0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panickos στις Ιανουαρίου 24, 2009, 06:55:43 pmΕσείς έχετε βάση αναπληρωτών γύρω στα 19-20 μόρια ενώ εμείς 28-29 μόρια. Οι αναπληρωτές παίρνουν 9 μόρια τον χρόνο, ενώ εμείς (στην καλύτερη των περιπτώσεων που είμαστε τυχεροί και μας καλέσουν από Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια ωρομίσθιους) 7 μόρια.Δηλ. στην καλυτερη των περιπτωσεων διοριζεστε σε 3 χρονια, ενω υπαρχουν αλλοι που θελουμε... δεκαετιες!
Εσείς έχετε βάση αναπληρωτών γύρω στα 19-20 μόρια ενώ εμείς 28-29 μόρια. Οι αναπληρωτές παίρνουν 9 μόρια τον χρόνο, ενώ εμείς (στην καλύτερη των περιπτώσεων που είμαστε τυχεροί και μας καλέσουν από Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια ωρομίσθιους) 7 μόρια.
Ποιά ύλη βρε κούκλιτσα μου ξέρουμε? απο 4 Παλαιολόγους (ερώτημα προηγ. ασεπ) ποιός δεν επισκέφτηκε ευρωπαικές αυλές;;;;;;;; ή την 8η σταυροφορία;;;;;;;; υπάρχουν αυτά πουθενα στα βιβλία του σχολείου;;;;Νομίζω πως ουτε ο Ιντιανα Τζόουνς την ήξερε και αυτός στην 4η σταμάτησε. Θυμάσαι μήπως ένα θέμα σας αν δεν απατώμαι στον ασεπ Πε6 2002 έλεγε: Αν υποθέσουμε ότι το Big Ben είναι το σύμβολο της πόλης του Λονδίνου να αναφέρετε παρόμοια σύμβολα πόλεων;;;;; Συγκρίνεται τώρα εεεεεεεεεεεεεεεε??
Πόσο πιο λίγες από 8 άτομα??? Μην τρελλαθούμε!!!!!!!! Ανάθεμα σε Στυλιανίδη και μυριανάθεμα σε!!!!! Αν δεν κάνει τίποτα ο Αρούλης καταριέμαι να κλείσουν όλα τα Armani, Versace, Hugo Boss κ.α ώστε να ψωνίζει τα κυριλέ πουκαμισάκια του απο τα Glou! Αντε πια!!ΜΑΝΝΙ μου σε ευχαριστώ για τη μέριμνα του θέματος άλλη μια φορά...........