Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Jenny_filol

Σελίδες: 123 ... 7
1
Αναπληρωτές / Απ: Β φάση αναπληρωτών Β/θμιας 20-21
« στις: Σεπτέμβριος 18, 2020, 09:56:50 πμ »
Καλημέρα σας,
Μία ερώτηση: Θέλω να απενεργοποιήσω την αίτησή μου στον ΟΠΣΥΔ και δεν με αφήνει (μου βγαζει απαγορευτικό). Γιατί; Μήπως πρέπει να ανοίξει το σύστημα για να το κάνω;

2
Από την εγκύκλιο σελ. 10

22. Κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους 2020-2021 ενδέχεται να ενεργοποιηθούν οι διατάξεις
του άρθρου 86 του ν. 4547/2018, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 46 του ν. 4692/2020, περί
έκδοσης ειδικής/ών προκήρυξης/εων κάλυψης κενών σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες.
Στην περίπτωση αυτή επισημαίνεται ότι (πλέον) από το τρέχον διδακτικό έτος 2020-2021:
α) αίτηση δήλωση προτιμήσεων συγκεκριμένων σχολικών μονάδων μπορεί να υποβληθεί ακόμη και
αν δεν (έχει) υποβληθεί αίτηση προτίμησης περιοχών υπό την παρούσα εγκύκλιο (ή αυτή
απενεργοποιηθεί από τον υποψήφιο στην πορεία) και
β) μπορούν να δηλωθούν ακόμη και σχολικές μονάδες οι οποίες ανήκουν σε περιοχές
μετάθεσης/πρόσληψης τις οποίες δεν έχει επιλέξει ο υποψήφιος με την παρούσα εγκύκλιο (ή τις
έχει αφαιρέσει στην πορεία).

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. Ισχύει για πρωτη φορά φέτος. Ουσιαστικά λέει ότι μπορούμε να μην κάνουμε αιτηση τωρα αλλά έχουμε την δυνατοτητα να δηλώσουμε αργοτερα με ειδική προσκληση. Προσωπικα αυτο θα κάνω, μιας και δεν εχω τη δυνατοτητα να υπηρετήσω παντού στην περιοχή μου (νησιά) παρά μόνο σε συγκεκριμένα σχολεία.

3
Kάνοντας την αίτηση μου στον ασεπ, είδα ότι στις ξένες γλώσσες δεν βάζουμε πτυχίο, φορέα κλπ, απλά τη γλώσσα και το επίπεδο, έτσι δεν είναι; Επειδή στο αντίστοιχο βίντεο με τις οδηγίες δηλώνεται συγκεκριμένα ο φορέας και το δίπλωμα..
https://www.youtube.com/watch?v=aDfONBZK1cM&feature=youtu.be

επίσης η προυπηρεσία δεν πρέπει να είναι δεκαδικός, έτσι; Αν έχεις πχ 30,6 μόρια, βάζεις 30, σωστά;

4
ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΙΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ; ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΠΣΥΔ. ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΣΥΜ[ΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΟ.

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΕΣ;

ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ;

Στη Σαντορίνη έστειλε η Β'Βάθμια Κυκλάδων από τη Σύρο αίτηση; Σε ποιόν; Αφού στη Σύρο γίνονται οι αιτήσεις όλων των Κυκλάδων, δεν υπάρχει άλλη Β'Βαθμια. Δεν καταλαβαίνω...

5
Ωχ, καταλάβαμε τι μας περιμένει! Και γιατί στη δεύτερη υποενότητα και όχι στην τρίτη; Ουσιαστικά επίκαιροποιουμε τα στοιχεία μας, καίτοι ήδη δηλωμένα.
Εγώ έχω μόνο της Αγγλικής. Επομένως δηλώνω μόνο αυτό στην υπ.Ι ως βασικό τίτλο σπουδών και ως δεύτερο δικαιολογητικό για παιδαγωγική επάρκεια. Μήπως πρέπει να το βάλω ως ενιαίο δικαιολογητικό, δηλαδή. μόνο υπ'αριθμον 1; Δε χωράνε και οι δύο αιτιολογίες σε ένα κενό. Και είναι διακριτή η ιδιότητα τους.

Για τις ξένες γλώσσες, βάζουμε ως αιτιολογία πχ άριστη γνώση γαλλικής (όπως αναγράφεται στον πίνακα με τα μόρια) ή γαλλική γλώσσα Γ'2;

Εγω έβαλα για την ξενη γλώσσα τον τίτλο του πτυχιου-εκει φαίνεται αν ειναι αγγλικά, γαλλικα κλπ-  και δίπλα όπως το λέει στην προκήρυξη δηλ "ΑΡΙΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (Γ2/C2)"

6
Ναι εμενα μου ειπαν στην υποεν 2 να γραψω φωτοαντιγραφο ταυτοτητας και δεξια ταυτοποιηση προσωπικων στοιχειων και το κατεθεσα ως δικαιολογ

