Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - anwnymos

Σελίδες: 12
1
Ξέρει κανείς αυτός ο νέος πίνακας πότε θα ισχύσει ;;;

Και αν προκύψει καλοκαιρινό τμήμα θα ισχύουν πάλι οι παλαιοί - μικροί πίνακες ;;;

Θα ισχύσει από τη στιγμή που θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα. Μέχρι τότε ισχύει ο προηγούμενος πίνακας.

2
Άδειες / Απ: Αδεια ευπαθών ομάδων covid 19
« στις: Μάιος 27, 2020, 12:43:17 μμ »
εγώ που μίλησα χθες τηλεφωνικώς με τη Δευτεροβάθμιά μου, μου είπαν ότι για τις 4 μέρες που θα απουσιάζω, θα μου χρεώνουν τη 1 ως κανονική άδεια και ότι αυτό εξαρτάται από το διευθυντή του σχολείου, πόσες θα μου βάλει, μέχρι το τέλος του Ιουνίου, ο διευθυντής μου είπε ότι θα μου βάλει περίπου 4-5 μέρες κανονική άδεια μέχρι το τέλος του μήνα και αυτό εννοείται θα προσμετρηθεί στην αφαίρεση κάποιου ποσού από το επίδομα μη ληφθείσας αδείας

ρώτησα στην δευτεροβάθμια αν γνωρίσουν ότι δεν θα επηρεαστεί το επίδομα μη ληφθείσας αδείας, επειδή είναι άδεια ειδικού σκοπού και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι τέτοιο..

Μπερδεύεις την άδεια ειδικού σκοπού που χορηγείται σε γονείς με την ειδική άδεια που χορηγείται σε ευπαθείς ομάδες. Για την πρώτη περίπτωση, για κάθε 4 ημέρες, χρεώνεσαι 1 μέρα κανονική, με αποτέλεσμα να αφαιρείται κάποιο ποσό από το επίδομα μη ληφθείσης αδείας. Στη δεύτερη περίπτωση η ειδική άδεια πληρώνεται κανονικά, δεν αφαιρείται από την κανονική και ισχύει μέχρι να αποφασιστεί κατάργησή της από την Κυβέρνηση. Η απάντηση που έδωσα και την οποία παράθεσες αναφερόταν στην ειδική άδεια για ευπαθείς ομάδες και όχι στην άδεια ειδικού σκοπού για γονείς.

3
Άδειες / Απ: Αδεια ευπαθών ομάδων covid 19
« στις: Μάιος 25, 2020, 11:29:36 πμ »
Καλημέρα. Είμαι αναπληρωτής. Αν πάρω την "άδεια ευπαθών ομάδων covid 19" ξέρει κανείς τι γίνεται με το επίδομα μη ληφθείσης αδείας;

Δεν επηρεάζεται καθόλου το επίδομα αφού δεν αφαιρούνται μέρες από την κανονική σου άδεια.

4
Άδειες / Απ: Αδεια ευπαθών ομάδων covid 19
« στις: Μάιος 15, 2020, 01:28:17 μμ »
Καλησπέρα συνάδελφοι! Γνωρίζει κανείς τι ισχύει για την άδεια ευπαθών ομάδων και τα ΣΔΕ; Σε περίπτωση που κάποιος κάνει χρήση αυτής της άδειας, τι γίνεται με τη σύμβασή του στα ΣΔΕ; Εργάζομαι ως σύμβουλος σε ΣΔΕ.

5
Καλημέρα! Παρακαλώ ζητάω τα φώτα σας! Μετά την παραλαβή της αναγνώρισης master, απ' ότι κατάλαβα, χρειάζεται να γίνει αίτημα για αντιστοιχία της βαθμολογίας στη δεκάβαθμη κλίμακα. Έχει μπει κανείς σ' αυτή τη διαδικασία; Πόσο χρόνο διαρκεί; Είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την αναγνώριση του master από το ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ;

6
Skathari, σε προηγούμενη ανάρτησή σου ανέφερες ότι η αίτησή σου εκκρεμούσε από το καλοκαίρι του 2017. Τελικά έλαβες την απόφαση; Σε ρωτάω γιατί εγώ ακόμα περιμένω, έχοντας κάνει αίτηση από τον Αύγουστο του 2017.

