0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 11, 2009, 11:03:18 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Νοεμβρίου 11, 2009, 10:47:38 pmΠαράθεση από: olgalia στις Νοεμβρίου 11, 2009, 01:55:37 pmΑπό τα σχολεία. γι αυτό κάποιοι αργησαν να πληρωθούν. πρέπει να αποφασίσουν να ξεκουνηθούν από το σχολείο και να τρέξουν σε διάφορες υπηρεσίες (δημόσιο ταμείο και τράπεζα)...αυτο ισχύει για όλες τις δευτ\θμιες;; κάποιες δεν τα βάζουν στο λογαριασμό τραπέζης ή κάνω λάθος; Εξαρτάται από το κάθε σχολείο πώς θα πληρώσει.ευχαριστώ! ας πληρώνανε επιτέλους κι ας τα βάζανε κ σε φάκελο...!
Παράθεση από: Georgia s στις Νοεμβρίου 11, 2009, 10:47:38 pmΠαράθεση από: olgalia στις Νοεμβρίου 11, 2009, 01:55:37 pmΑπό τα σχολεία. γι αυτό κάποιοι αργησαν να πληρωθούν. πρέπει να αποφασίσουν να ξεκουνηθούν από το σχολείο και να τρέξουν σε διάφορες υπηρεσίες (δημόσιο ταμείο και τράπεζα)...αυτο ισχύει για όλες τις δευτ\θμιες;; κάποιες δεν τα βάζουν στο λογαριασμό τραπέζης ή κάνω λάθος; Εξαρτάται από το κάθε σχολείο πώς θα πληρώσει.
Παράθεση από: olgalia στις Νοεμβρίου 11, 2009, 01:55:37 pmΑπό τα σχολεία. γι αυτό κάποιοι αργησαν να πληρωθούν. πρέπει να αποφασίσουν να ξεκουνηθούν από το σχολείο και να τρέξουν σε διάφορες υπηρεσίες (δημόσιο ταμείο και τράπεζα)...αυτο ισχύει για όλες τις δευτ\θμιες;; κάποιες δεν τα βάζουν στο λογαριασμό τραπέζης ή κάνω λάθος;
Από τα σχολεία. γι αυτό κάποιοι αργησαν να πληρωθούν. πρέπει να αποφασίσουν να ξεκουνηθούν από το σχολείο και να τρέξουν σε διάφορες υπηρεσίες (δημόσιο ταμείο και τράπεζα)...
Παράθεση από: Georgia s στις Νοεμβρίου 11, 2009, 11:05:44 pmΠαράθεση από: jak13 στις Νοεμβρίου 11, 2009, 11:03:18 pmΠαράθεση από: Georgia s στις Νοεμβρίου 11, 2009, 10:47:38 pmΠαράθεση από: olgalia στις Νοεμβρίου 11, 2009, 01:55:37 pmΑπό τα σχολεία. γι αυτό κάποιοι αργησαν να πληρωθούν. πρέπει να αποφασίσουν να ξεκουνηθούν από το σχολείο και να τρέξουν σε διάφορες υπηρεσίες (δημόσιο ταμείο και τράπεζα)...αυτο ισχύει για όλες τις δευτ\θμιες;; κάποιες δεν τα βάζουν στο λογαριασμό τραπέζης ή κάνω λάθος; Εξαρτάται από το κάθε σχολείο πώς θα πληρώσει.ευχαριστώ! ας πληρώνανε επιτέλους κι ας τα βάζανε κ σε φάκελο...! + και στην παλαμη επισης... δηλαδη τι να κανουμε να παιρνουμε τηλεφωνο το καθε σχολειο να δουμε τι προτιθεται να κανει;
Εγω Δ Αθηνας εχω παρει το β τριμηνο ως ωρομισθια.Πριν (α τριμηνο) που ημουν ΠΔΣ Πειραια δεν εχω πληρωθει. Μηπως εχει πληρωθει κανεις απο Πειραια;
Οι πιστώσεις για την εξόφληση της περσινής χρονιάς, για τους ωρομίσθιους, έφτασαν στις διευθύνσεις και αρχίζει πάλι η ίδια διαδικασία με τους ελέγχους από τα εντελόμενα.
Υπάρχει καμιά πληροφορία πότε θα πληρώνουν για την φετινή πδσ ή έχω αποθρασυνθεί εντελώς?