Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - oparin

Σελίδες: 123 ... 12
1
Συνάδελφοι καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Οι νεοδιόριστοι ανήκουν στο βαθμό Α;

Ευχαριστώ πολύ!

2
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Με την παρακράτηση του 22% όντως βγαίνει.

3
Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν μετά τον χρόνο που έγιναν οι κρατήσεις για ΜΤΠΥ Νεοδιόριστων είδατε στη μισθοδοσία σας όλο το ποσό που παρακρατούνταν ή λιγότερο;

4
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί Φυσικών 2022
« στις: Αύγουστος 13, 2022, 09:15:06 μμ »
Όπως λέει και το τραγούδι: συγγνώμη κύριε ποιος είστε!!Συγγνώμη που δεν παίρνουμε την άδεια σας να μιλήσουμε. Διασκεδάζω πραγματικά με αυτά που λέτε..συνεχίστε μου φτιάχνετε το κέφι.

5
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί Φυσικών 2022
« στις: Αύγουστος 11, 2022, 11:25:54 μμ »
Από το πόσους βιολόγους διόρισε η Α Αθήνας, την θεωρητική Γεωβιοχημεια, το κράξιμο στο Γουάτσον, τον αναξιόπιστο αλγόριθμο, τους γαματους φυσικομαθηματικους που τους κακοφαινεται όμως όταν σχολιάζουμε πως περνάνε πλέον με 9 , η εμπάθεια στον gvasilis που σας απαντά πάντα χωρίς προσβολές και με αριθμούς που κανετε πως δεν καταλαβαίνετε, η υποτίμηση σπουδών συναδέλφων και οι προσωπικές επιθέσεις συνομιλητών, πραγματικά με λυπει και απορώ ποιο είναι το νόημα της συζήτησης αυτού του νήματος.

Αντί να προτείνουμε θέσεις πχ τέρμα οι β αναθέσεις ή ότι άλλο πιστεύει και είναι δικαίωμα του καθενός καθόμαστε και λέμε χοντροκομμένα πράγματα!

Παρατήρηση: αν είδατε οι μαθηματικοί στο Γυμνάσιο έχουν Γ ανάθεση μαθημάτων ΠΕΟ4, ενώ το αντίστροφο δεν ισχύει. Μέσα από τις ενώσεις μας θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την αλλαγή.

Να είστε καλά!

6
Υπηρεσιακές μεταβολές / Απ: Διορισμοί βιολόγων
« στις: Αύγουστος 03, 2022, 03:18:48 μμ »
Για ποιον λόγο τις άφηνε τις ώρες Φυσικής;

7
Υπηρεσιακές μεταβολές / Απ: Διορισμοί βιολόγων
« στις: Αύγουστος 03, 2022, 11:27:07 πμ »
Μου αρέσει που ήθελε κάποιος να σου εξηγήσει τι συμβαίνει με τους διορισμούς των βιολόγων, σου απαντάνε καλοπροαίρετα και εσύ μέτα τους λες ημιμαθείς και ότι παραπλανούν κόσμο.

Αποδειξε μας γιατί δεν ισχύουν λοιπόν για να έχεις αξιοπιστία. Πριν μας έλεγες ότι μιλάς με σαφήνεια και ότι αυτά που λέμε είναι γενικόλογες κουβέντες.

Το πρόβλημα με εσάς είναι ότι βλέπετε τους βιολόγους εχθρούς και βύσματα και ευνοημένους, ενώ το πρόβλημα το έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι με την εύνοια των διορισμών που είχατε τόσα χρόνια προ κρίσης.

Και αυτό που με λυπει ιδιαίτερα στο forum, είναι ότι όταν δεν μας αρέσει η άποψη του άλλου το ρίχνουμε στους χαρακτηρισμούς.

8
Υπηρεσιακές μεταβολές / Απ: Διορισμοί βιολόγων
« στις: Αύγουστος 02, 2022, 05:13:02 μμ »
Μια παράμετρος μπορεί να είναι και οι συνταξιοδοτήσεις Βιολόγων που έγιναν στη στη συγκεκριμένη διεύθυνση και δεν έχει καταγραφεί στην πράξη.

9
Υπηρεσιακές μεταβολές / Απ: Διορισμοί βιολόγων
« στις: Αύγουστος 02, 2022, 04:32:51 μμ »
Gismix αφού σου βγαίνουν οι υπολογισμοί, που είναι το πρόβλημα; 63 βγάζεις εσύ, 61 διόρισε.

10
Υπηρεσιακές μεταβολές / Απ: Διορισμοί βιολόγων
« στις: Αύγουστος 02, 2022, 04:28:03 μμ »
Συγγνώμη γράφω από κινητό, καλή συνέχεια στη συζήτηση.

