Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - alna

Σελίδες: 1234 ... 6
15
Εργασιακά / Απ: Απογραφή αναπληρωτών
« στις: Δεκέμβριος 07, 2011, 07:00:42 μμ »
Συνάδελφοι καλησπέρα, σημερα επικοινωνησα με τη ΔΔΕ οπου ανήκω (Β' Αθήνας) και μου είπαν ότι μου εχουν κανει την απογραφη κ θα χρειαστει ίσως να επιβεβαιωσω ή να διορθωσω τα στοιχεία μου. Δε μου εδωσαν ωστόσο Password k Username. Θα πρέπει να ξανακαλέσω  κ να τα ζητησω ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? (π.χ. με τον κλειδάριθμο?) Συγνώμη για την ασχετοσύνη! Ευχαριστώ.
passaword ειναι το αφμ και username o αριθμος ειδοποιησης του εκαθαριστικου σου του 2010

Ευχαριστώ!!  ;) ;)  (θα το δοκιμάσω το Σ/Κ που θα πάω σπίτι μου κ θα ανακτήσσω τον αρ.ειδοποίησης του εκκαθαριστικού του '10!)


Στην ιστοσελίδα του www.apografi.gov.gr γράφει ότι η πρόσβαση πλέον γίνεται μόνο με κωδικούς του taxisnet (και όχι δυστυχώς με τον αρ. ειδοποίησης του εκκαθαριστικού 2010). Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις εγγραφή στο taxisnet όπου θα δηλώσεις δικό σου username kai pasword. Η εγγραφή αυτή για να ολοκληρωθεί θα πρέπει να εισάγεις κλειδάριθμο τον οποίο και θα παραλάβεις από την εφορία της περιοχής σου.

16
Σύμφωνα με το Συντακτικό των Ν. Ασωνίτη και Β. Αναγνωστόπουλου, η Γενική που εξαρτάται από τοπικό επίρρημα είναι γενική διαιρετική.

17
Αναπληρωτές / Απ: Φιλολογικό δράμα στην Αττική γη
« στις: Οκτώβριος 13, 2011, 06:06:11 μμ »
Στη Γ Αθήνας έπαιξε το εξής σκηνικό με τους αναπληρωτές Α φάσης : Aφού τοποθετηθήκαμε με απόφαση Δ/ντη Εκπαίδευσης παρουσιαστήκαμε στα σχολεία μας, πράξη ανάληψης και μάθημα στην τάξη . Επειτα περίπου από 2 βδομάδες το ΠΥΣΔΕ με απόφασή του τοποθέτησε στη θέση μας μονίμους που ήταν στη διάθεση. Οπότε και μεις μετέωροι , μαζί με τους αναπληρωτές Α Αθήνας. Καλό ε;

18
Οι πληροφορίες που μετεφέρω είναι άκρως επιβεβαιωμένες!Είμαι αναπληρώτρια α' φάσης, ψηλά στον πίνακα, με κάλεσαν στην α' επιλογή μου και αυτή τη στιγμή μαζί με άλλους 27 συναδέλφους της Α' ΑΘΉΝΑΣ διατεθήκαμε στη περιφερειακή διεύθυνση Αττικής όπου θα συγκεντρώσουν τα κενά ολόκληρης της Αττικής. Στη Γ' δεν τοποθέτησαν τους αποσπασμένους!Είναι σίγουρο, περιμένουν στα γραφεία, τους είπαν ότι δεν έχει κενά...θα τοποθετήσουν αναπλητωτές;θα γίνουν ενστάσεις....

Όσον αφορά τους αποσπασμένους στη Γ Αθήνας επιβεβαιώνω και γω ότι δεν έχουν ακόμα όλοι τοποθετηθεί.

