Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - θάvος

Σελίδες: 123 ... 25
1
Είστε αποκομμένοι από την κοινωνία οι εκπαιδευτικοί του δημοσίου...
Υπάρχει πιο άμεσα εμπλεκόμενος με την κοινωνία, από τον καθηγητή του δημόσιου; Έρχεται σε επαφή με όλο το εύρος των κοινωνικών χαρακτηριστικών. Πείτε στην υπόγα να βγάζουν εκπαιδευτικούς στα εκπαιδευτικά φόρουμ, γιατί καρφώνεστε.

2
Μοιάζει σαν να θέλουν να κολλήσουν όλοι ώστε να δικαιωθεί η ιδέα ότι τα μέτρα δεν πιάνουν!

Πλάκα κάνεις; Ποιά μέτρα; Που τα σχολεία άνοιξαν χωρίς την παραμικρή αλλαγή από την περσινή χρονιά και με πρωτόκολλα που είναι σαν να επιδιώκουν ανοσία αγέλης όλων των μαθητών μέσω φυσικής ανοσίας;

3
Η ολμε έχει χάσει την αξιοπιστία της, αφού δεν έχει να προτείνει τίποτα.
...
Το βασικό είναι να μην εκβιάζετε τους συναδέλφους σας. Αφήστε τους να ψηφίσουν κατά συνείδηση!

Η ΟΛΜΕ και κάθε συνδικάτο, με τα όποια προβλήματα έχουν, είναι εκεί για τον εργαζόμενο. Πόσο ενόχλησε το παράδειγμα του efood που πέτυχε! Όλοι μαζί απέναντι σε όποιον νομίζει ότι κοιμόμαστε, βολευόμαστε, είμαστε εγωιστές, μοιρολάτρες και αδρανείς.
Το ποιός εκβιάζει μην το συζητήσουμε, με τον μαζικό εκφοβισμό στους νεοδιόριστους να έχει βγει από εγχειρίδια προπαγάνδας.

4
Αν παραιτηθεί, μετά τι επιλογές έχει για εργασία; Μια ιδέα που μου ήρθε, είναι ότι μπορεί να γραφτεί στην τοπική κομματική και να παίρνει χαρτάκι τι να γράφει στα φόρουμ. Έχει εισόδημα αυτό ή απλά ευελπιστεί να μείνει κάτι και για αυτόν;

5
Ο αναπληρωτής θεωρείται δημόσιος υπάλληλος και αλλάζεις πίνακα, από των Ιδιωτών στων Δημοσίων υπαλλήλων.

6
https://www.in.gr/2021/08/17/greece/almpert-mpourla-giati-epileksame-israil-kai-oxi-tin-ellada/
Πολύ ενδιαφέρον. Σκέψου τώρα λέει η Ρωσία να κρύβεται πίσω από την τόση παραπληροφόρηση για τα εμβόλια. Η αλήθεια είναι πως όσοι δεν έχουμε σόσιαλ μείναμε απ’ έξω από τον βομβαρδισμό των συνομωτικών σχεδίων. Το θεωρώ σημαντικό για την ψυχική υγεία των ανθρώπων να απέχουν από τις σαχλαμάρες των σόσιαλ.

Κακά σόσιαλ, με το τουίτερ πρώτο. Λέει πολλές αλήθειες. Γενικά ενοχλούν πρόσφατα τα σόσιαλ και έχουν βγει κάποιοι και τα κατηγορούν.
Εσύ συνέχισε τα ποστ αληθείας με τις αγνές προθέσεις που έχεις, για να ενημερωνόμαστε καθαρά και ξάστερα.

7
Όταν η ενσυναίσθηση είναι μονόπλευρη υπέρ μας, είμαστε απλά εγωιστές και παρτάκηδες.
Οι άλλοι να φοράνε τα παπούτσια μας, εμείς ποτέ των άλλων.

8
Κατά μ.ό. οι μισοί μαθητές δεν θα έρθουν που το συζητήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Επίσης απορώ πόσοι καθηγητές θα έρθουν. Πολλά τα κενά και δεν θα καλύπτονται όλα, οπότε σιγά μην τηρούν αποστάσεις στα κενά έξω, χωρίς επίβλεψη, αφού θα είναι εκτός τάξης. Ήδη κάποιοι μαθητές είναι σε 14ημερη καραντίνα και δεν θα έρθουν απο Δευτέρα. Με ρώτησαν αν απλά θα κάθονται σπίτι και δεν θα κάνουν μάθημα.

