*

Αποστολέας Θέμα: Μισθοδοσία ΠΔΣ  (Αναγνώστηκε 424623 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος megaira

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Μισθοδοσία ΠΔΣ
« Απάντηση #1722 στις: Ιουνίου 18, 2010, 05:40:40 pm »
Καλησπέρα, πληρώθηκα κι εγώ από σχολείο Αν.Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρήματα που περίμενα για το έτος 08-09. Από το δεύτερο σχολείο όμως ακόμα περιμένω την εξόφληση..
Time ... is on my side!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:13:35 »

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #1723 στις: Ιουνίου 21, 2010, 11:21:09 pm »
Και εγώ πληρώθηκα σήμερα. Πάει ανάλογα με το σχολείο μου είπανε. Γιατί δεν φτάνουν τα χρήματα. Πάλι κάποιοι έφαγαν

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1724 στις: Ιουνίου 24, 2010, 06:29:07 pm »
" Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν οι πληρωμές και στα υπόλοιπα σχολεία μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος και εκδοθούν τα εντάλματα πληρωμής από την  Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου.

Από το τμήμα ΠΔΣ Δ/νσης
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος nmavro73

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Anastasiadesigns, κατασκευή και προώθηση ιστοσελίδων
« Απάντηση #1725 στις: Ιουνίου 25, 2010, 12:23:19 pm »
Πάντως ακούγεται ότι η δευτεροβάθμια Σερρών θα πληρώσει το 2010. Έτσι μου είπε ο λυκειάρχης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:13:35 »

Αποσυνδεδεμένος efi..

• Έμπειρο μέλος
  • Τρέλα για τα μαθηματικά!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1726 στις: Ιουνίου 25, 2010, 02:25:35 pm »
Πάντως ακούγεται ότι η δευτεροβάθμια Σερρών θα πληρώσει το 2010. Έτσι μου είπε ο λυκειάρχης

εννοείς για όλη την χρονιά 09-10 ?   ::)   ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!!

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1727 στις: Ιουνίου 25, 2010, 02:31:31 pm »

Για να αποφευχθεί παρεξήγηση ,διευκρινίζω (αν δεν έγινε κατανοητό) πως η αναφορά μου αφορά μόνο σχολεία της Αν.Θεσσαλονίκης ,σύμφωνα με όσα έχει αναρτήσει η αντίστοιχη ΔΔΕ στην ιστοσελίδα της.
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1728 στις: Ιουλίου 03, 2010, 05:41:04 pm »
παιδια, χθες με πήρε τηλεφωνο ο διευθυντης του ενος σχολειου ΠΔΣ που εργαζομουν  και μου ειπε οτι κατέθεσε τα χρηματα απο Σεπτέμβρη 2009 εως Γεναρη 2010 και δωρο Χριστουγεννων και επιδομα τριμηνου.
περιφέρεια

Αποσυνδεδεμένος panos_h

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #1729 στις: Ιουλίου 09, 2010, 09:26:56 am »
Σε εμένα ο συντονιστής μου είπε πως τα χρήματα του 2008-9 (2ο εξάμηνο) θα τα πάρουμε τα Χριστούγεννα, γιατί τώρα οι υπάλληλοι θα πάρουνε τις άδειές τους. Γι΄αυτο μην περιμένετε και πολλά!
Ωραίο Καλοκαίρι θα περάσουμε πάλι!!

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1730 στις: Ιουλίου 09, 2010, 11:26:04 am »
Σε εμένα ο συντονιστής μου είπε πως τα χρήματα του 2008-9 (2ο εξάμηνο) θα τα πάρουμε τα Χριστούγεννα, γιατί τώρα οι υπάλληλοι θα πάρουνε τις άδειές τους. Γι΄αυτο μην περιμένετε και πολλά!

Αν είχε στείλει έγκαιρα τα δικαιολογητικά ο συντονιστής του σχολείου σου, από πέρσι το καλοκαίρι δηλαδή, μέχρι τα περσινά Χριστούγεννα το πολύ θα είχατε πληρωθεί, όπως έγινε με τα περισσότερα σχολεία. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος exterr

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1731 στις: Ιουλίου 09, 2010, 12:11:44 pm »
Σε μένα ο συντονιστής είπε ότι θα πληρωθούμε από Νοέμβριο 2009 (Τότε άρχισε η ΠΔΣ) έως και Μάρτιο 2010 ,πριν ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά.
Τελικά ο καθένας λέει τα δικά του !!!
"Πώς είναι δυνατό να μαστουριάζεις
εξήγησέ μου,
άμα σου περιφράξαν την καρδιά."

