Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - kkalamat

Σελίδες: 123 ... 6
1
Καλησπερα. πε70 με 6 χρονια προυπηρεσια και οργανικη

2
τα μόρια της χρονιας τα υπολογίσατε με συντελεστη 2 ή 2,5???

επί 2,5

Απο που προκυπτει αυτο??

3
Συγνωμη αν βγαινω εκτος θεματος, ηθελα να ρωτησω στιην αιτηση αναπληρωτη που κανεις μετρανε τα μορια του γαμου?? Π.χ. 4 μορια?? Ευχαριστω.

4
ΠΕ20 ΟΡΓΑΝΙΚΗ Γ' ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ,ΚΑΡΔΙΤΣΑ,ΛΑΡΙΣΑ

Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει μνμ.

5
Συμφωνω και μιλαω εκ πειρας (περυσι πηρα αμοιβαια μεταθεση)

6
Μεταθέσεις / Απ: Μεταθέσεις 2011
« στις: Δεκεμβρίου 04, 2010, 10:02:53 am »
Μικρή συμμετοχή βλέπω....

θα αυξηθει σιγα σιγα μην αγχωνεσαι.....

7

Παράθεση

Ξέρω όμως πολλούς άνδρες πληροφορικούς που λένε ότι αν είναι να μπουν στην 1η δημοτικού για να διδάξουν θα αλλάξουν επάγγελμα. Διοριστήκαμε (λένε) καθηγητές δευτεροβάθμιας και όχι νηπιαγωγοί. Δεν θα μας ξεφτιλήσουν κιόλας.

Τέλος πάντων, ο καθένας ας πράξει όπως νομίζει καλύτερα για τον εαυτό του.....

Το οτι κανουμε δουλειες του ποδαριου και καλυπτουμε τρυπες δηλαδη δεν ειναι ξεφτυλα? Ξεφτυλα ειναι να κανουμε μαθημα εστω και σε παιδακια δημοτικου? Τι ανοησιες ειναι αυτες?
Ξεφτυλα ειναι για μενα ναι ειμαστε σκπαιδευτικοι και να μην μπαινουμε ποτε σε ταξη.

8
Οικονομικά / Απ: Μισθοδοσία Μονίμων
« στις: Νοεμβρίου 25, 2010, 09:05:15 pm »
Συναδελφοι καλησπερα. Υστερα απο μεταθεση μου απο περιοχη Α στην περιοχη

9
Φίλε μου εφόσον όπως λες θα κάνεις για πρώτη φορά τα χαρτιά σου φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν ούτε ως αναπληρωτή αλλά ούτε και σαν ωρομίσθιο όποιες περιοχές και αν δηλώσεις. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να κάνεις τα χαρτιά σου αφού όλοι από εκεί ξεκινήσαμε κάποτε.

Για το πόσους θα πάρουν ειδικά για φέτος που αλλάζουν τα πράγματα με τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και με τα 800 σχολεία νέου προγράμματος κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει ούτε στο περίπου. Θα πρέπει να περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει το Σεπτέμβριο. Προσωπική άποψη ότι θα πάρουν το πολύ καμιά 10αριά αναπληρωτές πλήρους ωραρίου, λίγους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου (καμιά 50αριά ίσως) και για τα ολοήμερα θα πάρουν κλασσικά αρκετούς ωρομισθίους όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Τέλος εγκύκλιος για αναπληρωτές κτλ θα βγαίνει κάθε χρόνο απλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα αλλάξουν οι πίνακες από τους οποίους γίνονται οι προσλήψεις σύμφωνα με τα νέα κριτήρια.

Ελπίζω να βοήθησα !

Θα συμφωνησω κι εγω μαζί. Φέτος θα πάρουν ελάχιστα άτομα ως αναπληρωτές. Για σενα που θα είναι και η πρώτη σου φορά πολύ δύσκολο.

10
Εργασιακά / Απ: Απογραφή Δημοσίων Υπαλλήλων
« στις: Ιουνίου 22, 2010, 04:54:36 pm »
η απογραφή εντασσεται στην νέα διαδικασια που προωθέιται για το ενιαίο μισθολογιο . εχει αναλογο θέμα το αλφαβήτα

Οι μονιμοι εκπαιδευτικοι που εχουν παρει μεταθεση λογικα δηλωνουν στοιχεια της νεας Διδε που μετατεθηκαν.....σκεφτειτε ομως οτι μεχρι τις 15-20 Ιοθλιου δεν θα εχει παει ακομα ο ατομικος φακελος στην νεα διδε......αρα μηπως πρεπει να δηλωσουμε στοιχεια της Διδε απο την οποια  μετατεθηκαμε?

11
Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τον πίνακα μορίων των αιτούντων μετάθεσης από τον νομό Ροδόπης?
Θα ήθελα κι εγώ να τσεκάρω τα μόρια κάποιων που πήραν αμοιβαία γιατί κι εμένα κάποιες μετάθέσεις μου έκαναν εντύπωση.

Τα μόρια του καθενός δεν παίζουνε κανέναν ρόλο στις αμοιβαίες. Είναι καθαρα εξυπηρέτηση 2 συναδέλφων που θελουν να ανταλαξουν τις οργανικες τους. Τωρα απο κει και περα δεν μπορεις να ξερεις αν κανανε αιτηση μεταθεσης και δεν πηρανε, αν κανανε, στη συνεχεια πηρανε και κανα;νε ανακληση γιατι δεν ήθελαν ή αν δεν κάνανε καθόλου. Είναι καθαρα δικο τους θεμα. Δεν εχει να κανει με τις βασεις μεταθεσεων.

12
Έχουμε συνάδελφοι κανένα νέο για το αν συνεδρίασε το κυσδε για το θέμα των αμοιβαίων μεταθέσεων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης 2010;


To ΚΥΣΔΕ εχει συνεδριασει και εχει εκδοσει τα αποτελεσματα τψν αμοιβαιων εδω και 20 μερες.....(ω ναι).....απλα δεν τα εχουν ανακοινωσει ακομα καθως περιμενουν υπογραφη απο την Υπουργο!!!!!

13
πΟΛΛα ΝΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΡΕΣΕΙ....


Κι εγω το ιδιο...βαηθεια μας....

14
Αυτη τη στιγμη γινεται συζητηση στην βουλη

http://www.parliament.gr/videoaudio/video/par/olo/vouliTVMP.asp

Απο το λιγο που ακουσα ο  Κ.Παναρετος παρουσιαζε το νομοσχεδιο ως το καλυτερο νομοσχεδιο που υπαρχει, ειπε οτι ο μεντορας ειναι οτι καλυτερο και επισης εβγαλε τελειως αχρηστους τους γυμναστες. Ειπε χαρακτηριστικα οτι αν ολοι οι γυμναστες κανανε καλα η δουλεια τους, θα ειχαμε τα πιο γυμνασμενα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ουτε εγω ειμαι γυμναστης αλλα ελεος με αυτα που ακουμε....κι εγω που νομιζα οτι μονο εμας τους πληροφορικαριους μας εχουνε αχρηστους για διδασκαλια  :P

Ναι! το άκουσα κι εγώ. Δεν είμαι γυμνάστρια, αλλά έπαθα σοκ :( :( :( :(


Σελίδες: 123 ... 6

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182514
  • Σύνολο θεμάτων: 19472
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 6
Επισκέπτες: 536
Σύνολο: 542

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.045 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.