Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - iex

Σελίδες: 1
1
Σχολική ζώνη / Απορία για κατανομή μαθημάτων
« στις: Σεπτέμβριος 05, 2019, 07:27:26 πμ »
Καλημέρα σας,


Θέλω να ρωτήσω κάτι. Ένας γνωστός μου έχει οργανική σε ένα λύκειο. Είναι ο τελευταίος με οργανική στο συγκεκριμένο σχολείο. Μοιράσανε τα μαθήματα με τους υπόλοιπους καθηγητές και όλα οκ. Πρώτοι επέλεξαν οι υπόλοιποι που έχουν οργανική και μετά ο γνωστός μου, αυτό ξέρει ότι ισχύει.
Όμως, στο σχολείο τοποθετήθηκε με απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ άλλος ένας καθηγητής της ίδιας ειδικότητας, που αποσπάται κάθε χρόνο στο ίδιο σχολείο και οι υπόλοιποι τον γνωρίζουν καλά γιατί είναι φίλοι. Αυτός ο καθηγητής είναι πιο παλιός από το γνωστό μου, αλλά δεν έχει οργανική στο σχολείο. Θέλω να ρωτήσω ποιος προηγείται στην επιλογή των αντικειμένων ο γνωστός μου που έχει οργανική, αλλά είναι νεότερος ή ο άλλος που δεν έχει οργανική, αλλά είναι παλαιότερος. Αυτό το ρωτάμε γιατί οι άλλοι λένε ότι προηγείται ο παλαιότερος χωρίς οργανική και πρέπει να ξαναδιαλέξουν μαθήματα, φυσικά, όπως μου λέει, οι ίδιοι δεν πρόκειται να δεχτούν να αλλάξουν μαθήματα σε καμία περίπτωση, διότι ως παλαιότεροι έχουν συμπληρώσει, οπότε το ξαναμοίρασμα είναι μια τυπική διαδικασία μόνο και μόνο για να βολευτεί ο φίλος τους. Σε αυτή την περίπτωση ο γνωστός μου δεν θα συμπληρώνει όλες τις ώρες, διότι ο άποσπασμένος θα επιλέξει κάποια από τα μαθήματα, που είχε πάρει αυτός και θα υπολείπεται. Ποιος προηγείται; Αν προηγείται ο γνωστός μου τι μπορεί να επικαλεστεί για να διεκδικήσει τα μαθήματα, που έχει επιλέξει;

Ευχαριστούμε

2
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Νέα απορία
« στις: Ιανουάριος 12, 2018, 12:06:20 πμ »
Βρέθηκε λύση με αλλαγή κάποιων μαθημάτων

3
Διάφορα Εκπαιδευτικά θέματα / Απορίες
« στις: Δεκέμβριος 07, 2017, 05:24:31 μμ »
Έχω δύο πολύ σημαντικές απορίες όποιος γνωρίζει ας απαντήσει.

1) Αν κάποιος εκπαιδευτικός είναι αποσπασμένος εντός ΠΥΣΔΕ ποιον πρέπει να ειδοποιήσει για το αν κάνει απεργία, το διευθυντή  του σχολείου της οργανικής ή της απόσπασης; Ρωτάω γιατί ο διευθυντής του σχολείου της απόσπασης επιμένει ότι πρέπει να ειδοποιηθεί εκείνος...

2) Ένας γνωστός μου καθηγητής υπηρετεί σε επαρχιακό σχολείο 50 χιλιόμετρα από το σπίτι του και επειδή δεν έχει αυτοκίνητο κάθε μέρα πηγαίνει με το λεωφορείο, όμως το 1ο λεωφορείο που συνδέει το σπίτι του με το σχολείο ειναι στις 8 και 20, δηλαδή δεν μπορεί να έχει πρώτη ώρα και το τελευταίο για να γυρίσει είναι στις 13 και 30, δηλαδή δεν μπορεί να έχει ούτε 7η ώρα και είπε ότι ο διευθυντής του ζήτησε να βρει σπίτι στο μέρος που ειναι το σχολείο γιατί δεν είναι δίκαιο να μην έχει ποτέ 1η και 7η ώρα και οι άλλοι να έχουν, εν τω μεταξύ οι άλλοι όλοι μένουν στην περιοχή, δηλαδή δεν μετακινούνται παρά πολύ σπάνια. Είναι σωστή η απόφαση να του ζητήσουν να μείνει εκεί τη στιγμή που μένει αρκετά κοντά. (Να πω ότι η λύση να τον πηγαίνει ή να τον φέρνει συνάδελφος με το αυτοκίνητο δεν παίζει γιατί κανείς δεν μεταφέρεται ούτε και μένει στην περιοχή του γνωστού μου). Μπορεί να κάνει κάτι για να μην υποχρεωθεί να μένει στην περιοχή του σχολείου.

