Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - miki

Σελίδες: 12345 ... 9
29
spiritus asper με καθησυχάζεις  να σου πω την αλήθεια.. και εγώ έτσι το σκέφτηκα, απλά επειδή το άκουσα και αυτό είπα να ρωτήσω τη γνώμη σας..Από τη στιγμή που κάνω μαθήματα το απόγευμα ήθελα να κάνω και κάτι το πρωί να συμπληρώνω κάποια χρήματα και να μη κάθομαι.. έτυχε αυτό. τι να κάνω αν ήταν στο χέρι μου θα πήγαινα σε γραφείο. ;D

30
Καλησπέρα, γράφω σε αυτό εδώ το θέμα γιατί δεν ξέρω να ανοίγω νέο. Θα ήθελα  να ακούσω τις απόψεις σας.. Είμαι εκπαιδευτικός 25 ετών,
κάνω μαθήματα σπίτι και μου προέκυψε 4ωρη απασχόληση πρωινή σε μαγαζί με ρούχα. Ήθελα να βρω μια πρωινή δουλειά και προέκυψε αυτή.
Πιστεύετε πως θα επηρεάσει τη δουλειά μου? όσον αφορά το γεγονός ότι το πρωί θα με βλέπουν σε μαγαζί της αγοράς και το βράδυ θα κάνω μαθήματα? είμαστε σε κλειστή κοινωνία και αποκλείεται να μη με δούνε..

31
Ειδική Αγωγή / Απ: Αναπληρωτές Ε.Α. Β/θμιας 2015-2016.
« στις: Σεπτέμβριος 17, 2015, 03:11:29 μμ »
Καλησπέρα,
θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία. Διάβασα το άρθρο που αναρτήθηκε στη σελίδα το οποίο αναφέρεται στην απόρριψη 250 αιτήσεων αναπληρωτών από το ΣΤΕ. για ποιο λόγο έγινε αυτό?

32
Αγαπητέ/ή gale αυτά θα τα ορίσει το Πανεπίστημιο και η επιτροπή που δίνει τη συνάφεια..
Πάλι αδικημένοι θα νιώθετε? ηρεμήστε επιτέλους...

33
ε όχι να μην το επιτρέψετε αυτό!!! εσείς κάνετε το μεταπτυχιακό με τα δεδομένα που σας δόθηκαν εξ αρχής.. Επειδή ήμουν στη θέση σας ξέρω πως οι περισσότεροι από εσάς τα έχετε ίσα ίσα μαζεμένα τα χρήματα που ζητούν.
Όσοι φοιτούν Κύπρο πάντως (Ελλαδίτες και Κύπριοι) ξέρω ότι τα αντίστοιχα μεταπτυχιακά ( όχι εξ αποστάσεως) κοστίζουν 8.000ευρώ.. Ελπίζω να μην έχουν τέτοιες βλέψεις.. τουλάχιστον για εκείνους που φοιτούν ήδη .!!!

34
Και εγώ αμεσως εξυπηρετήθηκα δε περίμενα λεπτό!!! Επίσης δε μου ζήτησαν να δώσω συμπληρωμένη αίτηση ξανά, παρα μόνο ταυτότητα.. ;D

35
Στείλτου email εμένα μέσα σε λίγες ώρες μου απάντησε  vk@iep.edu.gr

36
Βαριέται ο άνθρωπος να μιλήσει μου φαίνεται..
Απ' ότι κατάλαβα εγώ όσοι έχουν κάνει ήδη μεταπτυχιακό και το έχουν τελειώσει δε θα τους ζητηθούν τα έξτρα κριτήρια.. Πάει το κάνανε, τέλος..από εδώ και πέρα όμως όποιοι μπαίνουν στους πίνακες για πρώτη φορά θα πρέπει να έχουν τα κριτήρια που ζητούν.. το Ναι σε όλα αυτό σημαίνει κατά τη γνώμη μου έτσι όπως του τα έγραψα και έτσι όπως μ απάντησε..

37
Παιδιά θα σας κάνω copy paste αυτό που του έστειλα και την απάντησή του η οποία δε λέει και πολλά όπως θα δείτε..
Καλησπέρα,
Είμαι απόφοιτη του Ευρωπαικού Πανεπιστήμιου Κύπρου, τμήμα Ειδικής Αγωγής 2014.
Έχω μπει στους πίνακες αναπληρωτών αλλά δεν έχω δουλέψει..
Διευκρινίστε μου σας παρακαλώ, θα υπάρξει πρόβλημα με τη συνάφεια του Μεταπτυχιακού μου?
Διάβασα σε μια συνέντευξη σας πως η απόφαση δεν έχει αναδρομική ισχύ και δεν αφορά όσους ήδη έχουν ενταχθεί στους πίνακες με το προσόν του μεταπτυχιακού ή διδακτορικού. Το μεταβατικό διάστημα και η προσωρινή συνάφεια αφορούν τους εκπαιδευτικούς λοιπόν, που θα ενταχθούν για πρώτη φορά στους πίνακες αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με προσόν το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό.

