0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρόλα αυτά, όποιος είχε διάθεση για ψυχαγωγία χθες το βράδυ, θα μπορούσε να παρακολουθήσει τηλεοπτική εκπομπή όπου εμφανίστηκαν διάφοροι απλήρωτοι από το Ελληνικό Κράτος (εκπαιδευτικοί και όχι μόνο), μεταξύ αυτών και ένας νεαρός που είχε εργαστεί στην ΠΔΣ τα τελευταία 2 χρόνια.Στο πνεύμα πάντα της διαρκούς ψυχαγωγίας του πολίτη, εμφανίσθηκε και Υπουργός που και πάλι "δεν ήξερε" οτι ειδικά αυτοί της ΠΔΣ έχουν να πληρωθούν εδώ και ένα χρόνο. Σε συνέχεια φυσικά και του Υπουργού Παιδείας που ούτε και αυτός "γνώριζε" πού οφείλεται αυτό το "περίεργο" φαινόμενο.Λίγο λίγο γίνεται όλο και πιο κατανοητό γιατί όλοι αυτοί οι τύποι κυκλοφορούν με τόσους πολλούς αστυνομικούς να τους φυλάνε...
Στο πνεύμα πάντα της διαρκούς ψυχαγωγίας του πολίτη, εμφανίσθηκε και Υπουργός που και πάλι "δεν ήξερε" οτι ειδικά αυτοί της ΠΔΣ έχουν να πληρωθούν εδώ και ένα χρόνο. Σε συνέχεια φυσικά και του Υπουργού Παιδείας που ούτε και αυτός "γνώριζε" πού οφείλεται αυτό το "περίεργο" φαινόμενο.
εγω υπεγραψα σημερα και ο διευθυντης ειπε οτι τα λεφτα ταχουν δωσει οποτε σε λιγο θαναι σε θεση να μου τα δωσει..στο χερι.
εγω που υπεγραψα πριν απο 15 μερες,μου ειχε πει ο υπευθυνος της ΠΔΣ οτι ή θα τα βαλει στον λογαριασμο ή θα μας φωναξει να μας τα δωσει στο χερι...Ακομη,βεβαια,δεν εχει συμβει τιποτα απο τα δυο...