0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι, μολις μιλησα με αϊ βασιλη και με διαβεβαιωσε οτι θα κληθουμε ολοι.
Παράθεση από: fivo στις Δεκεμβρίου 30, 2008, 05:01:02 pmναι, μολις μιλησα με αϊ βασιλη και με διαβεβαιωσε οτι θα κληθουμε ολοι.
αντε καλε. εγω και χωρις στολη θυμιζω αι βασιλη. υγ.1 ε οχι, μεχρι εκει δεν εφτασα...ακομα, αριστο! υγ.2 ειμαστε σαφως εκτος τοπικ, αλλα τετοια μερα ειναι κανεις εντος;
Έχεις λευκή γενειάδα;
210-3442789 (τμ. διορισμών)
Πήρα σήμερα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών αλλά περιμένουν τη συγκέντρωση κενών από ορισμένες Διευθύνσεις και μάλιστα οι Φιλόλογοι Θα προηγηθούν .Μου είπε επίσης να πάρω από βδομάδα μήπως ξέρει περισσότερα .Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει από όλα αυτά απλά σας μεταφέρω τα λεγόμενά του
Παράθεση από: MANNI στις Ιανουαρίου 05, 2009, 01:03:36 pmΠήρα σήμερα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών αλλά περιμένουν τη συγκέντρωση κενών από ορισμένες Διευθύνσεις και μάλιστα οι Φιλόλογοι Θα προηγηθούν .Μου είπε επίσης να πάρω από βδομάδα μήπως ξέρει περισσότερα .Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει από όλα αυτά απλά σας μεταφέρω τα λεγόμενά του μαννι, αριθμο πε02 κατα προσεγγιση σου ειπαν; εστω πολλοι, λιγοι, αρκετοι; γιατι προηγουμαστε, ειναι πολλα τα κενα;