Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Θέματα - alice cooper

Σελίδες: 1
1
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,
Την 1η Νοεμβρίου 2013 συνήλθε το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, όπου συζητήθηκε και αποφασίστηκε η πρόσληψη αναπληρωτών εκπαιδευτικών Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης. Στη συνέχεια ενημερώθηκα αυθημερόν από τον κύριο Πέτρο Κορδά (αιρετό Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου) ότι θα μεταβώ ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Πάτμου.
Από 4/11-9/11-2013 δεν είχα καμία ενημέρωση από την αρμόδια υπηρεσία για τις ημερομηνίες που πρέπει να παρουσιαστώ και να αναλάβω επίσημα τα καθήκοντά μου στο συγκεκριμένο σχολείο. 
Ύστερα από δική μου τηλεφωνική επικοινωνία με το Τμήμα Προσωπικού (210-3442445) και με την προϊσταμένη Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης, κυρία Ανδρονίκη Μπάρλα (210-3442734) ενημερώθηκα ότι η απόφαση πρόσληψης μου προωθήθηκε για υπογραφή τη Δευτέρα 11/11/2013 κι ότι «θα έχει υπογραφεί ως την Παρασκευή 15/11/2013».
Λόγω της εκδήλωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από το Υπουργείο Παιδείας στις 15/11/2013, δεν κατέστη δυνατό να έλθω σε επικοινωνία με κάποιον από τους αρμόδιους φορείς της υπηρεσίας, ώστε να πληροφορηθώ τι εξέλιξη είχε το θέμα μου.
Τη Δευτέρα, 17/11/2013 ήλθα σε επαφή με τη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων (210-3443637) και πληροφορήθηκα ότι η απόφαση πρόσληψής μου θα υπεγράφετο αυθημερόν από τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων, κάτι που επιβεβαιώθηκε (ότι δηλαδή η απόφαση πρόσληψής μου υπεγράφη από τον ίδιο) ύστερα από εκ νέου τηλεφωνική συνομιλία χθες, Πέμπτη 21/11/2013.  Ύστερα από την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων, προωθήθηκε κανονικά για τη δική σας τελική υπογραφή.
Πληροφορούμαι λοιπόν (ύστερα από δική μου τηλεφωνική επικοινωνία) σήμερα από το γραφείο της κυρίας Φραγκουλιτάκη (210-3443653) ότι εχθές υπεγράφη και σήμερα αναρτήθηκε στο διαδίκτυο η  με Αρ.Πρωτ.177710/Α2/21-11-2013/ΥΠΑΙΘ   Υπουργική Απόφαση για πρόσληψη δύο (2) μουσικών ως αναπληρωτών εκπαιδευτικών  στα Σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης.

Την ίδια στιγμή:
•   η απόφαση που αφορά τη δική μου πρόσληψη ως αναπληρώτριας φιλολόγου στο Γενικό Εκκλησιαστικό Λύκειο-Γυμνάσιο Πάτμου, η οποία, όπως με πληροφόρησε η υπηρεσία: α) είναι ξεχωριστή και ανεξάρτητη από εκείνη των μουσικών και β) προωθήθηκε νωρίτερα για υπογραφή, εξακολουθεί να εκκρεμεί για υπογραφή από εσάς.
•   Ως συνέπεια, λόγω ελλείψεως τρίτου φιλολόγου, δεν διδάσκονται στη Γ΄ Λυκείου όλα τα απαραίτητα μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης και χάνεται πολύτιμος χρόνος, ο οποίος αποβαίνει εις βάρος των μαθητών, οι οποίοι προετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Επίσης, υπάρχουν και άλλα φιλολογικά μαθήματα στις υπόλοιπες τάξεις του σχολείου τα οποία δεν διδάσκονται, για τον ίδιο ακριβώς λόγο..
Εν τω μεταξύ, εγώ η ίδια,  έχοντας λάβει υπόψη: α)το γεγονός ότι άλλες σχολικές χρονιές, που είχα υπηρετήσει στην Εκκλησιαστική Εκπαίδευση, η υπογραφή της απόφασης πρόσληψης είχε γίνει πολύ νωρίτερα, β) το ενδεχόμενο δυσμενών καιρικών συνθηκών που μπορεί να με απέκλειαν στην Αθήνα, μετέβηκα στο νησί της Πάτμου στις 5/11.
Βρίσκομαι στο νησί για διάστημα σχεδόν τριών (3) εβδομάδων, αναμένοντας επίσημη ενημέρωση για ανάληψη υπηρεσίας. 
Παρακαλώ πολύ για άμεσες ενέργειες εκ μέρους σας και για την απόδοση ευθυνών, όπου και αν κριθεί απαραίτητο, για τυχόν ολιγωρία και καθυστέρηση.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Μετά τιμής,
Σμαραγδή Μητροπούλου
Φιλόλογος (ΠΕ02)
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: smaragdi02@gmail.com
Αριθμός κινητού τηλεφώνου: **********
Κοινοποίηση
Κύριο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων
Κυρίους  υφυπουργούς Παιδείας και Θρησκευμάτων
Γενική Διεύθυνση Θρησκευμάτων
Διεύθυνση Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης Τμήμα Προσωπικού
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου

