0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ήθελα να ήξερα γιατί αγωνιάται για την αναπλήρωση!!! από το 2009 και οι οαεδιτες στον πίνακα. οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθούμε.
Παράθεση από: teri στις Ιανουαρίου 29, 2009, 07:53:12 pmήθελα να ήξερα γιατί αγωνιάται για την αναπλήρωση!!! από το 2009 και οι οαεδιτες στον πίνακα. οπότε δεν έχει νόημα να προσπαθούμε. Γιατί το λες αυτό; βγήκε επίσημη απόφαση;
Δεν μας φτάνει το άγχος και ο παραλογισμός του ΑΣΕΠ έχουμε τώρα και την αγωνία τί θα γίνειμε τους οαεδίτες. Μπορεί να μου πει κάποιος αν μπαίνουν μόνο στον πίνακα των αναπληρωτών όπως οι ιδιωτικοί ή μπαίνουν απευθείας στον πίνακα διορισμού; Σε κάθε περίπτωση είναι μεγάληαδικία για μας που κοντεύουμε να γίνουμε νευρασθενικοί απο το συνεχές διάβασμα.
Φωνάξτε ρε παιδιά λίγο τον Λυκουρέντζο να μας δώσει μια διευκρίνιση.....
Παράθεση από: apostolisd στις Ιανουαρίου 29, 2009, 09:49:25 pmΦωνάξτε ρε παιδιά λίγο τον Λυκουρέντζο να μας δώσει μια διευκρίνιση..... Αυτη η επιστολη γιατι εμφανιζεται παλι σημερα στη σελιδα αφου ειναι η παλια γνωστη του δεκεμβριου και μαλιστα φιγουραρει πρωτη και προκαλει αναστατωση΄΄ΖΗΤΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥς ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ
Νέα έγκριση Προσλήψεων αναπληρωτών!!!!! τωρα!!!!! γιατι με τον ασεπ δε βλεπω φως ... πως θα γινει να παρει αυριο 150 αναπληρωτες? Ειμαι με 18,5 μορια στην ωρομισθια και μετα την αποτυχια σε αυτον τον ασεπ θα βρεθω με 13,5 ... μονο 5 μηνες αναπληρωσης με σωζουν. Αυτο το "συμπαν" που δεν εκανε τιποτα υπερ μου χτες πως μπορει να ενεργοποιηθει αυριο?