Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - root

Σελίδες: 123 ... 21
2
Αν θέλουν ναι. Σήμερα ΦΕΚ πινάκων και αμέσως μετά πρόσκληση (είναι ήδη έτοιμη, απλως περιμένουν το ΦΕΚ) και δηλωσεις απο αύριο ως Κυριακή. Το σύστημα θα τρέξει δευτέρα και θα βγάλουν τα ονόματα. Οπότε μια χαρά μπορεί ναι ταιριάξει με τις ημερομηνίες στο mail. Υπενθυμίζω στις πληροφορίες που είχα μεταφέρει η πηγή μου (επιβεβαιώθηκε στα υπόλοιπα μέχρι στιγμής) έλεγε πως 9-13 θα γίνουν όλες οι ορκομωσίες διαδικτυακά.

Οπότε λογικά δεν μπορούν να προχωρήσουν οι διαδικασίες χωρίς εμάς...γιατί τα ΠΕ θα τρέξουν με τη σειρά...και για αυτους που ανήκουν σε 2 κλαδους πρέπει να τρέξουν μαζί τα αποτελέσματα...δεν μπορεί πρώτα για ένα ΠΕ που είναι μεγαλύτερο από ένα άλλο....

3
Εστάλη το ακόλουθο e-mail:

Καλημέρα σας,
σας ενημερώνουμε ότι μέχρι τα τέλη του μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες πρόσληψης εκπαιδευτικών και θα έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των διοριστέων.
Ως εκ τούτου οι Υπηρεσίες στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να είναι σε άμεση ετοιμότητα ώστε στις αποκλειστικές ημερομηνίες από 3 Αυγούστου 2021 έως και 6 Αυγούστου 2021, να καταχωρίσουν τα ονόματα των εκπαιδευτικών που θα διοριστούν στο Μητρώο Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΜΑΔ) και να αποστείλουν τον αριθμό βεβαίωσης εγγραφής στο ΜΑΔ, καθώς και τον αριθμό βεβαίωσης ΔΙΠΑΑΔ  στη Διεύθυνση Διορισμών και Προσλήψεων Εκπαιδευτικού Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης.
Θα ακολουθήσει νεότερο μήνυμα με περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για τις παραπάνω διαδικασίες.
Κατόπιν έως τις 10 Αυγούστου 2021 οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης θα πρέπει να έχουν καταχωρίσει τα λειτουργικά τους κενά στην εφαρμογή του ΟΠΣΥΔ προκειμένου να ολοκληρωθούν οι ενέργειες για την πρόσληψη των αναπληρωτών για την νέα σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση
Γενική Γραμματεία Α/θμιας,Β/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής

Για τις ειδικότητες που δεν έχει  βγει ακόμα το ΦΕΚ για να ξεκινήσουμε τις αιτήσεις...προλαβαίνουμε άραγε τις ημερομηνίες που λέει στο εμαιλ;

4
Η επιλογη φορεα ισχυε πριν 10+ χρονια!

Η επιλογή ασφαλιστικού φορέα ισχύει και τώρα, έχεις τη δυνατότητα μέχρι τον Φλεβάρη να αλλάξεις αν θες σε δημοσίου. Έτσι έγινε και στους διορισθέντες της Ειδικής.

5
Οικονομικά / Ασφάλιση Νεοδιόριστων - ΙΚΑ ή Δημοσίου
« στις: Ιούλιος 17, 2021, 11:51:39 πμ »
Καλημέρα και καλό διορισμό εύχομαι σε όσους θα έχουν την τύχη να το καταφέρουν. Επειδή κάποια στιγμή θα ρωτήσουν τους νεοδιόριστους αν θέλουν να παραμείνουν στο ΙΚΑ ή να μπουν ασφαλιστικά στο Δημόσιο, μήπως γνωρίζει κάποιος με σιγουριά τα υπέρ και τα κατά;

π.χ. αν μείνουμε στο ΙΚΑ θα έχουμε λιγότερες κρατήσεις; Αν μπούμε στου Δημοσίου θα έχουμε καλύτερες άδειες ή θα έχουμε εφάπαξ αλλά περισσότερες κρατήσεις...

6
Λίγο άσχετο με τους προσεχείς διορισμούς αλλά σημαντικό για τον κλάδο. 53 συνάδελφοι από Δευτεροβάθμια πήραν μετάταξη σε διοικητικές θέσεις και αρκετοί άλλοι ήθελαν αλλά δεν τους δόθηκε.

Υπάρχει κάπου ο σχετικός πίνακας; Για να μπορέσουμε να δουμε απο που έφυγαν και αν άφησαν οργνικές; Πότε έγινε αυτό; Γνωρίζεις αν έχουν περιληφθεί αυτές οι θέσεις στις 67 οργανικές που έχουμε βθμια (ή 28+94 αθμια);

8
Νεοδιόριστοι / Απ: Δικαιολογητικα νεοδιοριστων
« στις: Ιούλιος 12, 2021, 11:37:59 πμ »
Μήπως εννοείτε την Σύμβαση που υπογράφουμε στην αρχή στη διεύθυνση;

9
Να ρωτήσω κάτι, στις κοινές ειδικότητες όπως η δική μας, πως κάνει προσπέλαση το πρόγραμμα τη δήλωση που θα κάνουμε;
Τρέχει πρώτα για τη μια βαθμίδα και μετά για την άλλη. Έτσι νομίζω γίνεται και με τους αναπληρωτές σωστα;

Αν πχ τρέχει πρωτα αθμια και εγω έχω δηλώσει:
  • αθμια Λάρισας
  • βθμια Λάρισας
  • αθμια Ηρακλείου

Αν υποθέσουμε όταν φτάσει στη σειρά μου οτι θα υπάρχουν θέσεις μόνο βθμια Λάρισας και αθμια Ηρακλείου, που θα βγει να πάω;

10
Κεραμεως τωρα στο μεγκα

Αν το βλέπεις και πει κάτι καινούριο ενημέρωσε μας σε παρακαλώ. Ευχαριστώ!

