Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - Τhomas23

Σελίδες: 12
1
Ακόμη δεν έχει βγει η επιδότηση ανεργίας ενώ έχω κάνει ηλεκτρονική αίτηση από 3/7. Η αίτηση έχει καταγραφεί στο σύστημα λέει ακόμη....

2
Οι πίνακες βγήκαν. Δεν δημοσιεύτηκαν όμως. Υπάρχει διαφορά.

3
Και με πολύ λίγα λάθη και λιγοστές ενστάσεις σε σχέση πάντα με τις προβλέψεις των περισσότερων εδώ μέσα....

4
Είναι λιγοστές οι ενστάσεις γι'αυτό και δεν ανακοινώθηκαν. Περιμένουν να δουν πως θα πάει και η 2 ΓΕ και μετά θα τις ανακοινωσουν. Οριστικοί πίνακες νωρίτερα απ' ότι φαίνεται.

5
Μόλις δεσμεύτηκε πράγματι! Άρα τα επώνυμα μόνο από Χ απομένουν στην ουσία....τα υπόλοιπα γράμματα έχουν λιγοστά επώνυμα...

6
Σιγά μη δεσμεύτηκε.

7
Πως θα πάρουν αλΕίναι πιθανό κάποιος να έκανε αίτηση και σε άλλον  διαγωνισμό του ΑΣΕΠ οπότε θα πρέπει να γίνει ταυτοποίηση ιού παράβολου για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Αυτές οι ενστάσεις όμως δεν καθυστερούν. Εξάλλου οι ενστάσεις που αφορούν το παράβολο είναι περίπου το 1/5 του συνολικού αριθμού ενστάσεων.

8
Οι απορριπτέοι δυστυχώς είναι μόνο αυτοί που δεν έχουν πληρώσει το παράβολο. Το να πληκτρολογήσεις λάθος τον κωδικό στην αίτηση δεν έχει καμία σημασία απολύτως. Εξήγησα πως αναζητείται το ηλεκτρονικό παράβολο από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα.

9
Η εύρεση παραβόλουυ που έχει εκδοθεί ηλεκτρονικά βρίσκεται από τον ελεγκτή υπαλληλο είτε με την πληκτρολόγηση του κωδικού παραβόλου είτε με την πληκτρολόγηση του επωνύμου και ονόματος και λοιπών στοιχείων του κατόχου του. Οπότε ουδεμία επίπτωση έχει κάποιος που δεν πληκτρολόγησε σωστά το παράβολο του. 

10
Η έκδοση παραβόλου εννοείται.... Ο δαίμων του πληκτρολογίου

11
Η εύρεση παρανόμου που έχει εκδοθεί ηλεκτρονικά βρίσκεται από τον ελεγκτή υπαλληλο είτε με την πληκτρολόγηση του κωδικού παραβόλου είτε με την πληκτρολόγηση του επωνύμου και ονόματος και λοιπών στοιχείων του κατόχου του. Οπότε ουδεμία επίπτωση έχει κάποιος που δεν πληκτρολόγησε σωστά το παράβολο του. 

12
Η πρόσκληση θα βγει μέχρι Παρασκευή.

13
Είθισται στο δημόσιο δύο ΦΕΚ που αφορούν το ίδιο Υπουργείο να παίρνουν διαφορετικές ημερομηνίες για ευνόητους λόγους. Εξάλλου η 3ΕΑΕ είχε περισσότερα άτομα. Ξεχωριστά από την 4ΕΑ αύριο λοιπόν θα πάρει ΦΕΚ

14
Θα τη στείλουν αύριο.

Σελίδες: 12

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29916
  • Τελευταία: giorgos-nsm
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1035546
  • Σύνολο θεμάτων: 17729
  • Σε σύνδεση σήμερα: 447
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 2
Επισκέπτες: 322
Σύνολο: 324

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.109 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.