19
Συνάδελφοι τα νέα απο την Αθήνα δεν είναι καθόλου καλά.Στην Α' Αθήνας μετά τις τοποθετήσεις πλεονάζουν όλοι οι αποσπασμάνοι ( μόλις 2 τοποθετήθηκαν) και οι 28 αναπληρωτές της α' φάσης ! Οι αναπληρωτές παραπέμπονται πιθανώς στην περιφέρεια!!!!!!!!Στη Γ' Αθήνας πλεονάζουν οι μισοί αποσπασμένοι και όλοι οι αναπληρωτές χωρίς να υπάρχουν προς το παρόν κενά...Στη Δ' πλεονάζουν επίσης οι αναπληρωτές.Η Β' μόνο κάλεσε τους αναπληρωτές να επιλέξουν σχολεία και η Δυτική Αττική τους έχει ήδη τοποθετήσει...Άρα β' φάση αναπληρωτών για Αθήνα μάλλον δεν προβλέπεται άμεσα...

Αυτό που λες για τους αναπληρωτές φιλολογ. στη Γ Αθήνας δεν ισχύει συνάδελφε γιατί χθες κληθηκαμε οι αναπλ. να δηλώσουμε σχολεία και σήμερα περιμένουμε την τοποθέτησή μας.

20
Ούτε οι αιρετοί ξέρουν τι τους γίνεται, εκτός κι αν είναι της κυβερνητικής παράταξης ίσως. Εχθές αιρετός από τη Γ΄Αθήνας μου έλεγε ότι δεν υπάρχει κενό ούτε για δείγμα, και αιρετός από τον Πειραιά ότι περιμενουν να ανοίξουν πολλά κενά. Κανείς από τους δύο δεν ανήκει στην κυβερνητική παράταξη. Κοινώς.. Παρ' το αυγό και κούρευτο. έχρι να γίνουν τα μεγειρέματα και να βουλώσουν όσο το δυνατό περισσότερες τρύπες με όποιο τρόπο μπορούν, δεν πρόκειται να έχομε καμία έγκυρη πληροφορία!

Πάντως και στη Γ Αθήνας οι αναπληρωτές Α φασης κληθήκαμε σήμερα να δηλώσουμε σχολεία. Εν τω μεταξύ δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη όλοι οι αποσπασμένοι, ούτε έχουν εξεταστεί οι ενστάσεις τους.

21
Εργασιακά / Απ: Συμπεριφορά Διευθυντών
« στις: Οκτώβριος 26, 2010, 02:01:55 πμ »
Σύμφωνα με το αρθρ. 39 παραγ. 4 (δεν βρήκα ποιου νόμου) : Ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφασίζει ύστερα από εισήγηση του Δ/ντη του σχολείου, την ανάθεση στο διδακτικό προσωπικό της διδασκαλίας των μαθημάτων στις τάξεις και τα τμήματα.
Όλοι οι νεοδιόριστοι καλύπτουν λειτουργικά κενά, πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, δηλαδή ότι το ΠΥΣΔΕ τους διαθέτει αναλόγως με τα κενά που προκύπτουν την κάθε σχολική χρονιά. Αυτό σημαίνει ότι του χρόνου δεν θα βρίσκεσαι απαραίτητα στο ίδιο σχολείο.
Για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν γνωρίζω. Πάντως καταλαβαίνω ότι ο Δ/ντης απλώς εκτόξευσε κάποιες απειλές πάνω στον εκνευρισμό του και ίσως έριξε άδεια δίχτυα για να πιάσει γεμάτα-μπας και ανακαλύψει το "δάχτυλο". Δε νομίζω ότι  το ΠΥΣΔΕ θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία να σε στείλει και σε άλλο σολείο μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το καπρίτσιο ενός Δ/ντη. Μη μασάς. Αύριο παίχτο αδιάφορος/η σαν να μην τρέχει τίποτα.

22
...Δεν μου το βγάζετε από το μυαλό μου ότι πήραν στο σκοτάδι δηλαδή πάρε όσους να 'ναι και τα κενά είναι τόσα που θα τους βολέψουμε ..

Το γεγονός ότι όσοι αναπληρωτές της α φάσης στις Κυκλάδες δηλώσαμε σχολεία στην τύχη χωρίς η Δ/θμια να μας δώσει κενά γιατί όπως μας είπε δεν τα γνώριζε, νομίζω ότι αποδεικνύει τα όσα λέει η dina.