11
Ο Σισκος ειπε οτι θα ισχυει το 60-40 μεταξυ αθμιας και βθμιας οποτε αν το παμε τελειος αναλογικά και βαση αυτου του ποσοστου βγαινουν 120-122 θεσεις. Παρόλα αυτα πιστευω οτι δεν θα δουμε αναλογικοτητα 100% κατι που φυσικά με φοβίζει.. Αλλα ειδικοτητες με λιγοτερες οργανικές θα δουν μεγαλυτερο ποσοστο καλυψης οπως εκανε και στην ειδικη οποτε πιστευω οτι η καλυψη σε πε86 θα ειναι πανω απο 75%

Οπότε μιλάμε για 120 άτομα (ή όσα υπολογιζουμε ... ) για την κατανομή 5250 ή 10500?
Γιατί αν μιλάμε για 10500 τότε αν γίνουν 5250 πρεπει να υπολογίζουμε τους μισούς που είναι υπερβολικά λίγοι, πιο λίγοι και από όσους πήρε στην ειδική αγωγή!

12
Όσοι της ειδικής έκαναν αίτηση τότε ήταν μόνο με τους προσωρινους ακομα. Ουτε οριστικοι υπηρχαν ουτε αναμορφωμενοι ουτε καν οι διορισμοι που εγιναν 8 μηνες αργοτερα. Αρα ειχαν καθε δικαιωμα να κάνουν. Είναι μέσα στους πίνακες της Γενικής απλώς γιατί έκαναν αίτηση.
Οι πίνακες θα αλλάξουν όταν ξανανοιξουν και προστεθουν νεα κριτήρια και νέοι συνάδελφοι. Εφόσον οι διορισμένοι της ειδικής τότε δεν θα ξανακάνουν αίτηση,  δεν θα συμπεριληφθούν πια στους νέους πίνακες.
Δεν πιστεύω ότι οι πίνακες θα ξεκαθαρίσουν από το υπουργείο μέχρι τότε και θα αφαιρεθούν τα ονοματα. Απλώς το σύστημα θα προσπερνάει τους διορισμένους όταν τρέχει για τους διορισμους και τους αναπληρωτές, όπως έγινε και φέτος.
 
Και όταν έρθει η ώρα των αιτήσεων για διορισμό πως ξέρουμε μέχρι ποιος έχει το δικαίωμα να κάνει αίτηση; Το καθορίζουν αυτοί;
Λογικά όλοι θα μπορούμε να κάνουμε αφου θα είναι ηλεκτρονικά. Κάποτε (πριν 12 χρόνια οι τελευταίοι) μπορούσαν να κάνουν οι τριπλάσιοι από τον αριθμό των διορισθέντων αλλά λογικά τότε υπήρχε αυτός ο περιορισμός γιατί πηγαίναμε χαρτιά στις διευθύνσεις από κοντα!

13
5.250 μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβριο, ενώ αντίστοιχος αροθμός αναμένεται και για το Σεπτέμβριο του 2022. Αυτό σημειώνει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξή της στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής»

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/350156_kerameos-5250-monimoi-diorismoi-ekpaideytikon-septembrio

14
Βγαζει προκηρυξη.κανουμε αιτησεις ηλεκτρονικα.τελη μαιου βγαινουν τα κενα πχ 200 μαθηματικοι 100 φυσικοι....Κοιτανε την καταταξη βαση ηλεκτρονικων αιτησεων.Καλουνε τους 400 πρωτους μαθηματικους να στειλουν χαρτια.Αν εχει καποιος ψευτιξους τιτλους πανε στον επομενο.Τους διακοσιους πρωτους τους παιρνουν μονιμους.Τοσο απλα χωρις να χρειαστει να δουνε 1000 αιτησεις μαθηματικων

Αυτό θα ισχύσει για του μονιμους διορισμούς που ο αριθμός θα είναι γνωστός... Για τους αναπληρωτές όμως ; Που όλα ειναι ρευστά και ο αριθμός της κάθε φάσης και οι περιοχές που θα δηλώσει ο καθένας και το πόσοι θα δεχτούν. Σε εμας τους πληροφορικούς συνολικά παιρνουν σε όλες τις φάσεις 350περιπου αλλά ο πίνακας νομίζω φέτος εχει φτάσει κάτω απο το 800. Τι θα κάνουν θα ζητήσουν χαρτιά από του 3πλους απο όσου σκοπευουν να παρουν αναπληρωτές ; Και αν ο πίνακας είναι να φτάσει κάτω από τους τριπλούς; Στις τελευταίες φάσεις κατεβαίνει πολύ ο πίνακας γιατι δεν αποδέχονται πολλοι. Και μην ξενάς οτι ο πίνακας θα είναι ενας και για μόνιμους!!! διορισμούς και για αναπληρωτές... Νομίζω οτι χρονικά δεν βγαίνει να γίνουν τα πράγματα όπως γίνονται σε όλες τις προκυρήξεις του ΑΣΕΠ... κατι άλλο πρέπει να δοκιμαστει!

Σελίδες: 123 ... 21

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30796
  • Τελευταία: msotiraki
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1088988
  • Σύνολο θεμάτων: 18281
  • Σε σύνδεση σήμερα: 462
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 2
Επισκέπτες: 334
Σύνολο: 336

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.138 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.