Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - Dr_Michael

Σελίδες: 123 ... 9
3
Ανακοινώσεις / To PDE αναβαθμίζεται με το νέο έτος!
« στις: Δεκέμβριος 26, 2017, 11:56:49 πμ »
Το νέο έτος το PDE αναβαθμίζεται: Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2018 θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες αναβάθμισης:

1. Μεταφορά σε νέο πολύ ισχυρότερο server.
2. Αναβάθμιση όλων των απαιτούμενων λογισμικών που τρέχουν στον server (CentOS, php, mysql, κλπ.).

Οι διαδικασίες αυτές είναι πολύ δαπανηρές και χρονοβόρες. Τα οφέλη όμως που  θα προκύψουν θα είναι τα εξής:

1. Μεγαλύτερη ταχύτητα.
2. Περισσότερη ασφάλεια.
3. Ευελιξία σε μελλοντικές αναβαθμίσεις.
4. Περιβαλλοντικά οφέλη δεδομένου ότι ο νέος server θα ηλεκτροδοτείται 100% από «πράσινη» ενέργεια (τρεχούμενο νερό).

Για να γίνει η μεταφορά πιο εύκολα και πιο γρήγορα θα πρέπει τα μέλη του PDE να προβούν στις παρακάτω ενέργειες:

1. Διαγραφή όσων προσωπικών μηνυμάτων δεν χρειάζονται (εισερχόμενα αλλά και απεσταλμένα).
2. Αποθήκευση τοπικά όσων δεδομένων είναι κρίσιμα ώστε στην απίθανη περίπτωση να πάει κάτι στραβά, να υπάρχει αντίγραφο ασφαλείας.
3. Προαιρετικά όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στο κόστος της αναβάθμισης μπορούν να γίνουν συνδρομητές και να απαλλαγούν από τις διαφημίσεις.

Οι ενέργειες αυτές των μελών του PDE πρέπει να γίνουν μέχρι το αργότερο στις 10 Ιανουαρίου 2018, ώστε μετά να γίνει η μεταφορά και αναβάθμιση.

Για οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη βοήθεια.

4
Θετικά μαθήματα / Πληροφορική Γυμνασίου
« στις: Σεπτέμβριος 27, 2016, 03:44:47 μμ »
Κάνω λάθος ή όντως αυξήθηκε αισθητά η ύλη της Πληροφορικής και στις 3 τάξεις του Γυμνασίου από το σχ. έτος 2016-2017;

5
Εργασιακά / ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ: Απεργία 12 Νοεμβρίου
« στις: Νοέμβριος 10, 2015, 06:53:34 μμ »

6
Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται για τις αιτήσεις αναπληρωτών - ωρομισθίων 2014-2015 και επιθυμούν να ειδοποιηθούν με email, καλούνται να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις στο παρόν θέμα. Το θέμα θα παραμείνει κλειδωμένο και όταν ανακοινωθεί η προκήρυξη, θα ενημερωθούν αυτόματα όσοι ενεργοποίησαν τις ειδοποιήσεις στο παρόν.

7
Μεταθέσεις / Αποτελέσματα μεταθέσεων 2014
« στις: Ιούλιος 01, 2014, 03:27:46 μμ »
Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα των Μεταθέσεων 2014 και επιθυμούν να ειδοποιηθούν με email, καλούνται να ενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις στο παρόν θέμα. Το θέμα θα παραμείνει κλειδωμένο και όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, θα ενημερωθούν αυτόματα όσοι ενεργοποίησαν τις ειδοποιήσεις στο παρόν.

8
Η Κοινότητα του PDE / Συμμετοχές στο 2ο Διαγωνισμό pde.gr
« στις: Οκτώβριος 12, 2013, 06:00:00 μμ »
Στο παρόν θέμα δημοσιεύονται οι συμμετοχές για το 2ο Διαγωνισμό pde.gr
Οποιοδήποτε άλλο μήνυμα θα διαγράφεται.

