Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - vg76

Σελίδες: 1234 ... 8
15
Προφανώς από τους αιρετούς του ΚΥΣΠΕ. Το μεταφέρω με επιφύλαξη. Επικοινωνούμε μαζί τους και λήγει το θεμα

16
Έμαθα ότι οι μεταταχθεντες έχουν όλοι ενημερωθεί. Δεν συμπεριλαμβάνονται στις φετινές μεταθέσεις, όπως ολοι πλέον έχουμε καταλαβει, και αναμένεται το ΦΕΚ το οποίο θα καθυστερήσει λόγω της διαδικασιας που απαιτείται. Φυσικά πρώτα προέχει η υπογραφή αλλά για αυτή δεν υπάρχει ενημέρωση.

17
Σε επικοινωνία που είχα με αιρετό, περίπου 20 ημέρες πριν, με ενημέρωσε ότι έχουν προστεθεί και οι ειδικότητες που υπολείπονταν και περίμεναν υπογραφή από μέρα σε μέρα. Αυτή η σιγή είναι ανησυχητική, η αλήθεια είναι.

18
Έτσι είχα μάθει εγώ και έτσι έπρεπε να γίνει. Ας μας ενημερώσουν τώρα για ποιο λόγο να κάνουμε αίτηση μετάθεσης στη δευτεροβάθμια αν έχει ικανοποιηθεί η αίτηση μετάταξής μας στην πρωτοβάθμια

19
Στα τηλέφωνα δεν μπορούν να βοηθήσουν γιατί δεν έχουν την παραμικρή ιδέα. Η απόφαση των μεταταξεων όπως και η εγκύκλιος των μεταθέσεων βρίσκονται στο γραφείο της υπουργού για υπογραφή. Το λογικό είναι αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω. Ότι δηλαδή ένα ΦΕΚ δημοσιευμένο το Σεπτέμβρη δίνει στους μεταταχθεντες δικαίωμα αίτησης μετάθεσης γιατί μπορούν να ξεχρεωσουν οργανική θέση. Αυτό είναι γνωστό. Απλώς, αυτό που έμαθα εγώ είναι ότι θα ανακοινωθούν πριν την εγκύκλιο των μεταθέσεων και θα ξεχρεωσουν από φέτος οργανική. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει αυτό και αν μπορεί να γίνει.

20
Τι εννοείτε συνολικά; Οι μετατάξεις ειδικοτήτων από Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια είναι ετοιμες, περιμένουν υπογραφή και αναμένεται να ανακοινωθούν πριν την εγκύκλιο των μεταθέσεων

Παράθεση από: ogotsifsa
link=topic=4286.msg1045395#msg1045395 date=1572283288
Εννοείτε ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι μετατάξεις του 2019 συνολικά;

21
Τις επόμενες μέρες αναμενεται να ανακοινωθούν και πριν την εγκύκλιο των μεταθέσεων


Δηλαδή αν ανακοινωθούν  οι μετατάξεις πριν τις μεταθέσεις 2020, μιλάμε για τον επόμενο χρόνο; δηλαδή καλά χριστούγεννα....;

22
Αυτοί που πήραν μετάθεση τώρα δεν καλούνται να παρουσιαστούν στις νέες θέσεις, τώρα τέλος Οκτωβρίου; Γιατί να υπάρξει διαφορετική ρύθμιση για τους μεταταγμενους εφόσον η ανακοίνωση τους τώρα δεν είναι με δική τους υπαιτιότητα; Αυτό που άκουσα από 2 διαφορετικές αλλά έγκυρες πηγές είναι ότι θα έχουν κανονικά δικαίωμα για μετάθεση και θα ξεχρεωσουν οργανική

23
Οι μεταθέσεις της Πρωτοβαθμιας που ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες ήταν έτοιμες από τέλη Αυγούστου άντε αρχές Σεπτεμβρίου. Το ότι ανακοινώθηκαν τώρα δεν ήταν ευθύνη των εμπλεκομένων φυσικά και πολύ σωστά καλούνται τώρα να πάνε στις περιοχές μετάθεσης τους παρά το γεγονός ότι είναι τέλος Οκτωβρίου. Το ίδιο εικάζεται πως θα γίνει και με τις μετατάξεις. Θα ανακοινωθούν πριν την εγκύκλιο των μεταθέσεων, το πιθανότερο, και οι μεταταγμενοι θα παρουσιαστούν κανονικά στις νέες θέσεις τους και θα έχουν δικαίωμα μετάθεσης.