11
Υπηρεσιακές μεταβολές / Απ: Διορισμοί βιολόγων
« στις: Αύγουστος 02, 2022, 04:27:01 μμ »
 Ο αλγόριθμος είναι αυτός που ισχύει με βάση τους νομοθετικό πλαίσιο για όλους και για όλα. Ναι έχω δουλέψει πολλά χρόνια και αν δεν υπήρχε β ανάθεση με τόσες ώρες καβαντζα δεν θα τοποθετούνταν όπου να ναι συνάδελφοι ΠΕ04. Εσείς οι Φυσικοί τι προτείνετε για β ανάθεση για να μην υποβαθμίζετε η διδασκαλία του μαθήματος σας; Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να αλλάξουμε. Εννοείται ότι είναι θεμιτός ο διάλογος και το να ψαρεύει προσωπικά σχόλια  ο οποιασδήποτε δεν το θεωρώ καθόλου κακό. Πάντως αν υπολογίστηκαν σωστά οι δικές σας ώρες θα υπολογίστηκαν σωστά και οι δικές μας. Η Α Αθήνας είναι σοβαρή διεύθυνση.

12
Υπηρεσιακές μεταβολές / Απ: Διορισμοί βιολόγων
« στις: Αύγουστος 02, 2022, 02:37:51 μμ »
Να υπενθυμίσω ότι οι ώρες και κατ' επέκταση οι διορισμοί που εγιναν υπολογίζονται με βάση τις ώρες ως Α Ανάθεση. Τώρα αν σε Γυμνάσια πχ τις ώρες τις Βιολογίας τις κάνουν άλλοι ΠΕΟ4 ως β ανάθεση, αυτές συνεχίζουν να προσμετρούνται στις υπολειπόμενες. Επομένως θεωρητικά και πρακτικά δεν διορίστηκαν με δόλο ή με κονέ. Τώρα αν ο μόνιμος που συμπληρώνει με β ανάθεση δεν ξεβολευεται για να διδάξει σε όμορο σχολείο τις ώρες που του αναλογούν σε Α Ανάθεση είναι άλλο θέμα και πολύ κρίσιμο. Προσωπική μου γνώμη αν θες είναι ότι η β ανάθεση δεν πρέπει να ξεπερνάει τις 7 ώρες γιατί σημαίνει ότι το οργανικό κενό καλύφθηκε τσατσικα

13
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί Φυσικών 2022
« στις: Ιούλιος 30, 2022, 10:35:56 πμ »
Leon δεν θα παίξω το παιχνιδάκι σου!

Χαίρομαι πολύ που σε έχουν πειράξει οι απόψεις μου. Είσαι πολύ καλός να κάνεις το άσπρο μαύρο. Δεν καταλαβαίνω ποιος ειρωνεύτηκε τα παιδάκια που μπήκαν με 9. Εσύ τα κοροιδεύεις  και απαξιώνεις τους υπόλοιπους συναδέλφους όταν λες ότι το μάθημα της Βιολογίας και της Χημείας είναι για παπαγάλους (δες τις αρχικές σελίδες του νήματος τι έγραφες και θα θυμηθείς).

Τι σε ενδιαφέρει εσένα πόσους ΑΣΕΠ έχω δώσει και τι βαθμολογία έχω πάρει!! Κοίτα τη δουλίτσα σου και μάθε να κάνεις διάλογο με επιχειρήματα!

Αν γουστάρεις πες μας τα δικά κατορθώματα για να σε αποθεώσουμε, θα σου κάνω όσα like θες, άξιε καθηγητά!

14
Διάφορα θέματα αδιόριστων / Απ: Διορισμοί Φυσικών 2022
« στις: Ιούλιος 29, 2022, 07:37:29 μμ »
Αν παρατηρήσετε τα τελευταία χρόνια τις βάσεις των Τμημάτων Φυσικής εκεί κυμαίνονται κατά μέσο όρο, οπότε η κατάσταση αυτή δεν είναι σημερινή..

Όσον αφορά ότι η πτώση οφείλεται στην επαγγελματική απορρόφηση θα διαφωνήσω, διότι στην Ελλάδα όλες οι ειδικότητες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Πιθανότατα και τα Φιλολογικά τμήματα με 2000 αποφοίτους να έχουν μεγαλύτερη βάση (δεν το έχω ελέγξει).

Κλείνοντας, ένας μαθητής του 16 δεν είναι το ίδιο με έναν μαθητή του 9, υπάρχει χαοτική διάφορα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα φανεί και αργότερα.

Όσο για το διδακτικό σκέλος ακόμη και στην Γ λυκείου μπορείς  να προσαρμόσεις τη διδασκαλία και να κάνεις κάποιο πείραμα για να γίνει πιο ελκυστικό το μάθημα και πίστεψε με ειλικρινά δεν έχετε το μοναδικό μάθημα που υπάρχει πίεση.

Αυτά τα ουσιαστικά είχα να πω!


Σελίδες: 123 ... 12

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1160743
  • Σύνολο θεμάτων: 19223
  • Σε σύνδεση σήμερα: 460
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 18
Επισκέπτες: 439
Σύνολο: 457

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.095 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.