9
Ανακοινώσεις / 2ος Διαγωνισμός pde.gr
« στις: Οκτώβριος 12, 2013, 05:57:53 μμ »
2ος Διαγωνισμός pde.gr

Θέλοντας και φέτος να τελειώσουμε τη χρονιά με έναν ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, σας καλούμε να λάβετε μέρος στον δεύτερο διαγωνισμό του pde.gr με θέμα Η γνώση είναι δύναμη, μοιράσου την!


ΤΙ ΖΗΤΕΙΤΑΙ

Ανεβάστε όσα πιο πολλά Αρχεία θεωρείτε ότι μπορεί να είναι χρήσιμα στους συναδέλφους σας. Για παράδειγμα μπορείτε να ανεβάσετε:
α. Θέματα προαγωγικών ή απολυτήριων εξετάσεων στην Τράπεζα Θεμάτων.
β. Θέματα Διαγωνισμάτων.
γ. Ασκήσεις ή Παρουσιάσεις.
δ. Εκπαιδευτικό υλικό.
ε. Εγκυκλίους Νομοθεσίας.
στ. Ότι άλλο εμπίπτει στις υπάρχουσες κατηγορίες των Αρχείων και θα ήταν χρήσιμο για τους εκπαιδευτικούς.

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό δημοσιεύστε μήνυμα στο σχετικό θέμα με τα links όλων των αρχείων που έχετε αναρτήσει. Κάθε φορά που αναρτάτε ένα νέο αρχείο κάντε τροποποίηση στο μήνυμά σας και προσθέστε το νέο link. Στον διαγωνισμό θα προσμετρηθούν αρχεία εφόσον έχουν συμπεριληφθεί στο μήνυμα συμμετοχής σας. Κάθε μέλος μπορεί να δημοσιεύσει μόνο ένα μήνυμα συμμετοχής με όλα τα αρχεία που έχει ανεβάσει. Τα αρχεία θα πρέπει να τα ανεβάζετε στη σωστή κατηγορία. Για κάθε αρχείο θα πρέπει πρώτα να σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει ήδη στη συλλογή και ότι είναι μοναδικό. Αρχεία που έχουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων δεν επιτρέπονται. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να αποκλείσουν συμμετοχές αν έχουν παραβεί κάποιον από τους όρους συμμετοχής. Την αποκλειστική κρίση έχουν οι διαχειριστές.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής η 25η Δεκεμβρίου 2013.

Επιτροπή θα ελέγξει την ορθότητα των αναρτήσεων και θα ανακοινώσει τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα και τους νικητές που θα έχουν ανεβάσει τα περισσότερα αρχεία, την 1η Ιανουαρίου 2014.

ΈΠΑΘΛΑ

1. Ο πρώτος νικητής θα κερδίσει ένα ηλιακό ασύρματο πληκτρολόγιο Logitech K750.
2. Ο δεύτερος νικητής θα κερδίσει μία δωρεάν συνδρομή για έναν χρόνο.
3. Ο τρίτος νικητής θα κερδίσει μία δωρεάν συνδρομή για έναν χρόνο.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Από τα Αρχεία επιλέγετε Προσθήκη Αρχείου.

Στη φόρμα που εμφανίζεται συμπληρώνετε:

1. Τίτλος  -> επιλέγετε τίτλο που είναι συναφής με το περιεχόμενο του αρχείου σας

2. Κατηγορία -> επιλέγετε την κατηγορία στην οποία εντάσσεται το αρχείο

3. Περιγραφή -> αν θέλετε γράφετε μια σύντομη περιγραφή για το αρχείο. Αν πρόκειται για εγκύκλιο, υπουργική απόφαση ή νόμο εδώ συμπληρώνετε απαραίτητα τον αριθμό εγκυκλίου/υ.α/ νόμου και το ΦΕΚ στο οποίο έχει δημοσιευτεί.