23
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: A΄ Φάση Αναπληρωτών φιλολογων 2010
« στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:30:26 μμ »
Την επόμενη μέρα αφότου παρουσιαστήκαμε καταθέσαμε τα χαρτιά μας και μέχρι να περάσουμε ΠΕΚ (έγινε κι αυτό πέρισυ) μας υποχρέωναν να παρουσιαζόμαστε στη δ/νση να βάζουμε υπογραφή και να φεύγουμε. Αυτό συνέβαινε για 3-4 περίπου μέρες , έπειτα ήρθε η βδομάδα των ΠΕΚ και μέτα περιμέναμε σπίτι μας μέχρι να μας ειδοποιήσουν ότι βγήκαν τα κενά να κάνουμε αίτηση δήλωσης σχολείων. Αφού κάνεις την αίτηση αυτή έπειτα πάλι θα περιμένεις να γίνει συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ για να σε τοποθετήσουν σε σχολείο!

24
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: A΄ Φάση Αναπληρωτών φιλολογων 2010
« στις: Σεπτέμβριος 09, 2010, 01:10:12 μμ »
Μην ανησυχείς και στη Β Πειραιά πέρισυ που παρουσιάστηκα αναπληρώτρια Α φάση ακριβώς τα ίδια έκαναν. Μάλιστα ενώ η πρόσληψη είχε γίνει 1/9 η τοποθέτηση σε σχολείο έγινε στις 20/9!

25
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: A΄ Φάση Αναπληρωτών φιλολογων 2010
« στις: Σεπτέμβριος 08, 2010, 10:09:15 μμ »
ρε παιδια τι προυπηρεσιες χρειαζονται? δεν εχω παρει καποια συνολικη, μονο αυτες που εχω παρει απο καθε δευτεροβαθμια..
δ αθηνας εγω, καμια συμβουλη?

αυτές ακριβώς που έχεις πάρει από κάθε δ/θμια χρειάζονται.

26
Κλάδος ΠΕ02 Φιλολόγων / Απ: A΄ Φάση Αναπληρωτών φιλολογων 2010
« στις: Σεπτέμβριος 08, 2010, 08:27:11 μμ »
Δ Κυκλάδων. Καλή σχολική χρονιά και γρήγορα για όσους περιμένουν η β φάση!

27
Tην ημερομηνία που έγινες πτυχιούχος βάζεις και όχι της ορκωμοσίας.Η πρώτη άλλωστε αναγράφεται πάνω στο πτυχίο σου.

28
Θέλω να μου λύστε μια απορία .Έχω 49,7 μόρια στον πίνακα αναπληρωτών γιατί έχω υπηρετήσει σε δυσπρόσιτα ,έβαλα 20 περιοχές ΑΚΩ και ναι σε 'όλα και 7 περιοχές ΑΜΩ χωρίς ΝΑΙ σε όλα .Σε περίπτωση που με καλέσουν αμω σε μια περιοχή πχ Α Αθήνας και ανοίξει η θέση για ΑΚΩ εάν δεν την έχω δηλώσει στις 20 προτιμήσεις αλλά μόνο στο ΝΑΙ σε όλα υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν ; Σας ζάλισα αλλά είμαι πολύ αγχωμένη .Δεν ξέρω καν αν έπρεπε να βάλω ΑΜΩ

Έτσι όπως τα λες θεωρώ δύσκολη την περ'ιπτωση να σε καλέσουν, γιατί σίγουρα πολλοί άλλοι συνάδελφοι στην Αθήνα, αν αυτό είναι το μέρος που σε ενδιαφέρει, θα την έχουν βάλει σίγουρα ως πρώτη προτίμηση στην αίτησή τους σε αντίθεση με σένα που δεν την έχεις βάλει ,αλλά απλώς το κουτάκι με το ναι σε όλα. Στη θέση σου με τόσα μόρια δεν θα έβαζα καθόλου αμω. Προσωπικά με 43+ μόρια μόνο ακω θα βάλω και παντού.

Σελίδες: 1234 ... 6

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29651
  • Τελευταία: ximikos00
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1021243
  • Σύνολο θεμάτων: 17558
  • Σε σύνδεση σήμερα: 559
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 26
Επισκέπτες: 481
Σύνολο: 507

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.111 δευτερόλεπτα. 27 ερωτήματα.