Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - xrysa81

Σελίδες: 1234
1
Συμφωνώ. Ούτε εγώ εννοούσα κάτι τέτοιο. Απλά νομίζω ότι οι περισσότεροι πήγαν σε Τμήματα που γνωρίζαν από πριν τις συνθήκες και μπορούσαν να κρίνουν αν είναι καλύτερα ή χειρότερα για αυτούς. Ο καθένας προφανώς και αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση. Άλλωστε ακόμη και στο ίδιο πεδίο μεταξύ διαφορετικών πανεπιστημίων μπορεί να ισχύουν χαοτικά διαφορετικές συνθήκες.

Αυτό ισχύει και στην δική μου περίπτωση. Πήρα μετάταξη ουσιαστικά στον καθηγητή στον οποίο έκανα το διδακτορικό. Τον γνωρίζω πάνω από 15 χρόνια. Κάναμε 4 μεγάλες συζητήσεις, ώστε να βρούμε κοινό τόπο και να προχωρήσω στην αίτηση μετάταξης. Και από τις δύο πλευρές (δική μου και δική του) έχουν τηρηθεί όλα όσα είχαν συμφωνηθεί. Κατά τα άλλα ισχύουν όσα έγραψαν οι συνάδελφοι παραπάνω: συναντήσεις σε άσχετες ώρες, κάλυψη τρυπών σε μαθήματα αλλά και ελευθερία για δημιουργία!

2
Μήπως θα θέλατε να μας προσδιορίσετε αυτή την "αύξηση της ποιότητας ζωής", όταν οι διακοπές σας είναι σαφώς λιγότερες;

Όλος μου ο εργασιακός βίος ήταν στο νησί από το οποίο κατάγομαι, με όλες τις δυσκολίες, αλλά και θετικά: Το σχολείο ήταν στα 8 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι μου, το Πανεπιστήμιο είναι στα 5. Δεν είναι βέβαια αυτό το θέμα. Το θέμα είναι το ωράριο. Στο Τμήμα μου τουλάχιστον, δεν υπάρχει έλεγχος πότε μπήκες και πότε βγήκες. Τους ενδιαφέρει να βγαίνει η δουλειά που έχεις αναλάβει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δουλεύεις από το σπίτι, υπάρχει παρουσία στο Πανεπιστήμιο αλλά εσύ ρυθμίζεις τα ωράριά σου. Ε, αυτό το θεωρώ ποιότητα. Συν βέβαια το γεγονός ότι όταν υπάρχει αρρώστια (δική σου ή του παιδιού σου) στέλνεις ένα mail ότι θα εργαστείς από το σπίτι. Οι άδειες είναι ακριβώς όπως το σχολείο: Χριστούγεννα-Πάσχα-Καλοκαίρι. Όχι βέβαια ότι δεν εργάζεσαι αυτό το διάστημα. Η δουλειά δε σταματά ποτέ και όπως προανέφερα είναι σημαντικά περισσότερη συγκριτικά με το σχολείο.

3
Συνάδελφοι, καλώς ήλθατε στην Τριτοβάθμια! Μετά από κάποιους μήνες, έχω να δηλώσω ότι πλέον εργάζομαι πολύ περισσότερο, αλλά η ποιότητα της ζωής μου έχει αυξηθεί τόσο, που δεν το έχω μετανοιώσει δευτερόλεπτο.
Για το μισθολογικό: μετά από 22 χρόνια στην εκπαίδευση, μετά την μετάταξη σε ΕΔΙΠ (και με το δεδομένο ότι το καλοκαίρι αυξήθηκε το επίδομα διδακτορικού των ΕΔΙΠ) ο μισθός μου είναι πλέον ελαφρώς αυξημένος, συγκριτικά.

4
> Μέχρι 31/8/23 πρέπει να έχει γίνει η αποδέσμευση ή να έχει ολοκληρωθεί η μετάταξη;
Να έχει ολοκληρωθεί η μετάταξη.

> Πόσο καιρό μετά την αποδέσμευση ολοκληρώνεται η μετάταξη;
Φέτος η μετάταξη ήρθε περίπου 2 μήνες μετά την αποδέσμευση.

> Οταν λέμε πιέζουμε ποιον ή ποιους;
Εγώ που βρίσκομαι σε νησί πολύ μακριά από την Αθήνα και χωρίς καμία γνωριμία, επικοινωνούσα με την υπεύθυνη της διαδικασίας. Είναι άλλη η υπεύθυνη για την Πρωτοβάθμια και άλλη για την Δευτεροβάθμια, εγώ τη δεύτερη όποτε της τηλεφώνσα ήταν πάντα πρόθυμη να βοηθήσει και να δώσει πληροφορίες. Διαβάστε όλα τα post παραπάνω. Και τις 47 σελίδες! Θα σας λυθούν αρκετές απορίες περί της διαδικασίας. Σημειώστε επαφές (ονόματα και τηλέφωνα). Εάν έχετε πρόσβαση "ψηλά" στο Υπουργείο, καλό θα ήταν να την ενεργοποιήσετε.