Ευχαριστώ! Κι εγώ έτσι θα το κάνω λοιπόν, καλά που ρώτησα

7
Καλησπέρα,
Η φωτοτυπία ταυτότητας αναγράφεται στο ΦΕΚ μέσα στα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Φαντάστηκα ότι θα έπρεπε να αναγραφεί κάπου στην αιτηση (ως δικαιολογητικό που υποβάλλεται). Στη Β'βάθμια όμως σήμερα μου είπαν ότι δεν χρειάζεται, μιας και τα προσωπικά μου στοιχεία είναι ήδη περασμενα στον οπσυδ. Φυσικά δεν τους εχω καμία εμπιστοσύνη, γι αυτό είπα να ρωτήσω κι εδώ:

Σημειώσατε στην αίτηση στην υποενότητα 1 ή 2 το "Φωτοαντιγραφο ταυτότητας" σαν ένα από τα υπολοιπα δικαιολογητικά που προσκομίσατε;;
Ευχαριστω

8
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Δ φάση αναπληρωτών 2019-2020
« στις: Ιανουάριος 28, 2020, 10:53:07 πμ »
Η ειδική πρόσκληση από το νόμο μπορεί να εφαρμοστεί μόνο για κενά που προκύπτουν από άρνηση και παραίτηση. Δεν είναι όλα τα κενά τέτοια.

Γι' αυτό πρέπει να αλλάξει αυτη η κατάσταση. Φτάνουμε Απρίλιο-Μάιο και ακόμα υπάρχουν κενά, ακόμα γίνονται τοποθετήσεις. Χάνονται διδακτικές ώρες και θέσεις εργασίας. Απαράδεκτο!

9
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Δ φάση αναπληρωτών 2019-2020
« στις: Ιανουάριος 27, 2020, 09:49:23 μμ »
Είναι κανονικές προσλήψεις από τον πίνακα.

Ευχαριστώ για την απάντηση -νόμιζα πως έτρεξε ο οπσυδ και δεν πήρα χαμπάρι! Άρα, θα χουμε αρνήσεις πάλι, ξανά μανά τα ίδια σε κάνα μήνα πάλι.... Μα είναι δυνατόν να παίρνουν από τον πίνακα τέλος Ιανουαρίου; Είναι σα να μη θέλουν να γεμίσουν τα κενά! Κατά τη γνώμη μου, από Δεκέμβριο και μετά, μόνο με ειδική πρόσκληση έπρεπε να καλούν. Να δηλώνει ο άλλος συνειδητά αν μπορεί να πάει σε συγκεκριμένο σχολείο ή όχι. Άντε τώρα να σηκωθεί ο άλλος, στα μέσα της χρονιάς να τρέχει σε νησί με μειωμένο, αφήνοντας πίσω ό,τι κάνει... Θα μου πεις, γιατί το δήλωσε εξαρχής;; Σωστό κι αυτό, μεγάλη συζήτηση..

10
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Δ φάση αναπληρωτών 2019-2020
« στις: Ιανουάριος 27, 2020, 09:19:08 μμ »
Καλησπέρα,
οι σημερινές προσλήψεις έγιναν με ειδική πρόσκληση ή τραβηξαν από τον πίνακα;

ευχαριστώ!

11
Γιατί κάποιοι κάνουμε πρώτη φορά γενικότερα αίτηση σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ. 1η φορά που ασχολούμαι με επικυρωση πτυχιων ξενων γλωσσών, εγώ νόμιζα τα δέχονται πάντα έτσι (και εντελώς ανούσια κάτα την άποψη μου, αν δεν υπάρχουν υπάλληλοι στον ΑΣΕΠ που δεν ξέρουν τα πτυχία, δεν ξέρουν αγγλικά πχ να διαβάζουν, τι να πω, δουλειά ναχουν οι δικηγοροι πες...), άλλοι κάνουν καθε μηνα και απο μία σε ό,τι βγάζει ο ΑΣΕΠ συστηματικά. Τελος παντων ετσι ειναι οι μπιζνες. Ε αρα πας με το πρωτοτυπο σε εναν, το μεταφραζει και σου δινει μια επικυρωμενη μεταφραση, Μετα στις διευθυνσεις δινεις φωτοτυπια επικρθρωμενης μεταφρασης.

Ναι εντάξει η 1η επιλογή σου προφανώς ειναι προτιμότερη αλλά αυτό αφορά μόνο κάτοικους Αθήνας, οι υπόλοιποι που δεν μένουμε εκεί αλλού θα καταφύγουμε.
Δεν κατάλαβες όμως, εννοουσα πχ σε μεταφραστικό γραφείο. Γιατι αντε να βρεις αξιόπιστο δικηγόρο, πολλοί αυτό ακριβώς το θέμα αντιμετωπίζουν είδα.

Σχετικά με τους υπολογιστές....εμένα μου το λες? Ειπα πιο πάνω οτι το λεει σαφώς το κειμενο οτι δεν χρειαζονται επικυρωση. Κι ομως αρκετοι ειδικα στις ομαδες στο φβ επιμενουν σε άλλα πραγματα διοτι προσανατολιζονται σε αλλους διαγωνισμους του ΑΣΕΠ, αυτος των εκπαιδευτικών όμως είδα διαφέρει σε σχέση με τους υπόλοιπους. Δεν διαβαζουν μαλλον αναλυτικα ολο το κειμενο (το λεω γιατι ειδα και πολυ γελοιες ερωτησεις).

