Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - efang

Σελίδες: 123 ... 11
1
Αν και οι δύο τίτλοι είναι αποδεκτοί, σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών, για τη διδασκαλία του μαθήματος, τότε προηγείται αυτός που βρίσκεται σε υψηλότερη σειρά κατάταξης.

2
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« στις: Σεπτέμβριος 27, 2020, 06:35:54 μμ »
Στην επαγγελματική εμπειρία έβαλα 20 έτη με βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και επισύναψα τη βεβαίωση αλλά και βεβαίωση Δ.Ο.Υ όπου φαίνεται η ημερομηνία έναρξης και ότι μέχρι σήμερα είμαι ενεργός......μου αθροίζει τα χρόνια και λέει σύνολο ετών 40.......τι ένσταση να κάνω?
Κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε άλλους. Εργάζονταν στον ιδιωτικό τομέα με μερική απασχόληση και υπολογίστηκε ως πλήρης, διπλασιάζοντας τα έτη επαγγελματικής προϋπηρεσίας τους. Εννοείται πως δε χρειάζεται να υποβάλλεις ένσταση. Είναι δικό τους το λάθος!

3
Εμφανίστηκαν τα ένσημα του Ιουνίου και όχι μέχρι και τον Ιούνιο. Ο κωδικός πακέτου κάλυψης 3129 αφορά ασφάλιση όσων εργάζονται με μειωμένη ή εκ περιτροπής απασχόληση.

4
Εκπαίδευση Ενηλίκων / Απ: Κ.Δ.Β.Μ Εκπαιδευτές
« στις: Νοέμβριος 05, 2019, 10:34:50 μμ »
Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, «Τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΑΕΔ εποπτεύονται από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.» http://www.oaed.gr/iek

Σύμφωνα με το ΙΝΕΔΙΒΙΜ:
«Οι βεβαιώσεις διδακτικής εμπειρίας που έχει προσκομίσει ο υποψήφιος προέρχονται από Δημόσια ΙΕΚ του ΟΑΕΔ τα οποία εποπτεύονται από το Υπουργείο Εργασίας»
 ;D

5
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ)
« στις: Σεπτέμβριος 03, 2019, 12:18:07 πμ »
Και να διανοηθεί κάποιος να υποβάλει ένσταση για κάποιον συνάδελφο που κατά τη διοικητική επαλήθευση π.χ. πριμοδοτήθηκε σε υπερβολικό βαθμό από την επιτροπή (μόνο σε εμένα φαίνεται ύποπτο να λαμβάνει 3 επιπλέον μόρια σε σχέση με αυτά που είχαν προκύψει από την καταμέτρηση των στοιχείων που είχε καταχωρίσει ο ίδιος στο πληροφοριακό σύστημα;), γρήγορα θα εγκαταλείψει την ιδέα. Ο λόγος; Προφανής. Δεν μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος ότι πίσω από το συγκεκριμένο αριθμό πρωτοκόλλου κρύβεται όντως ο συγκεκριμένος υποψήφιος (για τον οποίο έχει υπόνοιες)! Και σα να μην έφτανε αυτό, απουσιάζει η αναλυτική μοριοδοτηση για κάθε πεδίο που θα διευκόλυνε τη σύνταξη μίας τεκμηριωμένης ένστασης.
Συγχαρητήρια στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ που κάνει τα πάντα για να εξαλείψει κάθε ίχνος καχυποψίας.

6
Παιδια μια ερώτηση για την διεύθυνση αποστολής φακέλου...Αν κάποιος επιλέξει πχ 1η προτίμηση Κοζανη και 2η Φλώρινα....τα στέλνει στην διευθυνση της 1ης προτιμησης 'ή πχ εκει που λεει Ολοι οι Πε 80 που ειναι νομιζω 2η ΕΠΑΣ Θεσνικης? sorry αν ειναι καπως η ερωτηση αλλα εχω μπερδευτει:((
Μπορείς να αποστείλεις το φάκελο με τα δικαιολογητικά στις ΕΠΑ.Σ είτε της Κοζάνης, είτε της Φλώρινας. Αν διαμένεις σε κάποια άλλη πόλη, π.χ. Βέροια, μπορείς να τα καταθέσεις ακόμα και στην πόλη σου, από την στιγμή που υπάρχει Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αξιολόγησης.

7
Να ρωτήσω κάτι γενικότερο? εφόσον υποβάλαμε αίτηση σε 2 διαφορετικές επας της ιδιας Διευθυνσης, δίνουμε φάκελο δικαιολογητικών και στις 2 επας ξεχωριστα??
ευχαριστώ σε όποιον απαντήσει
Επιλέγεις μόνο μία ΕΠΑ.Σ να αποστείλεις την προς αξιολόγηση αίτησή σου. Αυτή θα αναλάβει να καταχωρίσει τα στοιχεία σου στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ. Για παράδειγμα, αν δηλώσεις τις Εκπαιδευτικές Μονάδες των Περιφερειακων Ενοτήτων Πάτρας και Πύργου μπορείς να ταχυδρομήσεις το φάκελο με τα δικαιολογητικά σου είτε σε κάποια από αυτές, είτε ακόμα και στις ΕΠΑ.Σ Καλαμάτας, Αργολίδας ή Αγρινίου.

