0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nmavro73 στις Οκτωβρίου 25, 2010, 09:22:52 pmΟι καθαρίστριες πληρώνονται, εμείς όχιαλλου πρεπει να δίνουμε βάρος , αλλου δίνουμε...αυτο είναι το θέμα μας τώρα;; ότι πληρώνονται οι καθαρίστριες ;;( τι σημαινει αυτο; ότι επειδή ειναι κατώτερες απο εμας θα πρεπε να πληρωνόμαστε πρώτα εμεις μήπως;; )..εχεις μιλήσει με τις καθαρίστριες να δεις τι μισθό παιρνουν για μια τόσο επιπονη εργασία;; και ποσο μειώθηκε με τα νέα μετρα;; αντι να ενωθουμε κ να στραφουμε εναντιον οσων αποφασίζουν για μας χωρις εμάς, κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ μας ..ποιος ειναι στη λιγότερο χειριστη θέση...
Οι καθαρίστριες πληρώνονται, εμείς όχι
Παράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 04, 2010, 01:16:34 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 10:57:53 amΕγώ ακόμη δεν έχω πάρει μία... Θέλω τα λεφτά μουουου! joanna στην κρήτη μάλλον επαναπαύτηκαν ακόμα περισσοτερο οι ιθυνοντες... η σκέφτηκαν πως το βιοτικο επιπεδο είναι υψηλότερο , επομένως αντεχουμε να περιμένουμε ακόμη κ ακόμηηηηηη............!!! Αυτό βλέπω κι εγώ... Για πλούσιους μας έχουνε, φαίνεται. Και για να επανέλθω στο ζουμί, καθότι ...καίγομαι:"Θέλω τα λεφτά μουουου!"!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 04, 2010, 10:57:53 amΕγώ ακόμη δεν έχω πάρει μία... Θέλω τα λεφτά μουουου! joanna στην κρήτη μάλλον επαναπαύτηκαν ακόμα περισσοτερο οι ιθυνοντες... η σκέφτηκαν πως το βιοτικο επιπεδο είναι υψηλότερο , επομένως αντεχουμε να περιμένουμε ακόμη κ ακόμηηηηηη............!!!
Εγώ ακόμη δεν έχω πάρει μία... Θέλω τα λεφτά μουουου!
αλλου πρεπει να δίνουμε βάρος , αλλου δίνουμε...αυτο είναι το θέμα μας τώρα;; ότι πληρώνονται οι καθαρίστριες ;;( τι σημαινει αυτο; ότι επειδή ειναι κατώτερες απο εμας θα πρεπε να πληρωνόμαστε πρώτα εμεις μήπως;; )..εχεις μιλήσει με τις καθαρίστριες να δεις τι μισθό παιρνουν για μια τόσο επιπονη εργασία;; και ποσο μειώθηκε με τα νέα μετρα;; αντι να ενωθουμε κ να στραφουμε εναντιον οσων αποφασίζουν για μας χωρις εμάς, κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ μας ..ποιος ειναι στη λιγότερο χειριστη θέση...
Παράθεση από: Georgia s στις Οκτωβρίου 26, 2010, 10:22:57 amαλλου πρεπει να δίνουμε βάρος , αλλου δίνουμε...αυτο είναι το θέμα μας τώρα;; ότι πληρώνονται οι καθαρίστριες ;;( τι σημαινει αυτο; ότι επειδή ειναι κατώτερες απο εμας θα πρεπε να πληρωνόμαστε πρώτα εμεις μήπως;; )..εχεις μιλήσει με τις καθαρίστριες να δεις τι μισθό παιρνουν για μια τόσο επιπονη εργασία;; και ποσο μειώθηκε με τα νέα μετρα;; αντι να ενωθουμε κ να στραφουμε εναντιον οσων αποφασίζουν για μας χωρις εμάς, κάνουμε συγκρίσεις μεταξύ μας ..ποιος ειναι στη λιγότερο χειριστη θέση... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν πληρώνονται κανονικά οι πρώην ωρομίσθιοι θα αδικηθούν οι καθαρίστριες!Επίσης μείωση μισθού έχουν όλοι και όχι μόνον οι καθαρίστριες οι οποίες φυσικά και έπρεπε να παίρνουν περισσότερα χρήματα, πόσο μάλλον οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί που παίρνουν λιγότερα. Και οι περισσότεροι φέτος είναι και άνεργοι.Να πληρώνονται όλοι στην ώρα τους λοιπόν, αυτό πρέπει να προβάλλουμε και ας αφήσουμε τις υπερευαισθησίες γιατί κοιτώντας το δέντρο χάσαμε το δάσος.Και για την ιστορία, μια και το θέμα μας είναι "χρήματα για ΠΔΣ", τα δεδουλευμένα δύο χρόνων για τους μόνιμους σχεδιαστες και καταχωρητές της πρόσθετης σε λίγες μέρες παραγράφονται! Υγ. Φυσικά και δεν υπάρχουν κατώτεροι και ανώτεροι.
Δεν προκειται για ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ κ jak...προκειται για ισοτιμη αντιμετώπιση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ!!
η διεκδίκηση λοιπόν των δεδουλευμένων για όλους πρεπει να είναι ο στόχος κ όχι το ότι " μεχρι και οι καθαρίστριες πληρώνονται κ εμεις όχι.."
υ.γ. νομίζω οτι καθένας μπορει και είναι σε θέση αν θελει να υπερασπιστει ο ίδιος τα λεγόμενά του κ δεν χρειάζεται υπερασπιστες...
Η Probank θα τον ανοίξει με μηδέν λεφτά;Εμένα πρόπερσι που άνοιξα μου ζήτησε η τράπεζα 150 ευρώ για ξεκίνημα. Τους είπα ότι δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά. ΔΕΝ τα έχω. Επειδή κανονικά είναι παράνομο να σου ζητάνε ελάχιστο ποσό μου τον άνοιξαν κενό
η σύγκριση απο μόνη της δεν είναι ισοτιμη αντιμετώπιση..
τι σημαινει αυτο; ότι επειδή ειναι κατώτερες απο εμας θα πρεπε να πληρωνόμαστε πρώτα εμεις μήπως;; )
ειμαι εγω η σωστή