Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - metr83

Σελίδες: 1
1
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2020
« στις: Σεπτέμβριος 12, 2020, 12:18:12 μμ »
Δύο χρονιές κατέθεσα εκπρόθεσμα την αίτηση απόσπασης και την έστειλα με mail στο πρωτόκολλο του Υπουργείου. Ως τίτλο στο μέιλ γράφω "εκπρόθεσμη αίτηση απόσπασης" . Στο σώμα κειμένου τα βασικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τον ΑΜ, το ΠΕ, σχολείο οργανικής... περίπου αυτά) . Στη συνέχεια σε σύντομο κείμενο παραθέτω τι αιτούμαι και για ποιον λόγο αιτούμαι εκπρόθεσμα. Χωρίς πολύ μπλα μπλα. Επισυνάπτω συνημμένα τυχόν δικαιολογητικά. Και κλείνω γράφοντας παρακαλώ να μου αποστείλετε τον αριθμό πρωτοκόλλου και το όνομά μου.
Πράγματι την επόμενη μέρα βρίσκω στα εισερχόμενα τον αριθμό πρωτοκόλλου και η διαδικασία προχώρησε και τις δυο φορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Για όποια απορία εδώ είμαστε πάλι.
Καλή επιτυχία σε όλους!
... Συναδέλφισσα συγγνώμη μετά από τη διαδικασία που είχες κάνει η τύχη της αίτησης ποια ήταν; Την είχες πάρει την απόσπαση παρότι εκπρόθεσμη;

2
Ακριβώς έτσι!! Και ωράριο είναι του διοικητικού υπαλλήλου 7.00-300 κανονικά αλλά εξαρτάται  και από τις σχολές καθώς μέσα στο ωράριό σου μπορούν να σε βάλουν απόγευμα σε κάποιες μέρες.Για τις αργίες είναι όλες οι γνωστές αργίες των αποσπασμένων σε διοικητικές θέσεις κανονικά πάντα, δηλαδή 28 μέρες όλο το ακαδημαϊκό έτος αν σας λένε άλλα τότε ή πέσανε σε πολύ καλές σχολές-τμήματα ή το συνηθέστερο είναι "τρελά βύσματα" και όχι απαραίτητα παιδιά πανεπιστημιακών, συνήθως τα μεγαλύτερα είναι παιδιά  άλλων επαγγελματικών κατηγοριών άσχετων τελείως με εκπαίδευση ...

3
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Ιούλιος 12, 2020, 10:58:52 πμ »
Γεια σας!! Καλημέρα, την ίδια απορία έχω κι εγώ...
Θα βγούνε: 2η φάση σε φορείς ή και ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ (μετά την επικείμενη Α φάση εννοείται) ;;

 Όποιος έχει "ασφαλείς" (όσο γίνεται βέβαια) πληροφορίες ας απαντήσει... Ευχαριστώ προκαταβολικά!

4
Το εικάζω αυτό απλά οι εγκύκλιοι αιτήσεων και τα συναφή έγγραφα δυστυχώς δεν την λογίζουν ως τέτοια...Με τη λογική προφανώς ότι η εγκύκλιοι γράφουν για παροχή επικουρικού διοικητικού έργου υποστήριξης...

5
Αυτό είναι γνωστό,την πρώτη φορά που το ανακαλύπτει κανείς είναι όντως παράξενο...Γιατί προφανώς η επικουρία στους φοιτητές περιορίζεται σε εργασίες διοικητικού τύπου,το γράφει και η εγκύκλιος για αιτήσεις στα ΑΕΙ/Ατει

6
Aν ζητήσεις πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών από τη διεύθυνση σου αν δεν έχει αλλάξει κάτι τελευταία θα δεις ότι δεν προσμετράται ως διδακτική υπηρεσία.

