*

Αποστολέας Θέμα: Μισθοδοσία ΠΔΣ  (Αναγνώστηκε 425850 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Απ: Μισθοδοσία ΠΔΣ
« Απάντηση #910 στις: Μαρτίου 28, 2009, 11:57:33 pm »

πέρσι αντίστοιχο πρόβλημα δεν υπήρχε ή τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό. με τις αλλαγές που έφερε η υ.α. προωθείται εμμέσως από ότι φαίνεται η αποδυνάμωση της πδσ. επειδή πολλά παιδιά στηρίζονται στο θεσμό της πρόσθετης, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στα απομακρυσμένα δυσπρόσιτα χωριά, θα πρέπει να βρούμε τη φόρμουλα εκείνη για να διατηρηθεί η πδσ. είναι λογικό ότι όταν ακούγονται εκφράσεις του στυλ να κλείσω το μαγαζί, ξεσηκωνόμαστε, αν και όχι πάντα με ανιδιοτελή αισθήματα. στην προκειμένη η συνάδελφος ζήτησε και συγγνώμη για τον τρόπο που τοποθετήθηκε και εξήγησε τι περίπου εννοούσε. τα υπόλοιπα σχόλια μάλλον περιττεύουν. αν κάτι έχει σημασία είναι να δούμε τι μπορούμε τελικά να περισώσουμε.

Αμα το κράτος δεν αποφασίσει να χρηματοδοτήσει την Παιδεία σε όλες της τις συνιστώσες, φοβάμαι πως δεν σώζεται ΤΙΠΟΤΑ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:52:10 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #911 στις: Μαρτίου 29, 2009, 12:11:29 am »

πέρσι αντίστοιχο πρόβλημα δεν υπήρχε ή τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό. με τις αλλαγές που έφερε η υ.α. προωθείται εμμέσως από ότι φαίνεται η αποδυνάμωση της πδσ. επειδή πολλά παιδιά στηρίζονται στο θεσμό της πρόσθετης, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στα απομακρυσμένα δυσπρόσιτα χωριά, θα πρέπει να βρούμε τη φόρμουλα εκείνη για να διατηρηθεί η πδσ. είναι λογικό ότι όταν ακούγονται εκφράσεις του στυλ να κλείσω το μαγαζί, ξεσηκωνόμαστε, αν και όχι πάντα με ανιδιοτελή αισθήματα. στην προκειμένη η συνάδελφος ζήτησε και συγγνώμη για τον τρόπο που τοποθετήθηκε και εξήγησε τι περίπου εννοούσε. τα υπόλοιπα σχόλια μάλλον περιττεύουν. αν κάτι έχει σημασία είναι να δούμε τι μπορούμε τελικά να περισώσουμε.

Αμα το κράτος δεν αποφασίσει να χρηματοδοτήσει την Παιδεία σε όλες της τις συνιστώσες, φοβάμαι πως δεν σώζεται ΤΙΠΟΤΑ.
δεν διαφωνώ για τη χρηματοδότηση αλλά υπάρχει και το έμψυχο υλικό (μαθητές και καθηγητές) που είναι ικανό να κάνει την αλλαγή και την ανατροπή.

Αποσυνδεδεμένος elum

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #912 στις: Μαρτίου 29, 2009, 01:44:04 pm »

Θεωρείς ότι ΟΛΟΙ οι μόνιμοι είναι αποβλακωμένοι και γαϊδούρια.Και αυτό θεωρείς ότι δεν είναι ακραία γενίκευση.
Δεν θα σου απαντήσω όμως στα σοβαρά σου επιχειρήματα γιατί δε θέλω να σε παρακολουθήσω.
Μόνο θα ήθελα να μου πεις, όταν θα γίνεις μόνιμος, το είδος της καταλληλότερης θεραπείας.

Ας το ξαναπώ τότε πιο καθαρά, πουθενά δεν λέω ΟΛΟΙ, η διατύπωσή μου αναφέρεται σε ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται, μάλιστα τίθεται με ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης, και για να κάνω μια αναλογία, ούτε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι κλέφτες, πρόσφατο παράδειγμα γενικής αποδοχής είναι ο Μέγας Έλληνας Πολιτικός, ο Σημίτης ο Τϊμιος. Όμως αυτό δεν τον κάνει λιγότερο ένοχο (ή για να είμαι ακριβής, τον κάνει ελάχιστα λιγότερο ένοχο) όταν ανέχεται και παραβλέπει το τι γίνεται γύρω του και σφυρίζει αδιάφορα σαν να μην τρέχει τίποτε.