9
Αν ανήκετε σε σχολείο που ακόμη σήμερα έχετε αποκλεισμένους μαθητές από την εκπαίδευση φταίτε και εσείς! Αναδείξατε το πρόβλημα; Προτείνατε λύσεις; Γιατί δεν δανείσατε μια συσκευή σε όποιον έχει ανάγκη; Έρανο γιατί δεν κάνατε; Και τέλος πάντων όποιος δεν συμμετέχει η ουσία είναι ότι έχασε μια χρονιά. Να την επαναλάβει!
Εξαιρετικό κείμενο, μιλάς σαν τους αδέκαστους δημοσιογράφους μας, που τυχαίνει να υιοθετούν την κυβερνητική οπτική της ατομικής ευθύνης.

10
Μπράβο φίλε, καλά τα λες! Βοήθησε να ξεστραβωθούν κι άλλοι στο forum και να σε ακολουθήσουμε μιλιούνια στους δρόμους της αριστείας!  :)

11
Γιατί πιστεύεις ότι δεν μπορώ να εκφραστώ ελεύθερα και δημόσια; Μήπως υπάρχει φόβος από αντιδημοκρατικούς «συν»πολίτες μου να με τραμπουκίσουν; Με απειλείς;
Φυσικά και έχω το θάρρος της γνώμης μου και δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Μπορείς να κάνεις όση αντιπολίτευση θέλεις. Στα κομματικά όργανα όμως. Εδώ ανταλλάσσουμε απόψεις ως εκπαιδευτικοί όχι ως μέλη παρατάξεων. Με κουράσατε εσείς όλοι με τις παραταξιακές σας ατάκες. Είναι πραγματικά σαν να διαβάζω τις ολόμαυρες αυτές σελίδες κάποιων παρατάξεων συνδικαλιστών σας. Διαμορφώστε καμιά δική σας άποψη ελεύθερα.

Συμπέρασμα δικό μου; Θέλετε να επαναληφθεί η χρονιά. Αυτό θα ήταν πιο έντιμο εκ μέρους σας από την ανούσια υποτίμηση όλου του έργου μας στην τηλεκπαίδευση. Στα σχολεία της περιοχής  μας δεν υπάρχει ούτε ένα παιδί με πρόβλημα στη σύνδεση ώστε να μην έχει πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση! Υπάρχει στη δική σου;

Απειλές;  ;D  Πολλή μεγάλη ιδέα έχετε για την αριστεία σας. Αυτά που λες εδώ, τα λες αυτούσια και στο σύλλογο σου, είμαι σίγουρος.
Οι κομματικοί παίρνουν χαρτάκι από την τοπική κομματική και ξεχύνονται στο διαδίκτυο γράφοντας πανομοιότυπα πράγματα. Αναρωτιέμαι ποιοί έχουν αυτούσια άποψη με τους κυβερνόντες εδώ μέσα. Έχεις καμιά ιδέα; ;D
Επίσης ναι, γνωρίζω πολλά παιδιά που δεν έχουν πρόσβαση, κυρίως από έλλειψη εξοπλισμού. Στο σπίτι έχουν έναν υπολογιστή και αυτόν τον χρειάζονται και οι γονείς ή και τα αδέρφια. Οπότε συνδέονται από την μεγαλειώδη οθόνη 5-6 ιντσών του smartphone, αν έχουν. Υπάρχουν τάξεις που στο webex συνδέονται άπαντες από smartphone.