7
Ειδική Αγωγή στο ΑΠΚΥ. Ναι έχω μεταφορά κι εγώ. Δεν ήθελα έτσι κι αλλιώς να μπω στους πίνακες ειδικής, αλλά μου κάνει εντύπωση το πόσο αργεί ο ΔΟΑΤΑΠ..

Επειδή βλέπω αρκετές ομοιότητες στις αιτήσεις μας, επέτρεψέ μου ορισμένες ερωτήσεις για να ξέρω κι εγώ τι να περιμένω με τη δική μου αίτηση.
Πότε κατέθεσες την αναγνώριση από το ΚΥΣΑΤΣ;
Στο on-line σύστημα σε ποιο στάδιο βρίσκεσαι;
Έχεις πάρει τηλέφωνο για να τους ρωτήσεις σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αίτησή σου;

8
Κατέθεσα αίτηση τον Ιούνιο του 2017, έχουμε Απρίλιο του 2018 και ακόμα περιμένω...

skathari ποιο μεταπτυχιακό τελείωσες; Είχες ζητήσει μεταφορά ECTS από προηγούμενο μεταπτυχιακό;

9
Ξέρω συναδέλφους που κατέθεσαν τα χαρτιά για αναγνώριση τον Ιούνη του 2017 και έχουν λάβει την αναγνώριση. Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2018.

Ευχαριστώ πολύ pari1 για την ενημέρωση!

10
Καλημέρα! Παραθέτω κι εγώ με τη σειρά μου την αρνητική μου εμπειρία με το ΔΟΑΤΑΠ!
Κατάθεση δικαιολογητικών τον Ιούλιο του 2017 (να σημειωθεί ότι εν γνώση μου εκκρεμούσε αναγνώριση από το ΚΥΣΑΤΣ λόγω μεταφοράς πιστωτικών μονάδων από μεταπτυχιακό Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου).
Λήψη αριθμού πρωτοκόλλου τον Αύγουστο.
Τέλος Οκτωβρίου ενημερώθηκα από το ΔΟΑΤΑΠ ότι πρέπει να προσκομίσω την αναγνώριση από το ΚΥΣΑΤΣ για να προχωρήσει η διαδικασία.
Μέσα Δεκεμβρίου λαμβάνω την αναγνώριση από το ΚΥΣΑΤΣ (μετά από 4 μήνες αναμονή) και την προωθώ άμεσα στο ΔΟΑΤΑΠ. Μάλιστα επισημαίνω ότι πλέον ο φάκελός μου καθίσταται πλήρης και παρακαλώ για την επίσπευση των διαδικασιών... τρομάρα μου!
Έκτοτε, άκρα του τάφου σιωπή! Εννοείται ότι δεν προλαβαίνω φέτος να καταθέσω το μεταπτυχιακό για μοριοδότηση στους πίνακες ειδικής αγωγής!
Να σημειώσω ότι όλα τα υπόλοιπα δικαιολογητικά έχουν κατατεθεί και τσεκαριστεί από το ΔΟΑΤΑΠ.

Και μια ερώτηση προς συναδέλφους που τελείωσαν το μεταπτυχιακό τους τον Ιούνιο του 2017 χωρίς να έχουν μεταφέρει πιστωτικές μονάδες από άλλο μεταπτυχιακό. Έχετε λάβει αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ ή περιμένετε κι εσείς ακόμα;

11
Καλημέρα giannis58!
Διαβάζοντας το κείμενο που ανάρτησες διαπιστώνω αρκετές ομοιότητες με τη δική μου περίπτωση (έκανα αίτηση σε ΚΥΣΑΤΣ και ΔΟΑΤΑΠ τον προηγούμενο μήνα). Πώς μπορώ να έρθω σε επικοινωνία μαζί σου; Θα ήθελα τα φώτα σου!

12
Παιδια ποιος απο εσας εχει σεμιναριο 3 να τον ρωτησω κατι που θελω!ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!

Εγώ έχω το Σεμινάριο 3.

13
Παιδια και εμένα μου βγάζει τα μαθήματα του προηγούμενου τετραμήνου! Δεν μου εμφανίστηκαν του θερινού! Είναι γενικό το πρόβλημα?

Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω. Τους έστειλα μήνυμα.

14
Lasid & jak_13 σας ευχαριστώ πολύ!

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29640
  • Τελευταία: fotis_pe02
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1020598
  • Σύνολο θεμάτων: 17552
  • Σε σύνδεση σήμερα: 265
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 22
Επισκέπτες: 212
Σύνολο: 234

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.083 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.