Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.

Μηνύματα - vg76

Σελίδες: 123 ... 9
1
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2020
« στις: Ιούλιος 13, 2020, 02:09:09 μμ »
είναι λίγο ασαφές και θολό αυτό που γράφεις... απευθύνσου λοιπόν στη διεύθυνση εκπαίδευσης που ανήκεις ή ακόμα καλύτερα στην υπηρεσία του υπουργείου που ασχολείται με τη συγκεκριμένη απόσπαση


Εχω αποσπαστεί κανονικά. Για δικούς μου λόγους προσπαθώ να κάνω ανάκληση της απόσπασης και βγαίνει το μήνυμα:
 
***Δεν μπορείτε να υποβάλετε αίτηση Ανάκλησης Απόσπασης καθώς δεν ανήκετε στη λίστα με όσους έχουν αποσπαστεί γι' αυτόν τον τύπο αίτησης.***

Έχω ήδη απευθυνθεί στο υπουργείο και αναμένω απάντηση απλά είπα να δοκιμάσω και εδώ αν γνωρίζει κάτι κάποιος.

Edit: γίνονται εργασίες αναβάθμισης και μάλλον οφείλεται εκεί το πρόβλημα

2
Αποσπάσεις / Απ: Αποσπάσεις 2020
« στις: Ιούλιος 13, 2020, 12:59:42 μμ »
Ερώτηση: προσπαθώ να κάνω ανάκληση απόσπασης μέσω του συστήματος αλλά δεν τη δέχεται γιατί δεν ανήκω στη λίστα όσων έχουν αποσπαστεί με αυτό τον τύπο αίτησης ενώ έχω αποσπαστεί κανονικά. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό;

3
Τοποθετήσεις / Απ: Τοποθετήσεις σε οργανικά κενά
« στις: Απρίλιος 27, 2020, 02:05:22 πμ »
Αργούν πολύ οι τοποθετήσεις σε οργανικά κενά!!
Πρώτα θα λήξει το σχολικό έτος ......(για φέτος κοντά στις 20-30 Ιουλίου), στην συνέχεια παρουσιαζόμαστε στις νέες διευθύνσεις, ....μετά βγαίνουν τα excel με τα μόρια όλων μας (νεομετατιθέμενων, σε διάθεση και για βελτίωση) , μαζί με τα οργανικά κενά!!
Τέλη Αυγούστου υπολόγιζε τις τοποθετήσεις στις νέες οργανικές!!


Οι τοποθετήσεις σε οργανικά κενά γίνονται κάθε χρόνο μετά τις μεταθέσεις και πάντα πριν τη λήξη του διδακτικού έτους τον Ιούνιο έτσι ώστε οι εκπαιδευτικοί να κάνουν ανάληψη υπηρεσίας στις νέες οργανικές την τελευταία μέρα 21 Ιουνίου για την Πρωτοβάθμια ή 30 Ιουνίου για την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Προς το τέλος του καλοκαιριού και μετά την ανακοίνωση των αποσπάσεων γίνονται οι τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά.

4
Όταν αποδέχεται απόφαση ΚΥΣΠΕ που έρχεται ενάντια στην εγκύκλιο Ζαχαράκη, ουσιαστικά ακυρώνει την εγκύκλιο Ζαχαράκη.

Δεν το λέει, αλλά το κάνει στην πράξη.

Δεν θέλεις να καταλάβεις οπότε σταματάω εδώ και μπορείς να κάνεις όσα σενάρια θέλεις. Λέω μια τελευταία φορά ότι η απόφαση ΚΥΣΠΕ την οποια αποδεχεται η υπουργός είναι του ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. Η ανακοίνωση των μετατάξεων καθυστέρησε 6 μήνες. Δεν ακυρώνει καμία εγκύκλιο γιατί αφορά περσινές μετατάξεις. Εάν από εδώ και πέρα ανακοινωθούν μετατάξεις του 2020 μπορείς φυσικά να κινηθείς νομικά και θα έχεις κάθε δικαίωμα. Δεν μπορείς να μιλάς για στημένα παιχνίδια όμως με περσινές αποφάσεις. 

