Σύνολο ψηφοφόρων: 129
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Syllas στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 11:43:09 amΚακό προαίσθημαΠαράθεση από: Sun στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 11:45:57 amΠαράθεση από: Syllas στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 11:43:09 amΚακό προαίσθημαΚάτάλαβα ! Είσαι από τους ...άλλους.Δεν υπαρχουν "αλλοι" και "εμεις". Ο καθενας εχει τα δικα του θελω, αλλα αυτα δεν επηρεαζουν την πορεια των πραγματων.Ολα θα γινουν για μας, χωρις εμας...
Κακό προαίσθημα
Παράθεση από: Syllas στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 11:43:09 amΚακό προαίσθημαΚάτάλαβα ! Είσαι από τους ...άλλους.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ 22 ΕΤΩΝ,ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑ
Παράθεση από: zeta_k στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 11:54:59 amΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΕΙΜΑΙ 22 ΕΤΩΝ,ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑ
Έχει τα θετικά της μια πιθανή αναβολή έχει κα τα αρνητικά της. ΌΛοι μας φαντάζομαι ενδόμυχα θα ευχόμασταν για "...μια ακόμη εβδομάδα επανάληψη..." από την άλλη είναι άδικο να συνεχίζεται αυτό το ιδιότυπο standby στις ζωές μας. ειδικά μέσα στις γιορτές..τουλάχιστον η όποια απόφαση να βγει σήμερα και όχι στις 7.οο το σάββατο το πρωί...
Παράθεση από: kostantinos85 στις Δεκεμβρίου 16, 2008, 12:10:23 pmΈχει τα θετικά της μια πιθανή αναβολή έχει κα τα αρνητικά της. ΌΛοι μας φαντάζομαι ενδόμυχα θα ευχόμασταν για "...μια ακόμη εβδομάδα επανάληψη..." από την άλλη είναι άδικο να συνεχίζεται αυτό το ιδιότυπο standby στις ζωές μας. ειδικά μέσα στις γιορτές..τουλάχιστον η όποια απόφαση να βγει σήμερα και όχι στις 7.οο το σάββατο το πρωί...Εμένα προσωπικά η αναβολή δε με πειράζει. Θα έχω την ευκαιρία να κάνω τις επαναλήψεις που θέλω για να νιώθω μια σχετική ασφάλεια. Αυτό που με πειράζει είναι ότι 4 μέρες πριν τις εξετάσεις δεν υπάρχει μια επίσημη ανακοίνωση και πρέπει να μαθαίνω από μια κω@@εφημερίδα ή από τις εκτιμήσεις και πληροφορίες για τις επιθυμίες του φασιστο-υπουργού που έχει ο καθένας μας το τι θα γίνει! Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ σαν εκπαιδευτικός δεν έχω νιώσει ποτέ πιο εξευτελισμένη και παραγκωνισμένη.