0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από δυτ. Αττική, να ενημερώσω ότι πριν λίγο κατατέθηκαν στον λογαριασμό μου όλα τα χρήματα του 2008.Επιτέλους !!!!
Παράθεση από: exterr στις Φεβρουαρίου 24, 2010, 12:51:11 pmΑπό δυτ. Αττική, να ενημερώσω ότι πριν λίγο κατατέθηκαν στον λογαριασμό μου όλα τα χρήματα του 2008.Επιτέλους !!!!εννοεις σχολικο ετος 2008-09;
Συνάδελφοι καλησπέρα .Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι αν γνωρίζετε .Πήγα σήμερα στο ΙΚΑ της περιοχής μου για να ενημερωθώ για τα 'ενσημά μου. Μόλις κοίταξα το χαρτί του ΙΚΑ ανακάλυψα ότι απο τις 4 διευθύνσεις που δούλευα πέρυσι ,μόνο η μία μου έχει περάσει τα ένσημα .
Παράθεση από: katiafil στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 10:29:14 pmΕυρυτανία πλήρωσαν Σεπτέμβρη-Οκτώβρη.Φθιώτιδα γ΄ ακόμη τίποτε!!!Σεπτέμβριο είχε ξεκινήσει η ΠΔΣ; 19 Οκτωβρίου δεν ξεκίνησε;
Ευρυτανία πλήρωσαν Σεπτέμβρη-Οκτώβρη.Φθιώτιδα γ΄ ακόμη τίποτε!!!
Για εκείνη την έρμη β' δόση έχουμε καμία ενημέρωση???(Δυτ. Θεσσαλονίκη) Κάποιος εδώ είχε πει ότι θα εξοφλούσαν πριν το Πάσχα! Τελικά Πάσχα θα κάνουμε???
Η Θεσσαλονίκη δεν βλέπω να μας ξοφλάει πριν το Πάσχα.Επίσης αναμείνατε συμπτύξεις των φετινών τμημάτων και μειώσεις των ωρών