0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πέρσι αντίστοιχο πρόβλημα δεν υπήρχε ή τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό. με τις αλλαγές που έφερε η υ.α. προωθείται εμμέσως από ότι φαίνεται η αποδυνάμωση της πδσ. επειδή πολλά παιδιά στηρίζονται στο θεσμό της πρόσθετης, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στα απομακρυσμένα δυσπρόσιτα χωριά, θα πρέπει να βρούμε τη φόρμουλα εκείνη για να διατηρηθεί η πδσ. είναι λογικό ότι όταν ακούγονται εκφράσεις του στυλ να κλείσω το μαγαζί, ξεσηκωνόμαστε, αν και όχι πάντα με ανιδιοτελή αισθήματα. στην προκειμένη η συνάδελφος ζήτησε και συγγνώμη για τον τρόπο που τοποθετήθηκε και εξήγησε τι περίπου εννοούσε. τα υπόλοιπα σχόλια μάλλον περιττεύουν. αν κάτι έχει σημασία είναι να δούμε τι μπορούμε τελικά να περισώσουμε.
Παράθεση από: rozy4 στις Μαρτίου 28, 2009, 11:07:13 pmπέρσι αντίστοιχο πρόβλημα δεν υπήρχε ή τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό. με τις αλλαγές που έφερε η υ.α. προωθείται εμμέσως από ότι φαίνεται η αποδυνάμωση της πδσ. επειδή πολλά παιδιά στηρίζονται στο θεσμό της πρόσθετης, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στα απομακρυσμένα δυσπρόσιτα χωριά, θα πρέπει να βρούμε τη φόρμουλα εκείνη για να διατηρηθεί η πδσ. είναι λογικό ότι όταν ακούγονται εκφράσεις του στυλ να κλείσω το μαγαζί, ξεσηκωνόμαστε, αν και όχι πάντα με ανιδιοτελή αισθήματα. στην προκειμένη η συνάδελφος ζήτησε και συγγνώμη για τον τρόπο που τοποθετήθηκε και εξήγησε τι περίπου εννοούσε. τα υπόλοιπα σχόλια μάλλον περιττεύουν. αν κάτι έχει σημασία είναι να δούμε τι μπορούμε τελικά να περισώσουμε.Αμα το κράτος δεν αποφασίσει να χρηματοδοτήσει την Παιδεία σε όλες της τις συνιστώσες, φοβάμαι πως δεν σώζεται ΤΙΠΟΤΑ.
Θεωρείς ότι ΟΛΟΙ οι μόνιμοι είναι αποβλακωμένοι και γαϊδούρια.Και αυτό θεωρείς ότι δεν είναι ακραία γενίκευση.Δεν θα σου απαντήσω όμως στα σοβαρά σου επιχειρήματα γιατί δε θέλω να σε παρακολουθήσω.Μόνο θα ήθελα να μου πεις, όταν θα γίνεις μόνιμος, το είδος της καταλληλότερης θεραπείας.
Παιδιά μην συγχίζεστε, μόνιμη είναι η κυρία, σε απλά Ελληνικά αυτό σημαίνει "δεν μου καίγεται καρφί" Τελικά τα πολλά χρόνια μονιμότητας αποβλακώνουν ανεπανόρθωτα τον άνθρωπο; 'Η το φαινόμενο είναι αντιστρεπτό με τις κατάλληλες συνθήκες (ΠΟΛΥ ξύλο);
Ας το ξαναπώ τότε πιο καθαρά, πουθενά δεν λέω ΟΛΟΙ, η διατύπωσή μου αναφέρεται σε ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται, μάλιστα τίθεται με ερωτηματικό στο τέλος της πρότασης, και για να κάνω μια αναλογία, ούτε ΟΛΟΙ οι πολιτικοί είναι κλέφτες, πρόσφατο παράδειγμα γενικής αποδοχής είναι ο Μέγας Έλληνας Πολιτικός, ο Σημίτης ο Τϊμιος. Όμως αυτό δεν τον κάνει λιγότερο ένοχο (ή για να είμαι ακριβής, τον κάνει ελάχιστα λιγότερο ένοχο) όταν ανέχεται και παραβλέπει το τι γίνεται γύρω του και σφυρίζει αδιάφορα σαν να μην τρέχει τίποτε.Οι αρχαίοι έλεγαν "αρχή άνδρα δείκνυσι", σήμερα στο σύγχρονο Ελλαδιστάν μπορούμε άνετα να πούμε "κάνε κάποιον μόνιμο να δεις πόσο μ@λ@κ@ς είναι", αφού το καθεστώς ισοβιότητας, ασυδοσίας, ατιμωρησίας κτλ που υπάρχει καταφέρνει να βγάλει το χειρότερο εαυτό του καθένα που βρίσκεται υπό την επήρεια των ανωτέρω συνθηκών "εργασίας". Φυσικά δεν συμβαίνει σε ΟΛΟΥΣ, σε πόσους συμβαίνει; Κοιτάξτε γύρω σας...Ειδικά τώρα για την κατεύθυνση εξέλιξης του φαινομένου, επειδή παρατηρείται ραγδαία αύξηση και εξέλιξη προς την ίδια κατεύθυνση της γαϊδουροποίησης, άρα αυτή είναι η φυσική πορεία του φαινομένου με τις συνθήκες που αναφέρθηκαν παραπάνω, επομένως συνάγεται ότι για να κινηθεί το φαινόμενο προς την αντίθετη κατεύθυνση χρειάζεται προσφορά ενέργειας, ειδικότερα του τύπου που αναφέρω. Μάλιστα επειδή η τάση της εξέλιξης του φαινομένου προς την μια κατεύθυνση είναι μεγάλη, γι αυτό και η ποσότητα ενέργειας που θα απαιτηθεί για την αντιστροφή του είναι επίσης μεγάλη και πρέπει να εφαρμοστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.Επειδή και οι πλέον αμόρφωτοι άνθρωποι ξέρουν ότι για να συννενοηθείς με ένα γαϊδούρι, αυτό δεν γίνεται με τη συζήτηση, αλλά με άλλα μέσα.
Μέχρι 20 Μαρτίου άκουσα ότι η