Τι σημαίνει να "βρεις αξιόπιστο δικηγόρο"; Καλείς τον δικηγορικό σύλλογο της περιοχής σου και σου λέει ποιός είναι πιστοποιημένος να κάνει μεταφράσεις συγκεκριμένων γλωσσών, δεν κάνουν όλοι. Πρέπει να βεβαιώνει ότι έχει επαρκή γνώση της γλώσσας.

12
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική και ΜΝΑΕ
« στις: Ιανουάριος 16, 2020, 09:34:04 πμ »
Ισχύει. Η συνάδελφος δε γνωρίζει αν εκλήθη και αρνήθηκε ή αν απλώς διέθετε τα απαραίτητα μόρια για τη συγκεκριμένη θέση.
Πάντως σε καμία περίπτωση το σύστημα δε θα του έδινε τη δυνατότητα για εκ νέου πρόσληψη.
Θεωρώ ότι προσελήφθη στην ενισχυτική και δεν παρουσιάστηκε ή αρνήθηκε, οπότε δεν υπάρχουν κυρώσεις για επόμενη φάση πρόσληψης αναπληρωτών.

Τελικά συνέβη το εξής (έτσι, για να ξερουμε κιόλας πως γίνονται κάποια πραγματα):
Προσελήφθη κάποιος ΜΝΑΕ στις 6/12. Τις επόμενες μέρες το όνομά του δεν εμφανίζεται στις τοποθετήσεις ΜΝΑΕ της περιοχής. Υποθέτει λοιπόν κανείς ότι αρνήθηκε τοποθέτηση. Στην πραγματικότητα, επέλεξε να κάνει ενισχυτική σε σχολείο της περιοχής του (είχε το δικαίωμα, όλα μια χαρά). Το λάθος εδώ είναι της β'βάθμιας, που δεν είχε το όνομα του συναδέλφου στις καταστάσεις επιλεγέντων ενισχυτικής, ούτε το συγκεκριμένο σχολείο εμφανιζόταν με κενό για ενισχυτική (τελοσπάντων, αυτό δεν ξερω αν είναι λάθος, παράλειψη ή κάτι άλλο, το αφήνω ασχολίαστο).Εντωμεταξύ, στο συγκεκριμένο σχολείο, πριν 2 εβδομάδες είχε ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ο καθηγητής του πρωινου προγράμματος! Αυτό φυσικά το γνώριζε ο συνάδελφος της ενισχυτικής, ξεκίνησε λοιπόν σ αυτό το σχολείο (στην περιοχή του ξαναλέω, ενω αν είχε αποδεχτεί μναε μπορεί να ειχε πάει αλλού) και μόλις βγήκε η προκήρυξη για πλήρες, έκανε αιτηση και πήρε τη θέση του παραιτηθέντος. Τίποτα παράνομο δε βλέπω από τον συνάδελφο, ωστόσο οι β'βαθμια θα έπρεπε να είναι πιο τυπική στις αναρτήσεις αποφάσεων, τοποθετήσεων κλπ. Ειδικά στην επαρχία που γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας...

13
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική και ΜΝΑΕ
« στις: Ιανουάριος 14, 2020, 09:38:12 πμ »
Τώρα έκανε αίτηση στην ειδική προκήρυξη και προσελήφθη ΜΝΑΕ ΑΠΩ , αφού το σύστημα του έδωσε τη δυνατότητα.
Δε βλέπω παρατυπία.
Είχε τη δυνατότητα να μην επιλέξει ΜΝΑΕ μειωμένου αφού δεν επρόκειτο για ειδική προκήρυξη και να περιμένει την επόμενη φάση.

Ευχαριστώ πολύ!

14
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: Ενισχυτική και ΜΝΑΕ
« στις: Ιανουάριος 14, 2020, 08:14:31 πμ »
Μήπως ήταν σε ενισχυτική σε άλλη περιοχή?

Επειδή είμαι έτοιμη να κάνω τις ενέργειες που απαιτούνται στη β'βάθμια, θα ήθελα προηγουμένως ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Ας πάρουμε λοιπόν αυτό το σενάριο: προσλαμβάνεται κάποιος με μειωμένο ΜΝΑΕ τον Δεκέμβριο. Δεν τοποθετείται. Ας πούμε ότι επιλέγει ενισχυτική αντι μνάε. Δεν φαίνεται το όνομά του στις τοποθετήσεις της ενισχυτικής. Τώρα, με την ειδική προκήρυξη φαίνεται να τοποθετείται με πλήρες σε σχολείο της περιοχής.
Είναι όλα καλά εδώ; Βλέπετε κάποια παρατυπία;;

Σελίδες: 123 ... 7

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 30353
  • Τελευταία: akiel86
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1061139
  • Σύνολο θεμάτων: 18003
  • Σε σύνδεση σήμερα: 533
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 29
Επισκέπτες: 463
Σύνολο: 492

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.082 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.