0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ενα απο τα 2 σχολεια που ημουν περισυ δυτικη θεσσαλονικη πληρωθηκα σημερα μεχρι Γεναρη ή Φλεβαρη.Κατι αρχισε να κινειται!
Απ' όσο γνωρίζω, ο σχεδιαστής της ΠΔΣ στο σχολείο που ήμουν, θα έβγαινε φέτος στη σύνταξη. Με δεδομένο ότι στο συγκεκριμένο σχολείο, τα λεφτά(2008-2009) δεν έμπαιναν σε λογαριασμό , αλλά καλούσε τηλεφωνικά ο σχεδιαστής για την πληρωμή, εμείς άραγε τι θα πρέπει να κάνουμε , πού και σε ποιον να απευθυνθούμε για την πληρωμή; Όταν, βέβαια, έρθει η ώρα η καλή για την ΔΔΕ Αν. Θεσσαλονίκης;Και, σε κάθε περίπτωση, τι μας έβαλαν να ανοίξουμε τραπεζικούς λογαριασμούς, αν δε σκόπευαν να τους χρησιμοποιήσουν;
Χθες μπήκε ένα ποσό στο λογαριασμό μου από πρόσθετη 2008-2009 από Δυτ. Θεσσαλονίκη. Από ότι έχω υπολογίσει δεν ήταν εξόφληση. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν θα δοθεί και άλλη δόση;Από βδομάδα θα μιλήσω με διευθύντρια και θα ενημερώσω.
Παράθεση από: tsiartas στις Οκτωβρίου 02, 2010, 07:44:34 amΧθες μπήκε ένα ποσό στο λογαριασμό μου από πρόσθετη 2008-2009 από Δυτ. Θεσσαλονίκη. Από ότι έχω υπολογίσει δεν ήταν εξόφληση. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν θα δοθεί και άλλη δόση;Από βδομάδα θα μιλήσω με διευθύντρια και θα ενημερώσω.Κι εγω παρατήρησα στο λογαριασμό μου μια μικρή κατάθεση αλλά από βδομάδα θα ξέρω περισσότερα..(υποθέτω πως είναι απο Δυτι.Θεσ. για ΠΔΣ 2008-2009).Δυστυχώς σε κανένα απο τα σχολεία που έχω εργαστεί δεν μας έχουν δώσει κάποια κατάσταση που να αναφέρει τη μισθοδοσία μας αναλυτικά,ώστε να γνωρίζουμε τι έχουμε / ή όχι να παίρνουμε..Πάντα με προσωπικούς υπολογισμούς προσπαθώ να καταλάβω αλλά δεν είναι τόσο απλό.Μόνο σε ένα σχολείο ,ο διευθυντής μου έδωσε ένα τέτοιο χαρτί και απόρησε ο άνθρωπος με την έκπληξη μου ...
για την μισθοδοσία που λές δεν υπέγραψες ποτέ χαρτιά για τις αποδοχές κάθε μήνα και για τα δώρα που δικαιούσαι; από εκεί μόνο αν τα σημείωνες κάπου θα ήξερες πόσα έχεις να παίρνεις και από που.