> Πιέζουμε ατομικά ή μήπως θα ήταν καλό όσοι κάναμε αίτηση για μετάταξη ως 31/3/22 να οργανωθούμε κάπως και να πιέσουμε ομαδικά;
Οποιαδήποτε κίνηση έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο εάν γίνει ομαδικά.

5
Καλημέρα,
Οι αιτούντες έως 31/3/2021 αποδεσμεύτηκαν φέτος γύρω στο Πάσχα, έχω δημοσιεύσει ακριβώς την ημερομηνία και τα τηλέφωνα επικοινωνίας σε παραπάνω posts. Όσοι αιτηθηκατε φέτος θα πρέπει να πιέσετε όσο μπορείτε, γιατί όπως θα έχετε δει στον νέο νόμο, εάν δεν μεταταγείτε έως 31/8/2023 τότε η αίτησή σας "απορρίπτεται σιωπηρά".

6
Επειδή κάποιοι συνάδελφοι ρωτούν για τη διαδικασία από εδώ και πέρα.
Τις τελευταίες 2 ημέρες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου:
1) Η Διοικητική Υπηρεσία για τη μισθοδοσία
2) Το Περιφερειακό Τμήμα Διοικητικών Υποθέσεων που μου κοινοποίησε επίσημα το ΦΕΚ, τη διαπιστωτική πράξη του Πρύτανη, ένα χαρτί ότι ζητούν αυτεπάγγελτα πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών από τη Διεύθυνση που ανήκω και ένα χαρτί όπου με καλούν να αναλάβω μέσα σε 30 ημέρες (το θεωρώ λογικό διάστημα)
3) Η Γραμματεία του Τμήματος όπου μετατάσσομαι ώστε να μεταβώ εκεί τη Δευτέρα ώστε να με καλωσορίσει επίσημα ο Πρόεδρος του Τμήματος

7
Ευχαριστούμε πολύ! Αγωνία 1,5 έτους έλαβε τέλος!

Σκέφτομαι τους επόμενους, το σχέδιο νόμου όπως κατατέθηκε στη βουλή καταργεί τον νόμο του 2016 αλλά τελικά όχι αυτόν του 2017. Συζητήθηκε έντονα παραπάνω ότι σταματά πλέον η δυνατότητα μετάταξης, όμως ο νόμος του 2017 δε μπορεί να σταθεί μόνος του;

9
Συνάδελφε, ρώτησα. Υπήρχε ερωτηματικό. Ρώτησα και μου απάντησες επαρκώς και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό.
Ο χαρακτηρισμός, θα μπορούσε να λείπει...

10
Παραδόξως, για μένα δεν έχει διαρρεύσει, δεν το ξέρει κανείς. 
Πίσω στο θέμα μας, υπάρχει διαφορά εάν η μετάταξη γίνει 10 Ιουλίου ή 20 Αυγούστου; Αφού τα Τμήματα είναι κλειστά ούτως ή άλλως... Το σημαντικό είναι 1η Σεπτεμβρίου να είμαστε στις θέσεις μας.

11
Είμαι η μόνη που δεν έχει πει τίποτα στο σχολείο αλλά και γενικά (πέραν 1-2 πολύ έμπιστων ατόμων) φοβούμενη κάτι τέτοιο;
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/383551_eidiki-agogi-aporrifthikan-metataxeis-apospaseis-eep-ebp-logo-megalon-anagkon

12
Και εγώ αυτό κατάλαβα και είναι πολύ κρίμα!
Για όσους έχουν ήδη υποβάλει, σύμφωνα με το 278 θα πρέπει να συμφωνήσει ο Πρύτανης του ιδρύματος υποδοχής;

13
Μπορεί κάποιος να αποκωδικοποιήσει τι σημαίνουν αυτά για όσους έχουν ήδη κάνει αίτηση;;; :o

14
Καλημέρα συνάδελφε
Πάρε τηλέφωνο την κ. Μαλαφούρη και θα σου πει εάν έχεις αποδεσμευτεί από το ΚΥΣΔΕ

Σελίδες: 1234

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32407
  • Τελευταία: annika82
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1166332
  • Σύνολο θεμάτων: 19272
  • Σε σύνδεση σήμερα: 718
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1964
  • (Αύγουστος 01, 2022, 02:24:17 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 54
Επισκέπτες: 399
Σύνολο: 453

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.072 δευτερόλεπτα. 30 ερωτήματα.