24
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2019
« στις: Αύγουστος 01, 2019, 07:37:25 μμ »
 :-\
Να κάνω και γω μαι λογική σκέψη (αν και δυστυχώς η λογική δεν είναι υποχρεωτική):
Σε ένα σύστημα με ξεκάθαρα μόρια το μόνο που χρειάζεται είναι λίγα δευτερόλεπτα στο κομπιούτερ.
Αλλά πριν από αυτό χρειάζονται δεδομένα. Και αφού τα μόριά μας (μιλάω μόνο για τις γενικές) είναι καταχωρημένα, τα μόνο δεδομένα που τους λείπουν είναι τα κενά.
Όμως και αυτά υποτίθεται ότι είναι καταχωρημένα από τα πυσδε/πυσπε.
Άρα, μήπως το μόνο που χρειάζεται συζήτηση είναι οι αποσπάσεις σε φορείς;
Δεν θα εκπλαγώ λοιπόν, αν βγουν πρώτα αυτές, μετά οι γενικές σε πυσπε και μετά σε πυσδε. Έστω και με ελάχιστη χρονική διαφορά.
Οτιδήποτε άλλο θα μου φανεί μαγείρεμα.

Αν κάνω κάπου λάθος - επειδή και τα νεύρα είναι τεντωμένα - Σόρι!

Οι αποσπάσεις σε φορείς δεν συζητιούνται σε ΚΥΣΔΕ και ΚΥΣΠΕ. Φέτος δεν θα βγουν πρώτα οι φορείς. Ίσως συμβολικά αυτό να θέλει να δείξει ότι προηγούνται τα σχολεια

25
Αν κατάλαβα καλά, δεν πρόκειται να βγει προκήρυξη για νέες θέσεις με πενταετή θητεία; Όποιος υπηρετεί τώρα και θέλει να παραμείνει, απλώς διατηρεί τη θέση του που μετατρέπεται σε οργανική; Υπέροχα...

26
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2017
« στις: Αύγουστος 29, 2017, 09:29:06 μμ »
Συγχαρητήρια κι από μένα σε όσους πηραν απόσπαση και καλή τοποθέτηση. Στους υπόλοιπους εύχομαι ολόψυχα να πάνε κοντά στα σπίτια τους σύντομα. Μαζί το περάσαμε κι αυτό συνάδελφοι...Μπράβο σε όλους μας για την επιμονή, την υπομονή και τα γερά μας νεύρα!

27
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2017
« στις: Αύγουστος 29, 2017, 12:12:23 πμ »
Guest εννοώ ότι η συγκεκριμένη ανακοίνωση βγήκε για να γίνουν όντως κάποιες αποσπάσεις ακόμα. Σε κάποιους ήταν γνωστό ότι θα ακολουθήσει και άλλη φάση από τις 29 και μετά. Κρατάμε μικρό καλάθι πάντα αλλά ας μη μιλάμε και για "αποφασισμένους" στο υπουργείο.

28
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2017
« στις: Αύγουστος 29, 2017, 12:04:42 πμ »
Πληροφόρηση δεν έχω, αλλά τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Εξ άλλου όπως έχω γράψει μετά την κατάργηση των ΕΑΕΠ , τις αλλαγές στο ολοήμερο και τα κροκοδείλια δάκρυα μερικών ...πρέπει να καλύψουν και ένα ποσοστό αναπληρωτών εργασιακά  με ο,τι συνεπάγεται αυτό. Ελπίζω να διαψευστω ( φοβάμαι όμως όχι)
Ακόμα και η σημερινή ανακοίνωση για Γ φάση ειναι επαμφοτερίζουσα.

Για την δευτεροβάθμια με τις αλλαγές που ετοιμάζουν στα μαθήματα θα κλάψουν μανούλες και παιδιά (έχω σχολιάσει πιο πάνω σήμερα)


Τα γεγονότα, όπως σωστά λες, έχουν μιλήσει έως τώρα από μόνα τους. Απο εδώ και πέρα βλεπουμε. Όλα τα ενδεχόμενα είναι  ανοιχτα. Σε καποιους, για παράδειγμα, ήταν γνωστό από μέρες ότι επρόκειτο να βγει η ανακοίνωση αυτή την Τρίτη που θα καλεί σε νέες αιτήσεις και επανεξετάσεις. Δεν έγινε δηλαδή ξαφνικά και για να ξεμπερδευουμε ούτε είναι αμφίσημη.

Σελίδες: 1234 ... 8

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29337
  • Τελευταία: Psychlogic
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1008989
  • Σύνολο θεμάτων: 17378
  • Σε σύνδεση σήμερα: 340
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 26
Επισκέπτες: 231
Σύνολο: 257

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.086 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.