Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Sp. Educator

Σελίδες: 123 ... 22
1
Φιλολογικά μαθήματα / Απ: Έκθεση Γ' Λυκείου
« στις: Μαΐου 30, 2024, 12:18:33 am »
"Διάλογος" με πιθανές προεκτάσεις Ειρήνη - Εξωτερική πολιτική/ Ελευθερία απόψεων και μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 8)
Κάτι "ανώδυνο" πάντως. Μην πέσει και φυσικό περιβάλλον και γελάμε! 

2
1. Θα τις υπογράψουμε στο τέλος του εξαμήνου κυριολεκτικά. Έχει ξανασυμβεί και δεν νομίζω να εκπλήσσει κανέναν δυστυχώς... (ΙΝΕΔΙ

3
Εργασιακά / Απ: Άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου
« στις: Οκτωβρίου 30, 2023, 07:53:55 pm »
Θα ζητήσεις κανονικά άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου από τη διεύθυνσή σου. Πάρε άμεσα τη βεβαίωση από το σχολείο για μη παρακώλυση έργου και κατόπιν στείλε την αίτηση στη διεύθυνση για να πάρει όσο το δυνατόν νωρίτερα πρωτόκολλο. Δεν θα επηρεάσει κάτι στην πληρωμή εφόσον την προσκομίσεις. Για αποκλίσεις λίγων ημερών δεν δημιουργείται θέμα.
Αντικειμενικά πρόβλημα θα αντιμετώπιζες αν είχες πάνω από 8 ώρες γιατί θα ξεπερνούσες το όριο. Εκείνες δεν θα πληρωνόσουν και θα αντιμετώπιζες τον κίνδυνο ποινής.

4
Εργασιακά / Απ: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών
« στις: Μαρτίου 29, 2023, 07:32:03 pm »
Και δεν προβλέπεται άμεσα να γίνει μονιμοποίηση διότι αυτή τη στιγμή εξελίσσεται μόνο το Α1 μέρος της αξιολόγησης (αξιολόγηση από σύμβουλο ειδικότητας). Μένει να γίνει το Α2 αξιολόγηση από σύμβουλο παιδαγωγικής ευθύνης και το

5
Πέρυσι μας πλήρωσαν πριν τον Δεκαπενταύγουστο.

6
Αυτό το μήνα θα τρέξει η Γ φάση της επιμόρφωσης. Δεν έχει ξεκινήσει κανένα τμήμα ακόμα.
Αν εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα τα πρώτα τμήματα θα ξεκινήσουν μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου.
Θα τρέξουν επιμορφωτικά 5νθήμερα μεταξύ Ιουνίου-Σεπτεμβρίου.
Θα τρέξουν γύρω στα 1400 τμήματα.
Οι επιμορφωτές θα ενημερώσουν τους επιμορφούμενους αφού ολοκληρωθεί η κατανομή τμημάτων.
Εκεί βρίσκεται η διαδικασία αυτή τη στιγμή. 

7
Εργασιακά / Απ: Άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου
« στις: Απριλίου 13, 2022, 11:11:14 pm »
Καλησπέρα. Έκανα αίτηση για άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου στο ΠΥΣΔΕ, η οποία εγκρίθηκε. Θα εργαστώ κάποιες ώρες την εβδομάδα στον ιδιωτικό τομέα. Το ερώτημα είναι πως θα υπογράψω τη σύμβαση με τον εργοδότη μου; Η λογίστρια που ρωτήσαμε δε γνώριζέ καν πως επιτρέπεται να εργαστώ παράλληλα. Ένας δεύτερος λογιστής το ίδιο. Πήρα τηλέφωνο στο 1555 και την πρώτη φορά με παρέπεμψαν στην επιθεώρηση εργασίας. Από εκεί επίσης μου πως δε γίνεται να εργαστώ! Ξανά τηλέφωνο στο 1555. Τη δεύτερη φορά άφησε τα στοιχεία του ο μελλοντικός εργοδότης μου ώστε να τον καλέσουν μόλις μάθουν.

Έχει τύχει κάποιος να ασκήσει ιδιωτικό έργο; Απλά υπογράφεις σύμβαση ορισμένου χρόνου και δε φαίνεται πουθενά πως ταυτόχρονα είσαι δημόσιος υπάλληλος;
Δεν καταλαβαίνω τι σε προβληματίζει. Είναι όπως το λες. Θα κάνεις σύμβαση ορισμένου χρόνου για τις ώρες που έχεις λάβει άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου και όλα καλά. Θα γίνονται κρατήσεις κανονικά με ένσημο, κάτι που γίνεται στις περιπτώσεις πολλαπλής εργασίας, χωρίς να έχεις απαλλαγή με τις υπάρχουσες συνθήκες. Φορολογείσαι κανονικά και όλα είναι καθαρά. Ισχύουν μόνο οι παράμετροι περί μη υπέρβασης του μηνιαίου μισθού σου από την δεύτερη απασχόληση. Τότε είναι που χτυπάει κόκκινο στο ΙΚΑ και ελέγχεσαι.