Οι αρχαίοι έλεγαν "αρχή άνδρα δείκνυσι", σήμερα στο σύγχρονο Ελλαδιστάν μπορούμε άνετα να πούμε "κάνε κάποιον μόνιμο να δεις πόσο μ@λ@κ@ς είναι", αφού το καθεστώς ισοβιότητας, ασυδοσίας, ατιμωρησίας κτλ που υπάρχει καταφέρνει να βγάλει το χειρότερο εαυτό του καθένα που βρίσκεται υπό την επήρεια των ανωτέρω συνθηκών "εργασίας". Φυσικά δεν συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ, σε πόσους συμβαίνει; Κοιτάξτε γύρω σας...

Ειδικά τώρα για την κατεύθυνση εξέλιξης του φαινομένου, επειδή παρατηρείται ραγδαία αύξηση και εξέλιξη προς την ίδια κατεύθυνση της γαϊδουροποίησης, άρα αυτή είναι η φυσική πορεία του φαινομένου με τις συνθήκες που αναφέρθηκαν παραπάνω, επομένως συνάγεται ότι για να κινηθεί το φαινόμενο προς την αντίθετη κατεύθυνση χρειάζεται προσφορά ενέργειας, ειδικότερα του τύπου που αναφέρω. Μάλιστα επειδή η τάση της εξέλιξης του φαινομένου προς την μια κατεύθυνση είναι μεγάλη, γι αυτό και η ποσότητα ενέργειας που θα απαιτηθεί για την αντιστροφή του είναι επίσης μεγάλη και πρέπει να εφαρμοστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επειδή και οι πλέον αμόρφωτοι άνθρωποι ξέρουν ότι για να συννενοηθείς με ένα γαϊδούρι, αυτό δεν γίνεται με τη συζήτηση, αλλά με άλλα μέσα.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #913 στις: Μαρτίου 29, 2009, 02:40:03 pm »
Παιδιά μην συγχίζεστε, μόνιμη είναι η κυρία, σε απλά Ελληνικά αυτό σημαίνει "δεν μου καίγεται καρφί"
Τελικά τα πολλά χρόνια μονιμότητας αποβλακώνουν ανεπανόρθωτα τον άνθρωπο; 'Η το φαινόμενο είναι αντιστρεπτό με τις κατάλληλες συνθήκες (ΠΟΛΥ ξύλο);

Ας το ξαναπώ τότε πιο καθαρά, πουθενά δεν λέω ΟΛΟΙ, η διατύπωσή μου αναφέρεται σε ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται, μάλιστα τίθεται με ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης, και για να κάνω μια αναλογία, ούτε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι κλέφτες, πρόσφατο παράδειγμα γενικής αποδοχής είναι ο Μέγας Έλληνας Πολιτικός, ο Σημίτης ο Τϊμιος. Όμως αυτό δεν τον κάνει λιγότερο ένοχο (ή για να είμαι ακριβής, τον κάνει ελάχιστα λιγότερο ένοχο) όταν ανέχεται και παραβλέπει το τι γίνεται γύρω του και σφυρίζει αδιάφορα σαν να μην τρέχει τίποτε.

Οι αρχαίοι έλεγαν "αρχή άνδρα δείκνυσι", σήμερα στο σύγχρονο Ελλαδιστάν μπορούμε άνετα να πούμε "κάνε κάποιον μόνιμο να δεις πόσο μ@λ@κ@ς είναι", αφού το καθεστώς ισοβιότητας, ασυδοσίας, ατιμωρησίας κτλ που υπάρχει καταφέρνει να βγάλει το χειρότερο εαυτό του καθένα που βρίσκεται υπό την επήρεια των ανωτέρω συνθηκών "εργασίας". Φυσικά δεν συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ, σε πόσους συμβαίνει; Κοιτάξτε γύρω σας...

Ειδικά τώρα για την κατεύθυνση εξέλιξης του φαινομένου, επειδή παρατηρείται ραγδαία αύξηση και εξέλιξη προς την ίδια κατεύθυνση της γαϊδουροποίησης, άρα αυτή είναι η φυσική πορεία του φαινομένου με τις συνθήκες που αναφέρθηκαν παραπάνω, επομένως συνάγεται ότι για να κινηθεί το φαινόμενο προς την αντίθετη κατεύθυνση χρειάζεται προσφορά ενέργειας, ειδικότερα του τύπου που αναφέρω. Μάλιστα επειδή η τάση της εξέλιξης του φαινομένου προς την μια κατεύθυνση είναι μεγάλη, γι αυτό και η ποσότητα ενέργειας που θα απαιτηθεί για την αντιστροφή του είναι επίσης μεγάλη και πρέπει να εφαρμοστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Επειδή και οι πλέον αμόρφωτοι άνθρωποι ξέρουν ότι για να συννενοηθείς με ένα γαϊδούρι, αυτό δεν γίνεται με τη συζήτηση, αλλά με άλλα μέσα.