8
Τα ΣΔΕ υπάγονται στην τυπική δευτεροβάθμια εκπαίδευση, παρόλο που απευθύνονται σε ενήλικες. Η προϋπηρεσία σε αυτά προσμετράται κανονικά.

Δε χρειάζεται να επισυνάψεις ξανά προηγούμενες βεβαιώσεις επαγγελματικής προϋπηρεσίας. Η εμπειρία σου έχει καταχωριστεί στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ, οπότε θα μοριοδοτηθεί ανεξάρτητα αν υποβάλεις αίτηση στην ίδια ή σε διαφορετική περιφέρεια.

9
Δυστυχώς, η προϋπηρεσία σε ΙΕΚ δε μοριοδοτείται στις ΕΠΑ.Σ ούτε ως διδακτική, ούτε ως επαγγελματική.
Αντιθέτως, στις προκηρύξεις των ΙΕΚ, η εμπειρία στις ΕΠΑ.Σ λογίζεται (ορθά) ως διδακτική στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και λαμβάνει ένα μόριο ανά έτος.

10
http://www.oaed.gr/-/ypobole-aiteseon-ypopsephion-matheton-stis-epa-s-tou-oaed-gia-to-scholiko-etos-2019-2020
Οι ειδικότητες που αναμένεται να λειτουργήσουν (εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών) το επόμενο σχολικό έτος.

11
ΙΕΚ-ΚΕΚ / Απ: Δημόσια IEK του Υπουργείου Εργασίας (ΟΑΕΔ)
« στις: Οκτώβριος 24, 2018, 06:01:01 μμ »
Καλησπέρα!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση τους παλιούς συναδέλφους. Αν έχω πάρει 15 ώρες στο ιεκ οαεδ θα μπορούσα να πάρω άλλες 20 σε ιδιωτικό ιεκ; Το ιδιωτικό ιεκ μου λέει ξεκάθαρα ότι μπορώ να δουλέψω μέχρι 40 ώρες την εβδομάδα.
Μπορεί το ιδιωτικό ΙΕΚ να μη θέτει περιορισμούς, αλλά η προκήρυξη του ΙΕΚ ΟΑΕΔ (σελίδα 17) ορίζει ανώτατο όριο διδακτικών ωρών εβδομαδιαίως σε όλες τις δομές της μη τυπικής εκπαίδευσης της χώρας (ιδιωτικές και δημόσιες) τις 20! Εκτός αυτού, έχετε υπογράψει και καταθέσει υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρεται ότι θα ενημερώσετε το ΙΕΚ για κάθε μεταβολή της εργασιακής σας κατάστασης! Αν διαπιστωθεί η υπέρβαση, θα λυθεί η σύμβαση και θα αποκλειστείτε για τα επόμενα δύο έτη!

12
Επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι, η επιμόρφωση: 1.2.α Στο διδακτικό αντικείμενο των προκηρυσσόμενων θέσεων,
αφορά επιμόρφωση στο εκάστοτε γνωστικό αντικείμενο του εκπαιδευτή (π.χ. περιβαλλοντικά θέματα για περιβαλλοντολόγο) ή στη διδακτική του γνωστικού αντικειμένου (π.χ. διδακτική της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, διδακτική της αγγλικής γλώσσας κτλ);

Είχα την εντύπωση πως αφορούσε το γνωστικό αντικείμενο, αλλά βλέπω παντού σελίδες με μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη διδακτική του γνωστικού αντικειμένου.
Μην ανησυχείς! Ισχύει αυτό που αναφέρεις!

13
Κάτι ακόμα... Αν οι ώρες στην δευτεροβάθμια είναι λιγότερες από 650, π.χ. 400 τότε βάζουμε ένα έτος? Επίσης, στην εργασιακή εμπειρία οι 10 μήνες πως μπαίνουν?
Ναι, θα την στρογγυλοποιήσεις σε ακέραια τιμή! Το πεδίο της εργασιακής εμπειρίας δέχεται και δεκαδικά ψηφία, οπότε 10/12=0.83!

Πήρα τηλ. στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ και μου είπαν θα μπεί μαζί με την προυπηρεσία των ΙΕΚ και ΣΕΚ
Αποκλείεται! Ίσως δεν αντιλήφθηκαν την ερώτησή σου και η απάντησή τους αφορούσε τη διδακτική εμπειρία στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ.
Οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ ανήκουν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση!

14
2.2.β ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Σελίδες: 123 ... 11

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30860
  • Τελευταία: Pylos
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1092280
  • Σύνολο θεμάτων: 18322
  • Σε σύνδεση σήμερα: 583
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1773
  • (Αύγουστος 02, 2021, 03:07:35 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 19
Επισκέπτες: 479
Σύνολο: 498

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.09 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.