υ.γ. https://www.news247.gr/paideia/skandalo-cisco-me-ypografi-kerameos-edose-dedomena-1-5-ekat-politon-kai-chrimata-stin-etairia.9177430.html
εδώ η αριστεία η σωστή

12
Μην τα λέτε αυτά τα παραδείγματα από ΗΠΑ κλπ, γιατί χαλάτε το αφήγημα επιτυχίας. Είμαστε στη χώρα της απευθείας ανάθεσης και της εγκατάλειψης κάθε κοινωνικού αγαθού. Κοτζαμπασισμός μόνο και μια ιδεατή φούσκα αριστείας και εγωιστικού ελιτισμού κατ'αποκλειστικότητα. Ο άλλος δεν έχει δει μαθητή χωρίς μέσα για τηλεκπαίδευση και ο άλλος μας είπε ότι η μαθητική κατάληψη δεν είναι μορφή απεργίας ή αντίδρασης.  ;D Ή ό,τι νομίζει αυτός, αν κατάλαβε κι ο ίδιος τι έγραψε σε μια ολόκληρη παράγραφο άνευ περιεχομένου.
ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αλλά αυτά τολμάτε να τα πείτε σε σύλλογο ή δημόσια; Χειροκροτηθείτε μεταξύ σας, όπως κάνουν και κάποιοι κατά φαντασίαν άριστοι που κυβερνάνε.

13
Δεν ξέρω ούτε μία περίπτωση παιδιού που δεν έχει πρόσβαση στην τηλεκπαίδευση!
Ακριβώς, απόλυτη επίγνωση της πραγματικότητας. Ψεύδεται όποιος πει το αντίθετο!

Τίποτα δεν δικαιώνει μια κατάληψη. Επαίσχυντος τρόπος εκδήλωσης δυσαρέσκειας άκρως αναποτελεσματικός που δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα υποτίθεται ότι προσπαθεί να λύσει.

Γενικά όλα αυτά, απεργίες και καταλήψεις είναι μάλλον ιδεοληψίες του παρελθόντος. Νομίζω κι εγώ ότι όλα τα δικαιώματα που έχουν κερδηθεί προέρχονται από την καλοσύνη των κυβερνόντων κάθε φόρα. Ίσως μια ορθότερη αντίδραση θα ήταν να κουνάμε μια άσπρη πετσέτα όπως στα γήπεδα της Ισπανίας, αν δεν θεωρείται πολύ προκλητικό.
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ TimPap και θα το γράφω με κεφαλαία αυτό, έχεις την πιο ορθή σκέψη εδώ μέσα, απαγκιστρωμένη από συμφέροντα και ελιτίστικες ιδεολογίες. Συνέχισε να μας καθοδηγείς για να έρθουμε όλοι στην πνευματική ελίτ που πρεσβεύεις.

14
Μέσα Απρίλη με αρχές Μαίου δεν θέλετε να ξεκινήσει ο τουρισμός; Ο οποίος θα είχε ήδη ξεκινήσει αν ήταν αλλιώς τα πράγματα. Παρατηρώ ότι ελάχιστοι κλειστήκαμε μέσα. Το λοκντάουν ήταν στα χαρτιά. Ελπίζω να μην κινδυνέψει ο τουρισμός και φέτος. Η πελατεία φέρνει και δουλειά σε χιλιάδες ανθρώπους. Είναι εύκολο να κρίνει κανείς παίρνοντας 1000 ευρώ βρέξει χιονίσει. Αν ήσαστε δέκα μήνες με 500 ή μηδενικό εισόδημα δεν ξέρω ποια άποψη θα είχατε. Η ενσυναίσθηση δεν μπορεί να αφορά πάντα τους άλλους!
Συνάδελφε, επιτρέψτε μου να σημειώσω ότι το άνοιγμα του τουρισμού και το χρήμα που έφερε, έγινε καπνός από τον ΜΟΛΙΣ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ, που μας στοίχησε ισόποσα. Συμφωνώ με την ενσυναίσθησή σας, όμως συνιστώ να την έχετε και ως προς τους συναδέλφους σας, όπου μάλλον την αποφεύγετε. Επίσης με την ευκαιρία να σας συγχαρώ για το πόσο αυτόνομα και ανεξάρτητα σκέφτεστε και γράφετε εδώ μέσα. Να γράφετε συχνότερα την τόσο διαυγή και απαγκιστρωμένη άποψή σας.

Σελίδες: 123 ... 25

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30720
  • Τελευταία: dimitrakarak
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1086271
  • Σύνολο θεμάτων: 18225
  • Σε σύνδεση σήμερα: 488
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 1
Επισκέπτες: 265
Σύνολο: 266

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.141 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.