0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μην εισαι τοσο απολυτος/η δεν νομιζω να κανει κανεις 3 παιδια για να διοριστει....
Παράθεση από: catwoman2 στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 08:38:03 amμην εισαι τοσο απολυτος/η δεν νομιζω να κανει κανεις 3 παιδια για να διοριστει....Πλάκα κάνεις;;; Ξέρω 3 τέτοιες περιπτώσεις που δεν ντρέπονταν κιόλας και μου το είπαν ξεκάθαρα !!!
Παράθεση από: morgan στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 01:45:19 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 08:38:03 amμην εισαι τοσο απολυτος/η δεν νομιζω να κανει κανεις 3 παιδια για να διοριστει....Πλάκα κάνεις;;; Ξέρω 3 τέτοιες περιπτώσεις που δεν ντρέπονταν κιόλας και μου το είπαν ξεκάθαρα !!!αναρωτιεμαι γιατι σας κανει εντυπωση, μεγαλο μερος της οικονομκης πολιτικης τς ελλαδας εχει ως σκοπο την αναχαιτιση της υπογεννητικοτητας. και αυτο μερο του παιχνιδιου ειναι. δηλαδη τι νομιζετε οτι οσες μενουν εγκυες εμειναν γιατι εφτασαν σε εκεινο το επιπεδο εσωτερικης ελευθεριας και εξυψωσης ωστε να θελουν τα παιδια για να ολοκληρωθουν? η γεννηση ενος παιδιου εχει σαφεστατες οικονομικες παραμετρους.
Παράθεση από: foivos1981 στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 02:04:38 pmΠαράθεση από: morgan στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 01:45:19 pmΠαράθεση από: catwoman2 στις Φεβρουαρίου 04, 2009, 08:38:03 amμην εισαι τοσο απολυτος/η δεν νομιζω να κανει κανεις 3 παιδια για να διοριστει....Πλάκα κάνεις;;; Ξέρω 3 τέτοιες περιπτώσεις που δεν ντρέπονταν κιόλας και μου το είπαν ξεκάθαρα !!!αναρωτιεμαι γιατι σας κανει εντυπωση, μεγαλο μερος της οικονομκης πολιτικης τς ελλαδας εχει ως σκοπο την αναχαιτιση της υπογεννητικοτητας. και αυτο μερο του παιχνιδιου ειναι. δηλαδη τι νομιζετε οτι οσες μενουν εγκυες εμειναν γιατι εφτασαν σε εκεινο το επιπεδο εσωτερικης ελευθεριας και εξυψωσης ωστε να θελουν τα παιδια για να ολοκληρωθουν? η γεννηση ενος παιδιου εχει σαφεστατες οικονομικες παραμετρους.Εις βάρος άλλων, βέβαια...
μηπως πηρε καποιος να ρωτησει για προσληψεις αναπληρωτων?