμε και να ρωταμε αν ειναι υπο καταληψη ή απεχουν οι μαθητες. αν δεν απαντουν σημαινει πως ειναι. μην περιμενουμε κανεναν, δραστηριοποιηθειτε!
επισης οποιος ωρομισθιος, αναπληρωτης, μονιμος ξερει σχολεια, ας τα αναφερει.

Πριν λιγα λεπτα τηλεφωνησα στο 1ο γενικο λυκειο του Αιγαλεω και μου ειπαν οτι δεν ειναι υπο καταληψη αλλα δεν εχουν ακομα καμια επισημη ενημερωση για τη διεξαγωγη η την αναβολη του διαγωνισμου Με παροτρυναν μαλιστα να ξανατηλεφωνησω Πεμπτη η Παρασκευη γιατι δεν πιστευουν να  τουs εχουν ενημερωσει νωριτερα

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:52:23 pm »
δε νομιζω παντως να αποφυλακιστουν. το θεωρω απιθανο. αν γινει κατι τετοιο θα καει ολη η χωρα + σπιτια+ γραφεια κουγια κ η κυβερνηση θα πεσει

Αποσυνδεδεμένος aziuol

• Πλήρες μέλος
  • VENCEREMOS !!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 01:59:13 pm »
δε νομιζω παντως να αποφυλακιστουν. το θεωρω απιθανο. αν γινει κατι τετοιο θα καει ολη η χωρα + σπιτια+ γραφεια κουγια κ η κυβερνηση θα πεσει

Δε νομίζεις; Οι άνθρωποι είναι τόσο ξεδιάντροποι, τόσο αλαζόνες, πωρωμένοι και γαντζωμένοι στην εξουσία τούς που δεν τους καίγεται καρφάκι.. Εδώ ο Καραμανλης δήλωνε ευθαρσώς ότι η κυβέρνηση ειναι ισχυρη΄και με τιποτα δεν παραδέχεται τον κοινωνικο χαρακτηρα αυτης της εξέγερσης. Το μόνο που ειχε να πει ήταν οτι πρεπει οι "ταραξίες" να απομονωθούν κοινωνικά και πολιτικά!
Όπου άνθρωποι= η φασιστική κυβέρνηση της Ν.Δ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2008, 02:18:06 pm από aziuol »

Αποσυνδεδεμένος e-labor

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Δεκεμβρίου 15, 2008, 02:07:04 pm »
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα αγαπητή συνάδελφε ότι όλοι βλέπουμε τη "ζωούλα" μας, τον "ανδρούλι" μας το παιδάκι μας και δεν μας νοιάζει τπτ. Γιατί η αναβολή του διαγωνισμού εξ αιτίας των καταλήψεων να σημαίνει ότι τα παιδιά  μας "αδικούν"; Έτσι θα σκέφτόμαστε και όταν θα διοριστούμε; Αλλά βέβαια τότε δε θα μας νοιάζει, θα έχουμε "βολευτεί".. Από τις 33000 αιτήσεις που σημαίνει 33000 ανέργους στις 22 Δεκέμβρη θα εξακολουθήσουν να είναι άνεργοι περίπου οι 27000 από μας!!! και μας, μας νοιάζει πότε θα γίνει ο διαγωνισμός;;; Και αν γίνει σε 5 μέρες η 5 εβδομάδες τι θα αλλάξει;; κανονικά θα έπρεπε ως πτυχιούχοι άνεργοι να είμαστε και μεις στους δρόμους μαζί με αυτόυς που ανησυχούν για το μέλλον τους και όχι απέναντί τους......

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182720
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)