4. Αρχείο για προσθήκη -> πατάτε Αναζήτηση κι επιλέγετε το αρχείο που έχετε αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας.

5. Τέλος πατάτε Αποθήκευση. Το μέγιστο μέγεθος αρχείου για προσθήκη είναι 5 ΜΒ.

Το αρχείο σας θα εμφανιστεί στα Αρχεία μετά την έγκριση από έναν διαχειριστή. Αφού ανεβάσετε τα αρχεία, θα πρέπει να δημοσιεύσετε και το συγκεντρωτικό μήνυμα με links προς όλα τα αρχεία σας.


Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τους όρους και τις ημερομηνίες του διαγωνισμού, να τον αναβάλλουν ή ακόμα και να τον ματαιώσουν εάν οι συμμετοχές δεν θεωρηθούν επαρκείς ή το επίπεδό τους δεν κριθεί ικανοποιητικό. Δεν επιτρέπεται να ζητείται είτε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, είτε μετά τη λήξη του, από την κριτική επιτροπή να αιτιολογήσει τις όποιες απορρίψεις συμμετοχών. Τα έπαθλα ενδέχεται να αλλάξουν μετά τη λήξη του διαγωνισμού αν δεν υπάρχουν διαθέσιμα. Την αποκλειστική επιλογή των επάθλων την έχουν οι διαχειριστές.
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού δεν επιτρέπεται καμία μομφή, παρατήρηση, και αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων, της κριτικής επιτροπής, των όρων και του θεσμού. Η συμμετοχή αυτόματα σημαίνει την πλήρη αποδοχή των όρων, των αποτελεσμάτων και της κριτικής επιτροπής. Δεν θα γίνει ανεκτή καμία παρέμβαση για την έκβαση των αποτελεσμάτων. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα γίνεται άμεσος και χωρίς ειδοποιήσεις αποκλεισμός του μέλους. Όσοι διαφωνείτε με τους όρους, την κριτική επιτροπή, και τη διενέργεια του θεσμού, παρακαλούμε μην συμμετάσχετε!

10
Θα απεργήσετε στις πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες Σεπτεμβρίου 2013;

11
Ανακοινώσεις / Αγγελίες αμοιβαίων μεταθέσεων
« στις: Ιανουάριος 12, 2013, 10:37:39 πμ »
Το PDE.gr εγκαινιάζει ένα νέο πίνακα όπου μπορείτε να δημοσιεύετε τις αγγελίες σας για αμοιβαία μετάθεση ή να βρείτε μια αγγελία που σας ενδιαφέρει. Ευελπιστούμε το PDE.gr με αυτή τη νέα δυνατότητα που παρέχει στα μέλη του, να μπορέσει να συνδράμει στο να βρεθείτε κοντά στις οικογένειές σας.

12
Ανακοινώσεις / 1ος Διαγωνισμός PDE.gr
« στις: Δεκέμβριος 11, 2012, 08:50:35 μμ »
Διαγωνισμός Ευχετήριας Κάρτας

Αγαπητοί φίλοι,

Θέλοντας η χρονιά αυτή να τελειώσει με έναν πιο ευχάριστο τρόπο σας καλούμε να λάβετε μέρος στον 1ο Διαγωνισμό του PDE.gr με θέμα Ευχετήριες κάρτες

Ξεδιπλώστε λοιπόν το δημιουργικό σας ταλέντο και στείλτε την πιο ζεστή ευχή σας για τα φετινά Χριστούγεννα και το Νέο Έτος 2013.

Κάθε μέλος μπορεί να λάβει μέρος μόνο με μία συμμετοχή. Δεν επιτρέπονται διπλοεγγραφές για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Δημιουργός θα πρέπει να είναι το ίδιο το μέλος και θα πρέπει να κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα των κειμένων και των φωτογραφιών που θα χρησιμοποιηθούν. Καταληκτική ημερομηνία αποστολής η 7η Ιανουαρίου 2013.