7
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Αύγουστος 11, 2019, 02:58:45 μμ »
Συνάδελφοι, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω μπει στον ΟΣΠΥΔ για να κάνω ένσταση στην απόσπαση που είχα ζητήσει για φορέα. Αφού έγραψα την αιτιολόγηση της ένστασης, πάτησα στη συνέχεια καταχώριση. Το σύστημα δείχνει πώς καταχωρήθηκε το κείμενο της ένστασης συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Είναι αυτό αρκετό ή κάτι δεν έχω πατήσει ακόμη για να αποθηκευτεί; Επίσης, οι ενστάσεις δεν παίρνουν αριθμό πρωτοκόλλου; Σας ευχαριστώ.
..Συναδελφισσα γεια σου,το ίδιο διαπίστωσα κι εγώ ότι δεν στέλνουν αριθμό πρωτοκόλλου πια,ίσως είναι επειδή δεν έχει τελειώσει η προθεσμία ενστάσεων ακόμη και για αυτό??Θα πρέπει να το βλέπουμε συνέχεια μπας και δώσουν στο τέλος..

8
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« στις: Αύγουστος 11, 2019, 12:15:51 μμ »
Είχα κάνει αίτηση για ιεκ και για τις ομάδες ανοιχτού λογισμικού. Πήρα σε ιεκ που προτιμώ. Αν και δεν θεωρώ πως έχω καμία πιθανότητα για την ομάδα ανοιχτού λογισμικού πως μπορώ να απενεργοποιησω αυτή την αίτηση;

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
..Από το ηλεκτρονικό σύστημα opsyd όπως ίσως θα έχεις παρατηρήσει επιλέγεις την αιτηση πας -->Ενέργειες(επιλογή δεξιά αν δεν το βλέπεις πρέπει να ανοίξεις το παράθυρο πλήρως)και από εκεί --->επιλογές αίτησης(γραναζάκι ως σύμβολο :-) ) και από εκεί πατάς ένα αναδυόμενο κάτω βελάκι και ΑΝ έχει ανοίξει η επιλογή "απενεργοποίησης" την επιλέγεις εναλλακτικά μπορεί να εμφανιστεί και έξτρα επιλογή ως δυνατότητα στις "Ενέργειες".

9
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 03, 2019, 09:17:35 μμ »
Αν και εφόσον είναι διαθέσιμη η επιλογή της επανεξέτασης της απόσπασης, ξέρετε αν πρέπει να ξαναστειλουμε τα χαρτιά;
..Γεια σου συνάδελφε!!Στην περυσινή φάση αποσπάσεων,όχι φέτος εννοείται, είχα πάρει και τη Διεύθυνσή μου αλλά και Υπουργείο...Στη διεύθυνση δεν ήταν σίγουροι και με παρέπεμψαν στα τηλέφωνα του Υπουργείου. Στο Υπουργείο  με είχαν διαβεβαιώσει ότι δεν χρειάζεται...απλά και σύμφωνα με την περυσινή εγκύκλιο μου υπενθύμισαν στο τηλέφωνο το δικαίωμα  ότι αν θεωρώ ότι αδίκως δεν την πήρα την απόσπαση δύναμαι να κάνω και ένσταση και επανεξέταση από τις αντίστοιχες επιλογές που κάποια στιγμή ανοίγουν και αναγράφεις του λόγους στο πλαίσιο.Και τα δύο θα πάρουν ξεχωριστό αριθμό ηλεκτρονικό πρωτόκολλο θα σου έρθει και mail.Για την ιστορία πάντως δεν ευοδώθηκε ..Καλή επιτυχία πάντως αν κάνεις!!

10
Οικονομικά / Απ: Επίδομα παραμεθορίου
« στις: Νοέμβριος 02, 2017, 10:56:31 πμ »
Καλημέρα, θα ήθελα να μάθω, αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με την εφαπαξ αποζημίωση. Εγώ φέτος κλείνω τον τέταρτο χρόνο σε παραμεθόριο νόμο,εκ των οποίων τα 3 είναι συνεχόμενα. Τον πρώτο χρόνο είχα πάρει απόσπαση και μου είπαν από τη Δ/ΝΣΗ ότι δε το δικαιούμαι. Ισχύει κάτι τέτοιο;
..Eξ΄όσον γνωρίζω κόβεται αυτόματα το επίδομα παραμεθορίου όταν είσαι σε Απόσπαση σε περιοχή που εκεί δεν έχει παραμεθόριο...Είναι και λογικό αυτό βέβαια...Όταν επανέρχεσαι στην οργανική σου αν έχει παραμεθόριο το ξαναβάζουν...Ρώτα τη μισθοδοσία σου για λεπτομέρειες..

11
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2017
« στις: Οκτώβριος 07, 2017, 05:42:09 μμ »
Έλα τώρα!

