*

Αποστολέας Θέμα: Νέος ΠΕ 20 !!! Τι γινεται ακριβως με αυτη την εγκυκλιο  (Αναγνώστηκε 1480 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος johnny 6

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Κάλησπέρα παιδιά!Χαίρομαι που ανακάλυψα ένα τόπο για εκπαιδευτικούς.
Οτι και να πω το site σας ειναι λίγο ειναι πραγματικά λίγο.
Έχω ενημερωθει σε πόλλα θέματα για την κατηγορία που ανήκω (ΠΕ20) σχετικά με μεταπτυχιακα.παιδαγωγική επάρκεια κλπ...
Περύσι πηρα το πτυχιο μου και πριν λιγο καιρο απολυθηκα από φαντάρος.Και σημερα εμαθα για την συγκεκριμενη εγκυκλιο.Όπως καταλαβαινετε δεν ξανακανει ποτέ και δεν γνωριζω ακριβώς πως λειτουργει ο συγκεκριμενος κλάδος των εκπαιδευτικών.
Να ρωτησω τώρα για αυτη την εγκυκλιο αναπληρωτων-ωρομισθιων κανα δυο αποριες που έχω.
Εγω έχω πιθανοτητες να διοριστώ ως αναπληρωτης ή ωρομισθιος?
Η εγκυκλιος δεν αναφερει αριθμό θέσεων καθολου.Αλλα ατομα που έχουν δουλεψει ώς αναπληρωτες ή ωρομίσθιοι προγηουμενες χρονιες γνωριζουν να ενημερωσουν τι γινεται στο περιπου(ποσα ατομα παιρνουν περιπου,υποψηφιοι καθε χρόνο).
Αν μπορει καποιος να με συμβουλεψει..θα το εκτιμουσα πάρα πολυ.
Προσωπική γνώμη για να έχω καποιες ελπιδες πρεπει να δηλωσω ολη την Ελλαδα και αν με παρουν ως ωρομισθιο σε κανενα ξερονησι και θα πληρωθω τα χρηματα αυτα αναδρομικα.
Θα εκτιμουσα παρα πολύ να ακουσω αποψεις παιδιών που έχουν ξαναδουλεψει στο παρελθον ως αναπληρωτες ή ωρομισθιοι.
Και του χρονου θα βγει εγκυκλιος για αναπληρωτες και θα ειναι η τελευταια σωστά?Η επομενη θα ειναι με ΑΣΕΠ σωστά?
Οποιαδηποτε γνωμη-αποψη-εκτιμηση θα την εκτιμουσα παρά πολυ.
Ελπίζω να μην κούρασα και αν κουρασα να ζητησω συγνωμη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος thymiaras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Νέος ΠΕ 20 !!! Τι γινεται ακριβως με αυτη την εγκυκλιο
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 26, 2010, 02:17:57 pm »
Φίλε μου εφόσον όπως λες θα κάνεις για πρώτη φορά τα χαρτιά σου φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν ούτε ως αναπληρωτή αλλά ούτε και σαν ωρομίσθιο όποιες περιοχές και αν δηλώσεις. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να κάνεις τα χαρτιά σου αφού όλοι από εκεί ξεκινήσαμε κάποτε.

Για το πόσους θα πάρουν ειδικά για φέτος που αλλάζουν τα πράγματα με τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και με τα 800 σχολεία νέου προγράμματος κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει ούτε στο περίπου. Θα πρέπει να περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει το Σεπτέμβριο. Προσωπική άποψη ότι θα πάρουν το πολύ καμιά 10αριά αναπληρωτές πλήρους ωραρίου, λίγους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου (καμιά 50αριά ίσως) και για τα ολοήμερα θα πάρουν κλασσικά αρκετούς ωρομισθίους όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Τέλος εγκύκλιος για αναπληρωτές κτλ θα βγαίνει κάθε χρόνο απλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα αλλάξουν οι πίνακες από τους οποίους γίνονται οι προσλήψεις σύμφωνα με τα νέα κριτήρια.

Ελπίζω να βοήθησα !

Αποσυνδεδεμένος kkalamat

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 26, 2010, 03:01:53 pm »
Φίλε μου εφόσον όπως λες θα κάνεις για πρώτη φορά τα χαρτιά σου φέτος δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρουν ούτε ως αναπληρωτή αλλά ούτε και σαν ωρομίσθιο όποιες περιοχές και αν δηλώσεις. Αυτό βέβαια δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να κάνεις τα χαρτιά σου αφού όλοι από εκεί ξεκινήσαμε κάποτε.

Για το πόσους θα πάρουν ειδικά για φέτος που αλλάζουν τα πράγματα με τους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου και με τα 800 σχολεία νέου προγράμματος κανείς δε μπορεί να σου απαντήσει ούτε στο περίπου. Θα πρέπει να περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει το Σεπτέμβριο. Προσωπική άποψη ότι θα πάρουν το πολύ καμιά 10αριά αναπληρωτές πλήρους ωραρίου, λίγους αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου (καμιά 50αριά ίσως) και για τα ολοήμερα θα πάρουν κλασσικά αρκετούς ωρομισθίους όπως και τις προηγούμενες χρονιές.

Τέλος εγκύκλιος για αναπληρωτές κτλ θα βγαίνει κάθε χρόνο απλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα αλλάξουν οι πίνακες από τους οποίους γίνονται οι προσλήψεις σύμφωνα με τα νέα κριτήρια.

Ελπίζω να βοήθησα !

Θα συμφωνησω κι εγω μαζί. Φέτος θα πάρουν ελάχιστα άτομα ως αναπληρωτές. Για σενα που θα είναι και η πρώτη σου φορά πολύ δύσκολο.

Αποσυνδεδεμένος johnny 6

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 29, 2010, 08:31:05 pm »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις σας παιδιά και για το χρόνο που διαθεσετε!!!
Θα κανω αίτηση και βλέπουμε.
Thankssss

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182533
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684