1
Αναπληρωτές / Απ: Μετάθεση/ απόσπαση αναπληρωτή
« στις: Σεπτεμβρίου 09, 2011, 06:52:42 pm »Χρειάζεται να κάνεις κάτι πιο δραστικό απο το τηλέφωνο! Τόσος κόσμος τηλεφωνεί αυτό τον καιρό για πληροφορίες κλπ οπότε δεν σε παίρνουν στα σοβαρά. Πήγαινε τη Δευτέρα το πρωί στο υπουργείο στο τμήμα διορισμών σε αυτούς που ασχολούνται με αναπληρωτές και μίλησε από κοντά. Ετοίμασε και ένα γραπτό αίτημα (με τη μορφή της αίτησης) προς το τμήμα διορισμών και πήγαινε στο πρωτόκολλο να το καταθέσεις. Και αυτό θα απευθύνεται στο τμήμα διορισμών. Είναι υποχρεωμένοι να σου απαντήσουν τουλάχιστον μέσα σε 50 μέρες. Ξέρω είναι αργά αλλά κάνε ότι μπορείς. Εγώ μέχρι και στην υπουργό θα πήγαινα. Έχεις δικαίωμα να ζητήσεις να δεις όποιον θες. Άσχετα αν αυτο θα γίνει η όχι κάνε ότι μπορείς. Σου εύχομαι καλή τυχη.
Σε ευχαριστώ πολύ. Στο Υπουργείο δε μπορώ να πάω αφού είμαι 400 χιλιομετρα μακρυά.Όσο για το γραπτό αίτημα έχεις δίκιο. Δεν είναι τόσο αργά.
Νωρίτερα ξέχασα να αναφέρω πως η ευγενική κυρία στην ΔΔΕ μου είπε πως πιθανοτατα να μπορώ να αλλάξω περιοχή εντός περιφέρειας ( πχ περιφέρεια Νοτιου Αιγαίου απο Καστελόριζο να με πάνε στην Κέα) ή νομού( πχ Κυκλάδες απο Σαντορίνη να πάω στην Κέα). Εντός νομού ξέρω 3 περιπτώσεις που άλλαξαν περιοχή. Συνάδελφος μου προσλήφθηκε στην