5
Ναι ... Ο νόμος λέει , αιτήσεις μετάταξεις μέσα στο Μάρτιο, όμως αν πήγαινες να κάνεις αίτηση μετάταξης η διεύθυνση δεν την δεχόταν λόγω εγκυκλιου Ζαχαράκη. Έρχεται τώρα η Κεραμέως και λέει, δεν ισχύει η εγκύκλιος Ζαχαράκη.
Τι σημαίνει αυτό;
Ότι όσοι έκαναν αίτηση μετάταξης ως 31-3, παρόλο που οι διευθύνσεις δεν τις έλαβαν υπόψη, σύμφωνα με  τον νόμο θα έπρεπε να τις λάβουν!

Λέει κάπου ότι δεν ισχύει η εγκύκλιος Ζαχαρακη;;;; Τα περσινά ονόματα ανακοινώνει γιατί τώρα δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ.

6
Ναι, έβγαλε ανακοίνωση ότι αυτό θα αλλάξει, αλλά ΔΕΝ αλλάξε, και έρχεται τώρα εκ των υστέρων η κεραμέως, 1 μέρα μετά την λήξη της προθεσμίας Μαρτίου που ορίζει ο νόμος, και ακυρώνοντας την εγκύκλιο της Ζαχαράκης πρακτικά μας  λέει ότι έπρεπε να κάνουμε αιτήσεις το Μάρτιο!!

Κοντός ψαλμός αλληλούια, συνάδελφοι.
Αν ακούσετε να σκάνε μετατάξεις από το πουθενά, θα ξέρετε τι έχει γίνει. Οι ενημερωμένοι ημέτεροι έδρασαν.
Αν δεν γίνουν τελικά μετατάξεις, τότε η Κεραμέως έχει όντος σκοπό να αλλάξει την διαδικασία, και όχι να μας ξεγελάσει.

Πώς είσαι σίγουρος ότι δεν αλλαξε; Επειδή δεν ανακοινώθηκαν ακομα οι αλλαγες; Προφανώς κάποια στιγμή θα ζητηθεί από τους εκπαιδευτικούς να κάνουν αιτήσεις

7
Βεβαίως και αυτές αφορούν. Ταυτόχρονα όμως, η απόφαση Κεραμέως ακυρώνει την εγκύκλιο ζαχαράκη, που σημαίνει ότι όσοι το ήξεραν και έκαναν αιτήσεις μέχρι 31/3, ίσως πάρουν μετάταξη!

Θα το δούμε στη πράξη συνάδελφοι, αν αυτό έγινε επί του πονηρού ή όχι.

Εννοείς 31/3 του 2020; Μα πως είναι δυνατον; Δεν ακυρώνει τίποτα η ανακοίνωση των ονομάτων τώρα . Σκέψου ότι έπρεπε να εχει γίνει τον Οκτώβριο του 2019. Οι μεταταχθεντες, επαναλαμβάνω, έχασαν έναν ολόκληρο χρόνο. Δεν είναι κάτι που αποφασίστηκε τώρα

8
Όταν τα έλεγε η Ζαχαράκη, η προθεσμία για αιτήσεις είχαν ΗΔΗ τελειώσει εδώ και μήνες (με την ανακοίνωση των μεταθέσεων 2019).

Η Ζαχαράκη αναφέρεται σε αιτήσεις από 1/9/2019 και αφορούν το 2020.


Ακριβώς. Αναφέρεται στις επόμενες μετατάξεις, αυτές του 2020. Αυτό είναι προφανές για τον απλούστατο λόγο ότι όταν βγήκε αυτή η ανακοίνωση το Δεκεμβριο οι μετατάξεις του 2019 είχαν ήδη θετική εισήγηση από ΚΥΣΠΕ και είχε καθυστερήσει η οριστική ανακοίνωση τους και η δημοσίευση στο ΦΕΚ για διάφορους λόγους. Επειδή λοιπόν η πρακτική που ακολουθούσαν έως τότε ήταν οι εκπαιδευτικοί να κάνουν αιτήσεις μετάταξης όλο το χρόνο αλλά πριν την ανακοίνωση των μεταθέσεων, έβγαλε ανακοίνωση ότι στο εξής αυτό θα αλλάξει.