Η αναφορά στην πρώτη παράθεση δεν μου φαίνεται να αφορά μερικούς.
Όσο για το ερωτηματικό φαίνεται ότι ακολουθεί το διαζευκτικό "ή" για να ακολουθήσει άλλη πρόταση, όχι καλύτερη.
Εάν οι αφορισμοί δεν ήταν γενικευμένοι δεν θα υπήρχε διαφωνία. Θα υπήρχε μόνο στο ξύλο γιατί εγώ είμαι εναντίον.Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν γαϊδούρια δίποδα.
Πιστεύω ότι υπάρχουν διαφορετικοί χαρακτήρες που χρήζουν διαφορετικής αντιμετώπισης. Γιατί να είσαι σίγουρος ότι κοιτάω πολύ γύρω μου και έχω δει πάρα πολλά.
Γι`αυτό άλλωστε δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρώπους με κριτήριο την εργασιακή τους σχέση.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:52:10 »

Αποσυνδεδεμένος solon29

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #914 στις: Μαρτίου 29, 2009, 04:38:57 pm »
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εκφράσεις του τύπου "θα το κλείσω το μαγαζί" δεν ταιριάζουν στο χώρο της εκπαίδευσης! Και αν rozy4 αναφέρεσαι σε μένα με το να λες "είναι λογικό ότι όταν ακούγονται εκφράσεις του στυλ να κλείσω το μαγαζί, ξεσηκωνόμαστε, αν και όχι πάντα με ανιδιοτελή αισθήματα. στην προκειμένη η συνάδελφος ζήτησε και συγγνώμη για τον τρόπο που τοποθετήθηκε και εξήγησε τι περίπου εννοούσε. τα υπόλοιπα σχόλια μάλλον περιττεύουν. αν κάτι έχει σημασία είναι να δούμε τι μπορούμε τελικά να περισώσουμε."
σε πληροφορώ ότι έχω κάθε δικαίωμα να αναφέρομαι σε κάποιον που θέλει να κλείσει το μαγαζί με τον τρόπο που αναφέρθηκα!Και πίστεψέ με δεν έχω τίποτα να κερδίσω από όλη αυτή την κουβέντα!Αυτο για τα ανιδιοτελή αισθήματα που δήθεν έχουμε όσοι ξεσηκωνόμαστε για τις μ@λ@κίες που ακούμε από κάποιους συναδέλφους που θέλουν να κλείσουν τα μαγαζιά τους! Αντε πια γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 29, 2009, 04:42:19 pm από solon29 »

Αποσυνδεδεμένος k.d.pe03

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #915 στις: Μαρτίου 29, 2009, 11:06:06 pm »
στο θέμα μας:πότε περιμένουμε να πληρωθούμε για την φετινή Π.Δ.Σ.?

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #916 στις: Μαρτίου 30, 2009, 03:35:07 am »

Στο θέμα μας, δεν κινείται φύλλο... :(

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος agh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #917 στις: Απριλίου 01, 2009, 12:48:31 am »
Μέχρι 20 Μαρτίου άκουσα ότι η

Αποσυνδεδεμένος agh

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #918 στις: Απριλίου 01, 2009, 12:50:27 am »
Μάλλον ΠΟΛΥ νωρίς να συζητάμε για χρήματα ε??

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #919 στις: Απριλίου 01, 2009, 01:10:09 am »

Μάλλον!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος solon29

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #920 στις: Απριλίου 01, 2009, 03:30:27 am »
Εγώ πάντως το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να απευθυνθώ στο Συνήγορο του πολίτη και στον Εισαγγελέα της πόλης μου ώστε να μάθω πως μπορώ να λάβω απάντηση για το ότι δεν πληρωνόμαστε εγκαίρως και να μου πουν πως θα μπορέσω να κινηθώ νομικά για να πάρω τα λεφτά μου!

Αποσυνδεδεμένος mariav

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #921 στις: Απριλίου 02, 2009, 09:21:37 am »
Solon ,

ρώτησε και πες και σε μας τι πρέπει να κάνουμε.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #922 στις: Απριλίου 05, 2009, 01:09:07 am »
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟN ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2008

Πληρωμές Ωρομισθίων Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι υπεγράφη σήμερα από τον Υπουργό κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη η απόφαση για την κάλυψη της μισθοδοσίας των ωρομισθίων εκπαιδευτικών του τρέχοντος έτους.
Συγκεκριμένα εγκρίθηκε ποσό 2.000.000 ευρώ για την πληρωμή των ωρομισθίων εκπαιδευτικών που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και 3.000.000 ευρώ για τους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Οι παραπάνω δαπάνες πιστώνονται στον προϋπολογισμό των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι ανάγκες μισθοδοσίας του ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #923 στις: Απριλίου 05, 2009, 07:03:11 am »

Και η ΠΔΣ πού είναι;  ;)

Gabriel Garcia Marquez

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182743
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144