Σύνολο ψηφοφόρων: 7
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι και εγώ ομοιοπαθής, δουλεύω στο ΕΣΥ κ αναρωτιέμαι τι να κάνω μιας και είμαι σε διοριστέα σειρά. Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα στον οδηγό κρατήσεων του ΜΤΠΥ ότι σε επαναδιορισμό εφόσον κάποιος έχει ήδη υποστεί τις κρατήσεις νεοδιόριστου δεν του τις ξανακάνουν. Αν το γνωρίζει και κάποιος άλλος σίγουρα ας το επιβεβαιώσει παρακαλώ. Το αναφέρω σε περίπτωση που ο συνάδελφος πιο πανω είναι μόνιμος ίσως πρέπει να υπολογίσει ότι δεν θα έχει κρατήσεις νεοδιόριστου.
ναι, εχω μεταπτυχιακό, διδακτορικό και παιδια....αρα, ο μισθός θα προσαρμοστεί αναλόγως....και, ναι, όταν πρωτο διορίστηκα είχα τις κλασικές κρατήσεις υπερ του δημοσίου...
Καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται. Γνωριζεται πως ανά γνωρίζεται η προϋπηρεσία στην τριτοβάθμια ως επιστημονικός συνεργάτης?
Επίσης, αν διοριστείτε σε νομό που δίνει επίδομα παραμεθορίου προσθέστε στον μισθό σας 100
Ένα που έχω βρει βέβαια με το προηγουμενο ενιαίο μισθολόγιο είναι ότι δεν αναγνωρίζεται προϋπηρεσία που είναι συμβαση έργου. Εγώ το είχα ψάξει για αναγνώριση επικουρικότητας έργου. Δεν ξέρω αν βοήθησα. Ελπίζω να μην είχες σύμβαση έργου.
Γεια σας. Στην διδακτική προϋπηρεσία των μόνιμων δεν αναγνωρίζεται προϋπηρεσία που πραγματοποιήθηκε με σύμβαση έργου. Π.χ. στα ΣΔΕ ή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί συμβαίνει αυτό; Τι σχέση έχει η ασφάλισή μου (εξαρτημένη εργασία ή σύμβαση έργου) με το αν εργάζομαι ως καθηγητής. Δηλαδή, οι καθηγητές με σύμβαση έργου δεν είναι καθηγητές; Το σκεπτικό του νομοθέτη προσπαθώ να καταλάβω. Επιπλέον, το είδος της σύμβασης δεν την επιλέγει ο καθηγητής. Επιβάλλουν τη σύμβαση έργου ώστε μετά να μην την αναγνωρίζουν ως προϋπηρεσία; Ευχαριστώ.
Η σύμβαση έργου (με τη λογική του νομοθέτη) δεν είναι εξαρτημένη σχέση εργασίας. Δηλαδή δουλεύεις όποτε θέλεις αρκεί να τελειώσεις το έργο. Και πολλές φορές, όχι πάντα, υπάρχει "μπλοκάκι" παροχής υπηρεσιών, δεν υπάρχουν καν ένσημα.Σε σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου υπάρχει εργοδότης, καθορισμένο ωράριο, ένσημα κλπ.Προφανώς τα πανεπιστήμια δεν είχαν άλλον τρόπο για να απασχοληθεί κάποιος. Δε νομίζω ότι αυτό έγινε επίτηδες. Μάλιστα στο μισθολόγιο των πανεπιστημιακών αυτές οι συμβάσεις υπολογίζονται για μισθολογική εξέλιξη.