Συγχαρητήρια στους αιρετούς της Α/θμιας. Μακάρι να τα καταφέρουν για όσο το δυνατόν περισσότερους.
..Πραγματικά συγχαρητήρια γιατί ανέκαθεν ήταν πιο μαχητικοί στις διεκδικήσεις τους σε σχέση με τους αντίστοιχους της Δευτεροβάθμιας και δυστυχώς λιγότερο "κατακερματισμένοι" (Δευτεροβάθμια=Πολλοί κλάδοι εκ των πραγμάτων-οπότε και πολλά μικροσυμφέροντα- ενώ οι Πρωτοβάθμιοι ίδιο κλάδο έχουν όλοι συν τις ειδικότητες που διορίζονται και εκεί...)...
   Για το πρώτο εννοείται ότι και οι ίδιοι το ξέραν εξ'αρχής  και εν'όψει ενδεχόμενης Γ' φάσης έλεγαν ότι ΑΝ γίνει θα είναι ελάχιστοι οι συνάδελφοι που θα πάρουν...Κατά τα άλλα πέφτουν από τα σύννεφα όπως αναφέρθηκε..

12
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2017
« στις: Οκτώβριος 07, 2017, 05:35:12 μμ »

13
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2017
« στις: Αύγουστος 22, 2017, 01:51:03 μμ »
Γεια σας συνφορουμίτες και από εμένα!
Μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει:
Έκανα αίτηση απόσπασης σε  φορέα η οποία δεν ικανοποιήθηκε ούτε στην Α΄ Φάση αλλά και μετά από αίτημα επανεξέτασης online στον   opsyd που έκανα όπως προβλέπονταν από τις οδηγίες ΔΕΝ πήρα ούτε και με την πρόσφατη 2η φάση.Στο μεσοδιάστημα προέκυψε και θέμα υγείας που χρειάστηκε επειγόντως χειρουργική επέμβαση την οποία και έκανα.
ΕΡΩΤΗΣΗ:Στο  αίτημα επενεξέτασης τώρα και μετά την Β' φάση γράφει την πιο πρόσφατη ημερομηνία αλλά  και το κυριότερο:
Χρειάζεται να υποβάλλω και τα έγγραφα τεκμηρίωσης του λόγου υγείας;;;Δεν το έκανα μέχρι τώρα καθώς Δεν υπήρχε οδηγία αντίστοιχη στην εγκύκλιο μα ούτε και online δυνατότητα σκαναρισμένου εγγράφου στο πεδίο της Επανεξέτασης//ή και Ένστασης...
Τί θα πρέπει  να κάνω;;
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις όσων αντιμετώπισαν κάτι αντίστοιχο..

14
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2010
« στις: Ιούνιος 24, 2010, 11:55:38 πμ »
  Καταρχήν να χαιρετίσω τους συναδέλφους και να ευχηθώ από καρδιάς σε όλους που έκαναν αίτηση απόσπασης το καλύτερο(ανεξάρτητα αν αυτό είναι- ή δεν είναι εφικτό)
..Δεδομένης  της αγωνίας όλων μας για το αν θα πάρουμε ή όχι και κυρίως για το που θα είμαστε και επειδή όλοι δεν έχουμε άλλες πηγές  πληροφόρησης πέραν αυτού του νήματος δημόσιας συζήτησης (ελληνιστί thread  ;)    ) θα παρακαλούσα να μην υποβάλουμε posts άσχετα λίγο ή πολύ με το θέμα παρά μόνον αν κάποιος μαθαίνει κάτι νεώτερο σχετικά με το αν και πότε θα βγούν και θέλει,  να το λέει εδώ...Δεν μπορεί να έχεις την αγωνία για κάτι νέο που αφορά την απόσπαση και βλέποντας νέο μήνυμα να διαβάζεις για θέματα ψιλοάσχετα τα οποία μπορούν να αποτελέσουν άλλο θέμα συζήτησης στο ίδιο forum..Ευχαριστώ και συγγνώμη αν και εγώ με το post μου συντέλεσα έστω και στο ελάχιστο σε αυτό..Και πάλι καλή επιτυχία!

Σελίδες: 1

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1048438
  • Σύνολο θεμάτων: 17883
  • Σε σύνδεση σήμερα: 523
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 2
Επισκέπτες: 331
Σύνολο: 333

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.118 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.