2
Κυρίες και κύριοι,
Με αυτή την επιστολή μας θέλουμε να σας δείξουμε ότι δεν πρέπει να δεχτείτε την κατάργηση του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Τήνου. Αν κλείσει  δεν θα χάσουμε μόνο εμείς, οι μαθητές, αλλά κι εσείς, διότι δεν θα έχετε πλέον άξιους πολίτες σε αυτήν εδώ τη χώρα, ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στην κοινωνία και στο συνάνθρωπο.
Όμως, για ποιο σχολείο μιλάμε;
1.Μιλάμε για ένα σχολείο με πλούσια ιστορία, που έχει συμπληρώσει πάνω από 40 χρόνια προσφοράς και διακονίας όχι μόνο στο νησί της Τήνου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Ι. Μητρόπολης Σύρου και γενικότερα στον ελλαδικό χώρο. Από τότε που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα, έχουν αποφοιτήσει εκατοντάδες μαθητές που είτε έγιναν άξια στελέχη της Εκκλησίας είτε σταδιοδρόμησαν στην κοινωνία διαπρέποντας σε διάφορα επαγγέλματα, έχοντας πάντα στην καρδιά τους ως θησαυρό τα πολύτιμα βιώματα που τους πρόσφερε η Ιερατική Σχολή της Τήνου.
2.Μιλάμε για ένα σχολείο, που διαθέτει οικοτροφείο. Εκεί διαμένουν παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που ήλθαν στο ιερό νησί της Μεγαλόχαρης για να μορφωθούν γραμματικά και ηθικά.
3.Μιλάμε για ένα σχολείο που συνδέεται με το Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Οι μαθητές συμμετέχουν στη λατρευτική ζωή του Ιερού Ναού της Μεγαλόχαρης και, εάν επιθυμούν, μπορούν να φοιτήσουν δωρεάν στις σχολές Βυζαντινής Μουσικής και Αγιογραφίας που λειτουργούν εκεί.
4.Μιλάμε για ένα σχολείο, όπου-πέρα από τα μαθήματα και τη μελέτη-οργανώνονται διάφορα σεμινάρια (θεολογικά, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης κτλ), ενώ παρουσιάζονται και εργασίες των μαθητών.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;

Για μας  η Ιερατική Σχολή Τήνου είναι το παν. Εδώ μέσα έχουμε περάσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας και δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι με μια υπογραφή είναι δυνατό να τελειώσουν όλα….έτσι απλά….Αν κλείσει ή όχι δεν είναι ανθρώπινη απόφαση, αλλά της Παναγίας.!!! Κι αν επέμβει κάποιος άνθρωπος, ας έλθει να μας πει για ποιο λόγο πρέπει να γίνει κάτι τέτοιο κοιτάζοντας μας κατευθείαν στα μάτια κι όχι να στέλνει ένα άψυχο κομμάτι χαρτί από το γραφείο του!...Ένα κομμάτι χαρτί που κομματιάζει την ψυχή μας και μας αφήνει μετέωρους, μουδιασμένους με μια γεύση πίκρας κι ένα μεγάλο ΓΙΑΤΊ; 
Λένε πως όταν κλείνει ένα σχολείο, ανοίγει μια φυλακή..
Μην αφήσετε να φυλακίσουν την καρδιά μας.
Μην αφήσετε να μας καταδικάσουν σε ψυχική ορφάνια.
Μην αφήσετε να μας κλέψουν το όνειρο.
Mε εκτίμηση,
Οι μαθητές του Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Γυμνασίου Τήνου

3
Η Κοινότητα του PDE / Και οι δώδεκα είναι υπέροχοι!!!
« στις: Φεβρουάριος 27, 2008, 11:26:01 πμ »
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο "τα πρώτα δώδεκα βήματα" απ΄τις εκδόσεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ, το οποίο περιλαμβάνει τα διηγήματα των δώδεκα νικητών του πανελλήνιου διαγωνισμού διηγήματος που οργανώθηκε το φθινόπωρο που μας πέρασε από την ιστοσελίδα www.diavasame.gr Το βιβλίο διατίθεται στο κεντρικό κατάστημα, Πανεπιστημίου 17, και από βδομάδα θα διατεθεί και στα υπόλοιπα βιβλιοπωλεία ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ, ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα ηλεκτρονικής πώλησης. Πρόκειται για μια απ' τις πιο αξιόλογες δουλειές που έχω διαβάσει και το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλη την κοινότητα του pde!!
 Για περισσότερες πληροφορίες: www.diavasame.gr

4
Πόσους μήνες χρειάζεται πάνω κάτω να μελετήσει κανείς για τις εξετάσεις του ΑΣΕΠ:

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1162070
  • Σύνολο θεμάτων: 19239
  • Σε σύνδεση σήμερα: 573
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 17
Επισκέπτες: 543
Σύνολο: 560

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.092 δευτερόλεπτα. 29 ερωτήματα.