8
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Πτυχίο ΙΕΚ
« στις: Ιανουαρίου 20, 2022, 09:16:47 am »
O βαθμός των εξετάσεων πιστοποίησης στον ΕΟΠΠΕΠ

9
Ειδική Αγωγή / Απ: Τμήματα Ένταξης
« στις: Δεκεμβρίου 06, 2021, 05:40:55 pm »
Ναι πολύ σωστά.
Η ερωτήσεις υποβάλλονταν μέσω chat και σταδιακά τις απαντούσαν.
Για τις ιδρύσεις των τμημάτων ένταξης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι επικοινώνησαν με τον καινούριο προϊστάμενο του τμήματος ειδικής αγωγής και ανέφερε ότι η διαδικασία ολοκληρώθηκε και βρίσκεται στο γραφείου της υπουργού προς υπογραφή.
Αν εντοπίσω βιντεοσκοπημένη την ημερίδα θα σου παραθέσω και το σημείο.

10
Ειδική Αγωγή / Απ: Τμήματα Ένταξης
« στις: Δεκεμβρίου 06, 2021, 04:40:14 pm »
Στην ημερίδα του ΙΕΠ την Παρασκευή με τίτλο «ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΣ

11
Ειδική Αγωγή / Απ: Τμήματα Ένταξης
« στις: Νοεμβρίου 23, 2021, 10:54:45 pm »
Μετά από επικοινωνία μου με το υπουργείο με ενημέρωσαν ότι η επεξεργασία ίδρυσης των τμημάτων κοντεύει να ολοκληρωθεί καθώς έχουν απομείνει ελάχιστα τμήματα να αξιολογηθούν και ότι μετά θα πρέπει να εκδοθεί η ΚΥΑ να υπογραφούν από το ΓΛΚ και να πάρουν ΦΕΚ για να ιδρυθούν επίσημα. Ωστόσο η κυρία με την οποία μίλησα δεν γνωρίζει αν θα δοθούν τελικά αυτά τα κενά στις μεταθέσεις του Μαρτίου καθώς αυτό δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων της. Ο λόγος που κάλεσα είναι ότι τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί έντονα μια φήμη ότι με πολιτική απόφαση της Κεραμέως τα κενά αυτά δεν θα ανοίξουν νωρίτερα για τις μεταθέσεις, προκειμένου να δοθούν του χρόνου σε αναπληρωτές. Αν ισχύσει αυτό θα πρόκειται για κατάφωρη αδικία απέναντι στους συναδέλφους που διορίστηκαν στην ειδική αγωγή και έχουν ταλαιπωρηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια υπηρετώντας μακριά απ'το σπίτι τους, καθώς τους στερεί τη δυνατότητα να επιστρέψουν στον μόνιμο τόπο κατοικίας τους.

Πέρα από το ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη της πρόθεσης του υπουργείου να δώσει μεταθέσεις φέτος στην ειδική αγωγή; Η ιστορία έχει δείξει ότι αν δεν γίνουν νέοι διορισμοί, κανείς δεν κουνιέται οργανικά από την θέση του. Υπήρχαν συνάδελφοι φιλόλογοι χρόνια τώρα στη γενική που δεν έπαιρναν μετάθεση -παρά μόνο απόσπαση- στην περιοχή συμφέροντος, ενώ τα οργανικά κενά ήταν πολλά για την περιοχή που ζητούσαν. Φέτος όμως λόγω των επικείμενων διορισμών που πραγματοποιήθηκαν στην γενική τον Αύγουστο, δόθηκαν πολλές μεταθέσεις.
Τους μόνους που βλέπω να επωφελούνται με την ίδρυση των νέων οργανικών στα ΤΕ είναι όσοι θα διεκδικήσουν βελτίωση εντός περιοχής. Κατά τα άλλα κρατάω πολύ μικρό καλάθι για τις μεταθέσεις. Φυσικά να τονίσω ότι είναι δική μου εκτίμηση χωρίς καμία πληροφορία εντός ή εκτός υπουργείου.

12
Παιδιά δεν υπάρχει καθυστέρηση.
Είναι το λογικό και αναμενόμενο οι εξεταστές και οι επιτηρητές να ειδοποιούνται όσο πιο αργά γίνεται.
Στις περισσότερες εξετάσεις από πανελλαδικές έως ΚΠΓ, ΕΟΠΠΕΠ κλπ όλοι ειδοποιούνται τελευταία στιγμή ώστε να αποκλειστεί πιθανή δολίευση.

Σχετικά με το σχόλιο του Patreas, εύστοχο μεν αλλά δεν θα έπρεπε να εκπλήξει κανέναν καθώς είναι αναμενόμενη η συμπεριφορά των (προσωρινών) διευθυντών εκπαίδευσης.
Αν σου δοθεί η θέση με χρίσμα και χωρίς αντικειμενικές διαδικασίες κάτι έκανες ή θα κάνεις ώστε να ικανοποιήσεις αυτούς που σε έβαλαν. Τι, όχι;  ;)

13
Έχουν συζητηθεί σε αυτό το νήμα.
https://www.pde.gr/index.php?topic=36148.0

14
Εργασιακά / Απ: Άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου
« στις: Οκτωβρίου 10, 2021, 11:11:59 pm »
Συγνώμη για το αυστηρό ύφος, την παραπάνω ανάρτηση την κάνω συναδελφικά και με ενδιαφέρον και δεν στοχεύω να θίξω κανέναν!
Απλώς είναι σημείο που θα πρέπει να προσεχθεί.
Άλλο το γεγονός ότι δεν υπάρχει ο περιορισμός των 10 ωρών για τις άδειες ιδιωτικού έργου γενικά και διαφορετικό το γεγονός της ύπαρξης περιορισμού από συγκεκριμένους φορείς όπως ΟΑΕΔ, ΙΝΕΔΙ

Σελίδες: 123 ... 22

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182529
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 15
Επισκέπτες: 605
Σύνολο: 620

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.044 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.