Ευχαριστώ

4
Τοποθετήσεις / Αυτοδικαιη τοποθετηση
« στις: Αύγουστος 27, 2015, 10:07:51 μμ »
Απορια


Ημουν στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ και αυτοδικαια τοποθετηθηκα σε ενα σχολειο παρα πολυ μακρια απο το σχολειο που ημουν περυσι. Αν ζητησω και παρω αποσπαση εντος, δηλαδη αν δεν υπηρετησω την οργανικη στην οποια τοποθετηθηκα αυτοδικαια, χωρις να το ζητησω μπορω του χρονου να ζητησω βελτιωση χωρις να την εχω υπηρετησει με το σκεπτικο οτι εκεινοι με τοποθετησαν χωρις να το ζητησω;

εν τω μεταξυ πριν απο εμενα υπηρχαν ατομα που παρεμειναν στη διαθεση του ΠΥΣΔΕ, ενω εμενα με τοποθετησαν χωρις να το ζητησω.

Πως μπορω να κινηθω;

Οποιος μπορει να μου απαντησει...

5
Καλησπέρα σας.
Θέλω να ρωτήσω κάτι.

Έναν γνωστό μου τον πήραν διορθωτή στις πανελλήνιες σε διπλανό νόμο απο αυτόν στον οποίο βρίσκεται το σχολείο του, όμως, ο ίδιος δεν οδηγεί και του είναι πολύ δύσκολο να πάει. Στην ειδοποίηση λέει ότι η απαλλαγή δεν θα γίνει αποδεκτή παρά μόνο με έγγραφο εισαγωγής και παραμονής σε δημόσιο νοσοκομείο.
Να πω ότι του είπανε ότι πρέπει να πάει και για ενημέρωση και για διόρθωση συνολικά 6 φορές. (Τον πήραν σε 3 μαθήματα * 2 φορές σε κάθε μάθημα, μια για ενημέρωση και μια τουλάχιστον για διόρθωση)

Αν δεν πάει καθόλου ή αν πάει μόνο μια φορά τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει;

Ευχαριστώ εκ μέρους του.  :D

6
 ΠΕ02 από Μεσσηνία για Β Πειραιά

7
Αναθέσεις/Ωράριο / Πώς μοιράζονται τα τμήματα;
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2010, 05:39:29 μμ »
Απορία


Συνάδελφος νεοδιόριστη φιλόλογος σε μεγάλη επαρχιακή πόλη, παρουσιάστηκε σε σχολείο, το πρόβλημα είναι ότι επειδή παρουσιάστηκε τελευταία, οι υπόλοιποι παλαιότεροι φιλόλογοι είχαν μοιράσει τα μαθήματα κ αυτής της έμειναν όλα τα φιλολογικά (11 ώρες την εβδομάδα) στο χειρότερο τμήμα του σχολείου που δεν το ήθελε κανείς. Τα 20 από τα 25 παιδιά πάνε για 2η φορά στην ίδια τάξη επειδή έμειναν πέρυσι, επίσης φωνάζουν πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να μην γίνεται μάθημα.
Η συνάδελφος το είπε στο διευθυντή και της είπε να κάνει υπομονή, γιατί και σε αυτούς κάποιος πρέπει να κάνει μάθημα. Οι άλλοι συνάδελφοι είναι ανένδοτοι στο να αναλάβουν κ αυτοί έστω κάποιες ώρες σε αυτό το τμήμα, για να μην έχει εκείνη κ τις 11 ώρες. Να πω εδώ ότι κάνει κ ιστορίες σε άλλα τμήματα του ίδιου σχολείου, για να συμπληρώσει 21 ώρες χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τους άλλους μαθητές του σχολείου.
Με παίρνει τηλέφωνο κάθε βράδυ κλαίγοντας, δεν μπορεί να κοιμηθεί, ούτε να φάει, η ζωή της έγινε μαρτύριο.
Σκέφτεται και αυτή να παραιτηθεί, νιώθει πως θα αρρωστήσει...
Δεν έχει ίντερνετ εκεί που είναι και με παρακάλεσε να βρω μια λύση κι σκέφτηκα να το βάλω εδώ.
Τι μπορεί να κάνει, για να μην χάσει τη δουλειά της, αλλά να μην χάσει και την πνευματική της υγεία.Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30798
  • Τελευταία: xr_sok
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1089094
  • Σύνολο θεμάτων: 18282
  • Σε σύνδεση σήμερα: 488
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 24
Επισκέπτες: 423
Σύνολο: 447

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.108 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.