Η διαχειριστική ομάδα θα επιλέξει τις 5 καλύτερες συμμετοχές και στη συνέχεια θα επιλεγεί με ψηφοφορία μεταξύ των μελών η καλύτερη.

Ο νικητής κερδίζει μία δωρεάν συνδρομή για ένα έτος.

Οδηγίες συμμετοχής:

1. Δημιουργήστε στον υπολογιστή σας την πιο πρωτότυπη και έξυπνη ευχετήρια κάρτα που μπορείτε.

2. Ανεβάστε τη συμμετοχή σας, επιλέγοντας πάνω από το βασικό μενού του PDE: Αρχεία - Προσθήκη Αρχείου. (Επιτρεπόμενα είδη αρχείου είναι τα εξής: zip,rar,doc,jpg,gif,png,rtf,pdf,ppt. Μέγιστο μέγεθος: 5 ΜΒ)

3. Στη φόρμα προσθήκης αρχείου:
 
α) Δώστε ένα τίτλο στη συμμετοχή σας.
β) Επιλέξτε ως κατηγορία: 1ος Διαγωνισμός PDE.gr
γ) Γράψτε περιγραφή της συμμετοχής σας.
δ) Προσθέστε το αρχείο της συμμετοχής σας.
ε) Πατήστε αποθήκευση

Όλες οι συμμετοχές εμφανίζονται εδώ μέσα σε 24 ώρες από την υποβολή τους:
http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=cat757

Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν τους όρους και τις ημερομηνίες του διαγωνισμού, να τον αναβάλλουν ή ακόμα και να τον ματαιώσουν εάν οι συμμετοχές δεν θεωρηθούν επαρκείς ή το επίπεδό τους δεν κριθεί ικανοποιητικό. Δεν επιτρέπεται να ζητείται είτε κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, είτε μετά τη λήξη του, από την κριτική επιτροπή να αιτιολογήσει τις όποιες απορρίψεις συμμετοχών.
Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού δεν επιτρέπεται καμία μομφή, παρατήρηση, και αμφισβήτηση των αποτελεσμάτων, της κριτικής επιτροπής, των όρων και του θεσμού. Η συμμετοχή αυτόματα σημαίνει την πλήρη αποδοχή των όρων, των αποτελεσμάτων και της κριτικής επιτροπής. Δεν θα γίνει ανεκτή καμία παρέμβαση για την έκβαση των αποτελεσμάτων. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα γίνεται άμεσος και χωρίς ειδοποιήσεις αποκλεισμός του μέλους. Όσοι διαφωνείτε με τους όρους, την κριτική επιτροπή, και τη διενέργεια του θεσμού, παρακαλούμε μην συμμετάσχετε!

13
Ανακοινώσεις / Μεταφορά server
« στις: Νοέμβριος 27, 2012, 09:52:05 μμ »
Εδώ και μέρες πραγματοποιείται μεταφορά του server λόγω αυξημένων απαιτήσεων. Αυτό ενδεχομένως να έχει ως αποτέλεσμα κάποιες παρενέργειες όπως να λείπουν μηνύματα, ανακοινώσεις κλπ. Προσπαθούμε να μεταφερθούν όλα τα δεδομένα χωρίς απώλειες. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα ενημερωθεί το παρόν.

14
Οι κατηγορίες ΑΣΕΠ και Πίνακες αναπληρωτών συγχωνεύτηκαν. Εννοείται ότι παρέμειναν οι πίνακες ανά κλάδο ΠΕ.
Θεωρούμε ότι έτσι γίνεται πολύ πιο χρηστική η πλοήγηση.

Σελίδες: 123 ... 9

Pde.gr, © 2005 - 2023

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31796
  • Τελευταία: Xaroulans
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1139374
  • Σύνολο θεμάτων: 18912
  • Σε σύνδεση σήμερα: 563
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 16
Επισκέπτες: 497
Σύνολο: 513

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.077 δευτερόλεπτα. 24 ερωτήματα.