0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν αλλάξει η χρονιά τα χρήματα επιστρέφονται. Όταν λέω έγκαιρα εννοώ τον Ιούνιο. Δεν μπορεί να ήταν 7 μήνες στα ενταλλόμενα. Υπήρχαν και ειδικές περιπτώσεις που είχαν δημιουργήσει προβλήματα και τα ενταλλόμενα, αλλά όχι πολλές.
Σε εμένα ο συντονιστής μου είπε πως τα χρήματα του 2008-9 (2ο εξάμηνο) θα τα πάρουμε τα Χριστούγεννα, γιατί τώρα οι υπάλληλοι θα πάρουνε τις άδειές τους. Γι΄αυτο μην περιμένετε και πολλά!Ωραίο Καλοκαίρι θα περάσουμε πάλι!!
Παράθεση από: jak13 στις Ιουλίου 09, 2010, 03:01:07 pmΌταν αλλάξει η χρονιά τα χρήματα επιστρέφονται. Όταν λέω έγκαιρα εννοώ τον Ιούνιο. Δεν μπορεί να ήταν 7 μήνες στα ενταλλόμενα. Υπήρχαν και ειδικές περιπτώσεις που είχαν δημιουργήσει προβλήματα και τα ενταλλόμενα, αλλά όχι πολλές.Δεν ξέρω τι έκανε το γραφείο, πιθανώς να τα προώθησε πολύ πιο αργά από τότε που τις έστειλε το σχολείο (πριν κλείσει η περσινη χρονιά). Τέλος πάντων είναι μια πονεμένη ιστορία το συγκεκριμένο γραφείο της Α Αθηνας, τουλάχιστον ότι αφορά την ΠΔΣ. Εν γνώσει τους ενώ είχε έρθει η διορθωτική οδηγία για τον υπολογισμό του 1ου τριμήνου δεν προχώρησε σε διόρθωση αλλά έδωσε οδηγίες να αποσταλούν ως έχουν οι μισθοδοσίες κι αν/όταν υπάρξει πρόβλημα βλέπουμε...Πιθανώς να υπήρξε και μια ανάλογη περίπτωση σαν αυτή που αναφέρεσαι αλλά αφορούσε μόνο κάποιον μόνιμο που έκαναν ΠΔΣ ενώ άλλος μόνιμος της ίδιας ειδικότητας δεν είχε συμπληρώσει ωράριο, όχι όμως για τους ωρομίσθιους.Οπότε αφού επιστράφηκαν τα χρήματα θα πρέπει να περιμένουμε να ξαναεγκριθούν και να ξανασταλούν, αν καταλαβαίνω σωστά. Οπότε ισχύει σε αυτή την περίπτωση από Σεπτέμβρη και βλέπουμε
εγω
Μήπως γνωρίζετε αν εμείς κάνουμε απογραφή, όπως οι μόνιμοι; (Γιατί φοβάμαι μη και δεν πληρωθώ τον Σεπτέμβρη !!!!!)