Θα ισχύσουν τα παραπάνω, δε θα έχει αναδρομική ισχύ ο νόμος?
Από εδώ και πέρα όσοι εντάσσονται στους πίνακες θα πρέπει να πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια?

Απάντηση:καλησπέρα,

Καλά τα έχεις καταλάβει.
Η απάντηση είναι ΝΑΙ σε όλα

38
Καλησπέρα, έστειλα email στον Κουρπέτη σχετικά με τη συνάφεια και μου διαβεβαίωσε πως ο νόμος αυτός δε θα έχει αναδρομική ισχύ γι' όσους έχουν κάνει ήδη το μεταπτυχιακό.. Μου είπε πως τα κριτήρια θα έχουν ισχύ από εδώ και πέρα..
Τι να πω, θα δείξει.. ::)

39
Πότε θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα? Πότε θα μας πούνε αυτό και αυτό ισχύει και θα ισχύσει... Έλεος δλδ..

40
Πριν λίγες μέρες καθορίστηκαν τα κριτήρια της συνάφειας και εκ τότε προκλήθηκε αναστάτωση στους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που εργάζονται ως αναπληρωτές ή εκπονούν μεταπτυχιακά και διδακτορικά. Ο κ. Κουρμπέτης μας διευκρίνισε ότι η απόφαση δεν έχει αναδρομική ισχύ και δεν αφορά όσους ήδη έχουν ενταχθεί στους πίνακες με το προσόν του μεταπτυχιακού ή διδακτορικού. Με αυτόν τον τρόπο δεν ανατρέπεται ο προγραμματισμός χιλιάδων εκπαιδευτικών, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια στελεχώνουν τις δομές της Ειδικής Εκπαίδευσης. Ο κ. Κουρμπέτης δήλωσε στο news.gr ότι στην απόφαση υπάρχει πρόβλεψη για μεταβατικό στάδιο ενός έτους και συγκεκριμένα μέχρι τις 31 Αυγούστου 2016, για όσους εκπαιδευτικούς  δεν πληρούν το σύνολο των κριτηρίων  και στους οποίους δύναται να δοθεί προσωρινή συνάφεια, η οποία θα οδηγεί σε οριστική μετά από εξέτασή της για την πλήρη κάλυψη των κριτηρίων. Το μεταβατικό διάστημα και η προσωρινή συνάφεια αφορούν τους εκπαιδευτικούς λοιπόν, που θα ενταχθούν για πρώτη φορά στους πίνακες αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης με προσόν το μεταπτυχιακό ή το διδακτορικό, που έχουν εκπονήσει, εφόσον δεν συμφωνεί με τα αναγραφόμενα στην Υπουργική Απόφαση.
Μέχρι και τις 31 Αυγούστου, λοιπόν του 2016 οι εν λόγω εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τα ελλείποντα κριτήρια.

Άρα δε θα έχουμε πρόβλημα σύμφωνα με την εν λόγω συνέντευξη.. Λέει πως αφορά τους εκπαιδευτικούς που πρώτη φορά θα ενταχθούν στους πίνακες...


41
Μα συγνώμη, δηλαδή θα έχω αποφοιτήσει από το ίδιο τμήμα και την ίδια χρονιά με συναδέλφους και σ εκείνους που δούλεψαν δε θα υπάρξει πρόβλημα ενώ σε μένα θα υπάρχει? Αν είναι δυνατόν δηλαδή, πιστεύω πως το Πανεπιστήμιο από την πλευρά του θα διευθετήσει το θέμα.. Ξύπνησαν μια μέρα και κάνουν ό,τι θέλουν.. Αφού πριν λίγο καιρό βγάλανε τον πίνακα και ήμασταν μέσα τώρα τί άλλαξε πάλι..κάθε μέρα αλλάζουν αποφάσεις?

42
Παιδιά καλησπέρα,
Μπορεί να μ ενημερώσει κάποιος για τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής? Αποφοίτησα το Μάιο του 2014 από Μεταπτυχιακό ειδικής Αγωγής της Κύπρου.. θα έχουμε πρόβλημα του χρόνου ή όχι όσοι έχουν τελειώσει..?
 Σε μια συνέντευξη ο Κουράκης είπε πως δε θα έχει αναδρομική ισχύ ο καινούργιος νόμος κ ΔΕΝ ΑΦΟΡΆ όσους έχουν ενταχθεί ήδη στους πίνακες με το προσόν του μεταπτυχιακού ή διδακτορικού τίτλου..

Σελίδες: 12345 ... 9

Pde.gr, © 2005 - 2021

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1063835
  • Σύνολο θεμάτων: 18028
  • Σε σύνδεση σήμερα: 477
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 0
Επισκέπτες: 300
Σύνολο: 300

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.166 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.