Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - newseditor

Σελίδες: 1
1

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών ανακοινώνει ότι προκηρύσσονται δύο (2) θέσεις Διδακτικού – Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ως εξής:

ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

(Δ/νση: Πατησίων 42, 10682 Αθήνα, Πληροφορίες: κ. Σ. Μουπασιρίδου, τηλ. 210 3897113)

 - Μία (1) θέση Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Διδακτική της Τέχνης: Μεθοδολογία Διδασκαλίας Εικαστικών Τεχνών» (ΦΕΚ υπ’ αριθ. 1005/19.9.2012 τ. Γ’)

- Μία (1) θέση Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Μοντέρνα και Σύγχρονη Τέχνη» (ΦΕΚ υπ’ αριθ. 981/14.9.2012, τ. Γ’)

Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων λήγει στις 9 Ιανουαρίου 2013.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά, όπως αυτά αναφέρονται στο ΦΕΚ της προκήρυξης και στην ιστοσελίδα του Τμήματος Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης www.aht.asfa.gr (ανακοινώσεις/προκηρύξεις), στη Γραμματεία του Τμήματος όπου μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες.

 

3
Εργασιακά / Πίνακας Ανάρτησης Άρθρων
« στις: Νοέμβριος 01, 2012, 03:38:06 μμ »
Μήνυμα του μεμονωμένου ανεξάρτητου υποψηφίου αιρετού για το ΚΥΣΔΕ Ηλία Τσακάλη

ΗΛΙΑΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ
Εκπαιδευτικός ΠΕ09 Οικονομολόγος
Μεμονωμένος ανεξάρτητος υποψήφιος αιρετός για το ΚΥΣΔΕ
Τηλέφωνο επικοινωνίας:  6945165444
E-mail:  itsakalis@gmail.com                                                       

Συνάδελφοι ,
Ο θεσμός του δημόσιου σχολείου και ειδικότερα ο ρόλος του εκπαιδευτικού λειτουργού στη σύγχρονη μνημονιακή πραγματικότητα της τρόικα δέχεται σφοδρή επίθεση, που δεν έχει προηγούμενο σε όλη την ελληνική εκπαιδευτική ιστορία.  Συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων,  χιλιάδες χαμένες διδακτικές ώρες στις σχολικές μονάδες, αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών, χιλιάδες συνάδελφοι υπεράριθμοι να συμπληρώνουν ωράριο σε 3 και 4 σχολεία, οικονομική εξαθλίωση με ετήσιες μισθολογικές απώλειες ανά εργαζόμενο έως και 40% ετησίως, αρκετές χιλιάδες καθηγητών να υπηρετούν σε περιοχές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο των οικογενειών τους, πάγωμα των προαγωγών των εκπαιδευτικών, επερχόμενη δραστική μείωση του αριθμού των αναπληρωτών, περικοπές δαπανών στα κονδύλια του προϋπολογισμού για την παιδεία και γενικότερα υποχρηματοδότηση του δημόσιου σχολείου, είναι μόνο μερικά από τα μεγάλα προβλήματα του κλάδου μας, με άμεση συνέπεια τη φτώχεια, την εξαθλίωση και την εργασιακή ανασφάλεια.
 Συνάδελφοι στις 7 Νοέμβρη ψηφίζουμε για την ανάδειξη των αιρετών μας εκπροσώπων. Οι αιρετοί μας εκπρόσωποι πρέπει να αγωνίζονται με ιδανικά για την προάσπιση των συμφερόντων όλων των εκπαιδευτικών στη βάση της γενικής αρχής της ισότητας, της διαφάνειας και της ίσης μεταχείρισης μακριά από προσωπικές και κομματικές γραμμές. Ο θεσμός του αιρετού εκπροσώπου πρέπει να διασφαλίζει την εκπροσώπηση όλων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια με αίσθημα ευθύνης και δικαίου απέναντι σε όλους τους συναδέλφους. Πρέπει να αναδεικνύει και να προωθεί προς επίλυση τα υπηρεσιακά προβλήματα και ζητήματα του εκπαιδευτικού, έχοντας πάντα ως γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων του στα πλαίσια της νομιμότητας.
Σε αυτές τις εκλογές έχουμε όλοι μαζί πρωταρχική ευθύνη να περιφρουρήσουμε το θεσμό του αιρετού εκπροσώπου, και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για τη δημόσια εκπαίδευση. Ένα θεσμό που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις κομματικές και σκοτεινές πρακτικές των διαφόρων υποταγμένων συνδικαλιστικών παρατάξεων, οι οποίες ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τη σημερινή του κατάσταση.
Συνάδελφοι με γνώμονα τα παραπάνω απευθύνομαι προς όλους εσάς που είστε απογοητευμένοι από τη σημερινή κατάσταση στη δημόσια εκπαίδευση και οραματίζεστε ένα διαφορετικό δημόσιο σχολείο μακριά από τις αγκυλώσεις και τις στρεβλώσεις του παρελθόντος. Απευθύνομαι σε όλους εσάς που θέλετε να συνδράμετε στην προσπάθεια ακύρωσης και τιμωρίας του υπόδουλου, αποσυντεθημένου και ξεπερασμένου συνδικαλισμού, σε εσάς που είστε πιστοί στις εκπαιδευτικές, παιδαγωγικές και κοινωνικές αξίες του ρόλου του εκπαιδευτικού.

 Συνάδελφοι, όσοι από εσάς στις 7 Νοεμβρίου, επιθυμείτε να συμμετέχετε στην προσπάθεια ανατροπής και σύγκρουσης με το σημερινό τέλμα και αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο σύγχρονος εκπαιδευτικός, δώστε δύναμη στην προσπάθεια και τον αγώνα μου, τιμώντας με την ψήφο σας, το ψηφοδέλτιό μου.

 ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
ΗΛΙΑΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ εκπαιδευτικός ΠΕ09
υποψήφιος για το ΚΥΣΔΕ

4
Κλάδος ΠΕ60 Νηπιαγωγών / Β φάση αναπληρωτών ΠΕ60
« στις: Σεπτέμβριος 05, 2012, 06:30:22 μμ »
Eκκαθαρισμένος πίνακας μετά τις προσλήψεις α φάσης (από την liberty)

http://www.pde.gr/index.php?action=tpmod;dl=item667

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2022

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 31651
  • Τελευταία: red cloud
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1131130
  • Σύνολο θεμάτων: 18791
  • Σε σύνδεση σήμερα: 403
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 15
Επισκέπτες: 379
Σύνολο: 394

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.105 δευτερόλεπτα. 25 ερωτήματα.