0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήρα σήμερα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών αλλά περιμένουν τη συγκέντρωση κενών από ορισμένες Διευθύνσεις και μάλιστα οι Φιλόλογοι Θα προηγηθούν .Μου είπε επίσης να πάρω από βδομάδα μήπως ξέρει περισσότερα .Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει από όλα αυτά απλά σας μεταφέρω τα λεγόμενά του
.......................άντε μακάρι!!!!!!!! ελπιζω ο Αρούλης να μας δώσει προσλήψεις με το κιλό οπως τα πουκάμισα που αγοράζει για να είναι ομορφούλης Σε ευχαριστούμε MANNI
Πήρα σήμερα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι δεν έχουν καθόλου πιστώσεις για Αναπληρωτές και περιμένουν απάντηση από το λογιστήριο του κράτους αν θα εγκρίνει κάποιες αλλά είπε ότι άμεσα δεν προβλέπονται πιστώσεις
Δηλαδή ΜΑΝΝΙ ο καλός κυριούλης είπε μόνο καλά που δεν ισχύουν...........απ' ότι βλέπω δύσκολα θα πάρουν μέσα στον ιανουάριο αναπληρωτές και αν πάρουν θα είναι ελάχιστοι.....
ανωμαλη προσγειωση απο τον καλο κυριουλη!!!!!κριμα!!!!!!!!!μαννι παντως στην θεση σου δεν θα ανησυχουσα!!!!!!!!θασε παρουν σιγουρα το θεμα ειναι ποτε οχι αν!!!εδω θα ειμαστε να σου ευχηθουμε ελπιζω συντομα!!!!!!!!!!!!