Νικόλας Ασιμος

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1732 στις: Ιουλίου 09, 2010, 02:37:49 pm »

Αν είχε στείλει έγκαιρα τα δικαιολογητικά ο συντονιστής του σχολείου σου, από πέρσι το καλοκαίρι δηλαδή, μέχρι τα περσινά Χριστούγεννα το πολύ θα είχατε πληρωθεί, όπως έγινε με τα περισσότερα σχολεία. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.

δεν είναι μονο να τα είχε στείλει έγκαιρα αλλά και σωστά ;) Πολλά σχολεία της Α Αθήνας που είχαν στείλει λάθος τις μισθοδοσίες (αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες της Δ/νσης :-X) ) δεν έχουν ακόμη εξοφλήσει το α τρίμηνο της περσινής χρονιάς και τώρα με το σταγονόμετρο και σταδιακά γίνονται οι πληρωμές, ελλείψει χρημάτων όπως ακούστηκε.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1733 στις: Ιουλίου 09, 2010, 02:43:30 pm »
δεν είναι μονο να τα είχε στείλει έγκαιρα αλλά και σωστά ;) Πολλά σχολεία της Α Αθήνας που είχαν στείλει λάθος τις μισθοδοσίες (αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες της Δ/νσης :-X) ) δεν έχουν ακόμη εξοφλήσει το α τρίμηνο της περσινής χρονιάς και τώρα με το σταγονόμετρο και σταδιακά γίνονται οι πληρωμές, ελλείψει χρημάτων όπως ακούστηκε.

Αν τα είχαν στείλει έγκαιρα και λάθη να υπήρχαν, θα είχαν την ευχέρεια να τα διορθώσουν και να πληρώσουν χωρίς καθυστέρηση.  ;)

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1734 στις: Ιουλίου 09, 2010, 02:53:02 pm »

Αν τα είχαν στείλει έγκαιρα και λάθη να υπήρχαν, θα είχαν την ευχέρεια να τα διορθώσουν και να πληρώσουν χωρίς καθυστέρηση.  ;)

'Εγκαιρά τα είχαν στείλει τα πρώτα, το γνωρίζω πολύ καλά. Όταν τους γύρισαν προς διόρθωση από τα εντελλόμενα, αρχές του χρόνου, τα διόρθωσαν και τα έστειλαν για επανέλεγχο γύρω στις αρχές Φλεβάρη. Έκτοτε περιμένουμε. Η τελευταία απάντηση που είχαμε είναι αυτή που έγραψα προηγούμενα (σταδιακές αποπληρωμές λόγω έλλειψης χρημάτων).
Έχουν στείλει τα διορθωμένα εδώ και αρκετό καιρό.

και μια συμπλήρωση, το σχολείο τα έστελνε για το γραφείο και τη Δ/νση δεν γνωρίζω.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 09, 2010, 02:57:16 pm από rozy4 »

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #1735 στις: Ιουλίου 09, 2010, 03:01:07 pm »
'Εγκαιρά τα είχαν στείλει τα πρώτα, το γνωρίζω πολύ καλά. Όταν τους γύρισαν προς διόρθωση από τα εντελλόμενα, αρχές του χρόνου, τα διόρθωσαν και τα έστειλαν για επανέλεγχο γύρω στις αρχές Φλεβάρη. Έκτοτε περιμένουμε. Η τελευταία απάντηση που είχαμε είναι αυτή που έγραψα προηγούμενα (σταδιακές αποπληρωμές λόγω έλλειψης χρημάτων).
Έχουν στείλει τα διορθωμένα εδώ και αρκετό καιρό.

Όταν αλλάξει η χρονιά τα χρήματα επιστρέφονται. Όταν λέω έγκαιρα εννοώ τον Ιούνιο. Δεν μπορεί να ήταν 7 μήνες στα ενταλλόμενα. Υπήρχαν και ειδικές περιπτώσεις που είχαν δημιουργήσει προβλήματα και τα ενταλλόμενα, αλλά όχι πολλές.

Gabriel Garcia Marquez

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144