0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: miki στις Οκτωβρίου 14, 2022, 10:32:03 amΠέρυσι Γ φάση είχαν πάρει κάτω από 20 άτομα Φιλολ. ειδικής? ? είδα σωστα? Εμ τί θαύμα να γίνει φέτος... απαράδεκτοι.Η φετινή γ φαση είναι η αντίστοιχη περσινή δ. Αυτή να κοιτάτε. Άλλωστε και ο πατρεας γράφει για νέες διαγνωσειςΑπ ότι είδα πήραν 180 περίπου άτομα.. μακάρι να είναι κ παραπάνω..για να δούμε!!!
Πέρυσι Γ φάση είχαν πάρει κάτω από 20 άτομα Φιλολ. ειδικής? ? είδα σωστα? Εμ τί θαύμα να γίνει φέτος... απαράδεκτοι.Η φετινή γ φαση είναι η αντίστοιχη περσινή δ. Αυτή να κοιτάτε. Άλλωστε και ο πατρεας γράφει για νέες διαγνωσεις
Όλα αυτά αφορούν και τους φιλόλογους ειδικής; Έχω αγχωθεί απεριόριστα. Θεωρείτε πως το γεγονός ότι έδωσαν πολλές πιστώσεις στην α φάση, θα έχει επιπτώσεις στη γ΄; Να περιμένουμε κάτι θετικό;
Το Υπουργείο θα προσπαθήσει να παίξει τα ρέστα του για τη Γ' Φάση, καθώς ο κύριος όγκος των πιστώσεων έχει ήδη διατεθεί. Όπου ρέστα:α) Μετά από κλάψα στο Υπουργείο Οικονομικών, εξασφαλίστηκαν 1230 8μηνες πιστώσεις από τον Τακτικό Προϋπολογισμό. Μπορούν να διατεθούν σχεδόν σε οτιδήποτε (εκτός από τα έργα που παραδοσιακά παίζουν με ΕΣΠΑ, δηλ. ΖΕΠ, ΔΥΕΠ, ΜΝΑΕ κτλ.)β) Αναμένονται οι πιστώσεις από τις φετινές άδειες άνευ αποδοχών (περίπου 1000). Παραδοσιακά διατίθενται στη Δευτεροβάθμια Γενική.γ) Άλλες περίπου 500 πιστώσεις υπάρχουν από τις μη αναλήψεις της
Ενω προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη. διαβάζω σε φόρουμ κ σχόλια στο fb πως σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο τους λένε πως έχουν τελειώσει τσ χρήματα... Οπότε ...τι να πω.. κ εγω Φιλ. Ειδικής είμαι κ αναμένω αλλά μετά το φιάσκο της
Οι νέες γνωματεύσεις τις παράλληλης θα δωθουν δηλαδή τώρα όλες; Η κάποιες τώρα και κάποιες στην δ’;
Εσείς οι φιλόλογοι ειδικής τι σειρά έχετε στον πίνακα γενικής κ περιμένετε αποκλειστικά κ μόνο με ειδική ;;
Αν δεν έχουν άλλες πιστώσεις φοβάμαι πως δεν θα υπάρξει δ φάση
Δε θα υπάρξουν έστω ειδικές προσκλήσεις ?τί κατάντια είναι αυτή φέτος? προεκλογικά κιόλας δε το περιμενα
Πήραν παρά πολύ κόσμο στην α φάση. Σε κάποιες περιοχές κάλεσαν άτομα χωρίς να τα χρειάζονται και μάλιστα αφαιρέθηκαν ωρες από τους μόνιμους οι οποίοι κάνουν ο,τι να ναι για να συμπληρώσουν ωραριο, για να δοθούν οι ωρες στους αναπληρωτές. Ειδικά με τα τμήματα μετά τις 4 στο δημοτικό που τελικά δεν έγιναν, έχουμε στην περιοχή μου περίσσευμα σε δασκάλους και ειδικοτητες
πήραν κόσμο στην πρωτοβάθμια ...στη δευτεροβάθμια ούτε λόγος...εξανληθηκαν οι πίνακες στην πρωτοβάθμια ..νομίζω πιο αδικημένη ειδικότητα από φιλολόγους δεν υπάρχει είμαστε παρά πολλοί και όλοι έχουν κ πολλά προσόντα κ εγώ φέτος πίστευα πως θα προχωρούσε ο πίνακας κ θα δούλευαν κ άτομα που δεν έχουν ξαναπροσληφθει...πλέον επιφυλάσσομαι
Θα σας έλεγα να μην τρομάζετε τους ανθρώπους! Φυσικά και θα έχουμε επόμενες φάσεις (μετά τη γ εννοώ), με μικρότερους αριθμούς! Μακάρι η γ να είναι σαν την περσινή δ, έτσι ώστε να προχωρήσει αρκετά ο πίνακας ειδικής (μιλάω κυρίως για ΠΕ60, ΠΕ02)!