0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως ακούγεται ότι η δευτεροβάθμια Σερρών θα πληρώσει το 2010. Έτσι μου είπε ο λυκειάρχης
Σε εμένα ο συντονιστής μου είπε πως τα χρήματα του 2008-9 (2ο εξάμηνο) θα τα πάρουμε τα Χριστούγεννα, γιατί τώρα οι υπάλληλοι θα πάρουνε τις άδειές τους. Γι΄αυτο μην περιμένετε και πολλά!Ωραίο Καλοκαίρι θα περάσουμε πάλι!!
Παράθεση από: panos_h στις Ιουλίου 09, 2010, 09:26:56 amΣε εμένα ο συντονιστής μου είπε πως τα χρήματα του 2008-9 (2ο εξάμηνο) θα τα πάρουμε τα Χριστούγεννα, γιατί τώρα οι υπάλληλοι θα πάρουνε τις άδειές τους. Γι΄αυτο μην περιμένετε και πολλά!Ωραίο Καλοκαίρι θα περάσουμε πάλι!!Αν είχε στείλει έγκαιρα τα δικαιολογητικά ο συντονιστής του σχολείου σου, από πέρσι το καλοκαίρι δηλαδή, μέχρι τα περσινά Χριστούγεννα το πολύ θα είχατε πληρωθεί, όπως έγινε με τα περισσότερα σχολεία. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις.
Παράθεση από: jak13 στις Ιουλίου 09, 2010, 11:26:04 amΠαράθεση από: panos_h στις Ιουλίου 09, 2010, 09:26:56 amΣε εμένα ο συντονιστής μου είπε πως τα χρήματα του 2008-9 (2ο εξάμηνο) θα τα πάρουμε τα Χριστούγεννα, γιατί τώρα οι υπάλληλοι θα πάρουνε τις άδειές τους. Γι΄αυτο μην περιμένετε και πολλά!Ωραίο Καλοκαίρι θα περάσουμε πάλι!!Αν είχε στείλει έγκαιρα τα δικαιολογητικά ο συντονιστής του σχολείου σου, από πέρσι το καλοκαίρι δηλαδή, μέχρι τα περσινά Χριστούγεννα το πολύ θα είχατε πληρωθεί, όπως έγινε με τα περισσότερα σχολεία. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. δεν είναι μονο να τα είχε στείλει έγκαιρα αλλά και σωστά Πολλά σχολεία της Α Αθήνας που είχαν στείλει λάθος τις μισθοδοσίες (αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες της Δ/νσης ) ) δεν έχουν ακόμη εξοφλήσει το α τρίμηνο της περσινής χρονιάς και τώρα με το σταγονόμετρο και σταδιακά γίνονται οι πληρωμές, ελλείψει χρημάτων όπως ακούστηκε.
Παράθεση από: rozy4 στις Ιουλίου 09, 2010, 02:37:49 pmΠαράθεση από: jak13 στις Ιουλίου 09, 2010, 11:26:04 amΠαράθεση από: panos_h στις Ιουλίου 09, 2010, 09:26:56 amΣε εμένα ο συντονιστής μου είπε πως τα χρήματα του 2008-9 (2ο εξάμηνο) θα τα πάρουμε τα Χριστούγεννα, γιατί τώρα οι υπάλληλοι θα πάρουνε τις άδειές τους. Γι΄αυτο μην περιμένετε και πολλά!Ωραίο Καλοκαίρι θα περάσουμε πάλι!!Αν είχε στείλει έγκαιρα τα δικαιολογητικά ο συντονιστής του σχολείου σου, από πέρσι το καλοκαίρι δηλαδή, μέχρι τα περσινά Χριστούγεννα το πολύ θα είχατε πληρωθεί, όπως έγινε με τα περισσότερα σχολεία. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. δεν είναι μονο να τα είχε στείλει έγκαιρα αλλά και σωστά Πολλά σχολεία της Α Αθήνας που είχαν στείλει λάθος τις μισθοδοσίες (αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες της Δ/νσης ) ) δεν έχουν ακόμη εξοφλήσει το α τρίμηνο της περσινής χρονιάς και τώρα με το σταγονόμετρο και σταδιακά γίνονται οι πληρωμές, ελλείψει χρημάτων όπως ακούστηκε.Αν τα είχαν στείλει έγκαιρα και λάθη να υπήρχαν, θα είχαν την ευχέρεια να τα διορθώσουν και να πληρώσουν χωρίς καθυστέρηση.
'Εγκαιρά τα είχαν στείλει τα πρώτα, το γνωρίζω πολύ καλά. Όταν τους γύρισαν προς διόρθωση από τα εντελλόμενα, αρχές του χρόνου, τα διόρθωσαν και τα έστειλαν για επανέλεγχο γύρω στις αρχές Φλεβάρη. Έκτοτε περιμένουμε. Η τελευταία απάντηση που είχαμε είναι αυτή που έγραψα προηγούμενα (σταδιακές αποπληρωμές λόγω έλλειψης χρημάτων).Έχουν στείλει τα διορθωμένα εδώ και αρκετό καιρό.