9
Για να μην γράφονται ανακρίβειες και γίνονται υποθέσεις επί υποθέσεων, να ξεκαθαρίσω ότι αυτές οι μετατάξεις είναι οι περσινές, του 2019. Με δύο θετικές εισηγήσεις από το ΚΥΣΠΕ, μια στις 8/10/ 2019 και μια στις 16/12/ 2019 και  δημοσίευση στο ΦΕΚ στις 23/3/2020. Όσοι μετατάχθηκαν περίμεναν ένα χρόνο και έχασαν δικαιωμα μετάθεσης γιατί δεν μπόρεσαν να τοποθετηθούν εγκαίρως και να ξεχρεωσουν οργανική.  Οι αιτήσεις έγιναν μέχρι και το Μάρτιο του 2019, πριν την ανακοίνωση των περσινων μεταθέσεων και φυσικά πολύ πριν βγει η εγκύκλιος για αλλαγές στις μετατάξεις

10
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 09:00:52 μμ »
Έχω την εντύπωση ότι επειδή η μετάταξη είναι ισχυρότερη υπηρεσιακή μεταβολή, με τη δημοσίευση του ΦΕΚ ο μεταταχθεις θα πρέπει να παρουσιαστεί στην Πρωτοβάθμια που πλέον θα ανήκει εκτός αν βγει διευκρινιστική εγκύκλιος που να αφήνει και άλλα περιθώρια επιλογών

11
Μετατάξεις / Απ: Μετάταξη απο Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια
« στις: Φεβρουάριος 06, 2020, 08:11:19 μμ »
Platonas θα τοποθετηθούν προσωρινά και το Μάιο θα κάνουν αίτηση για τοποθέτηση σε οργανικό κενό μαζί με αυτούς που ζητούν βελτίωση και όσους έχουν πάρει μετάθεση. Συγκρίνονται μεταξύ τους αφού τα μόρια τους μετατραπούν σε μόρια πρωτοβάθμιας

12
Μίλησα με έναν από τους αιρετούς. Μου είπε ότι περιμένουμε νεότερα την εβδομάδα που μας έρχεται.Ακόμα δεν είναι κάτι σιγουρο. Αυτά μου είπε.
Προφανώς κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση και ίσως ζυγίζουν τις πιθανές συνέπειες.
Παρόλα αυτά, αν η απόφαση είναι αρνητική για μας, ετοιμαζόμαστε να κινηθουμε νομικά. Με δυο θετικές εισηγήσεις από το ΚΥΣΠΕ, το πιθανότερο είναι ότι θα δικαιωθούμε.

13
Εντάξει, δεν υπάρχει αυτό που ζούμε. Θέλω να αλλάξω χώρα χθες...

14
Επειδή το νήμα είναι Μετατάξεις από Δευτεροβάθμια σε Πρωτοβάθμια και μπήκε αυτό το λινκ με το Συγχαρητήρια από κάτω, περίμενα να δω άλλες μετατάξεις, πήρα κρυαδα και μετά παρατήρησα ότι είναι σε κλάδους της Δευτεροβάθμιας μόνο. Δεν έχει σημασία από πού προέρχονται οι μεταταχθεντες αλλά το το μετατασσονται σε οργανικές θέσεις Δευτεροβάθμιας. Αφού δεν δημοσιεύτηκε σήμερα, καλά κρασιά πάλι..

Σελίδες: 123 ... 9

Pde.gr, © 2005 - 2020

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 29903
  • Τελευταία: ChrisKo
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1034827
  • Σύνολο θεμάτων: 17709
  • Σε σύνδεση σήμερα: 601
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 1737
  • (Σεπτέμβριος 06, 2014, 04:03:51 μμ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
Μέλη: 44
Επισκέπτες: 551
Σύνολο: 595

Πληροφορίες

Το PDE φιλοξενείται στη NetDynamics

Όροι χρήσης | Προφίλ | Προσωπικά δεδομένα | Υποστηρίξτε μας

Επικοινωνία >

Powered by SMF 2.0 RC4 | SMF © 2006–2010, Simple Machines LLC
TinyPortal 1.0 RC1 | © 2005-2010 BlocWeb

Δημιουργία σελίδας σε 0.075 δευτερόλεπτα. 26 ερωτήματα.