*

Αποστολέας Θέμα: Μικρότερος ο αριθμός ερωτήσεων στον επικείμενο διαγωνισμο;  (Αναγνώστηκε 19706 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Μικρότερος ο αριθμός ερωτήσεων στον επικείμενο διαγωνισμο;
« Απάντηση #112 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 04:19:23 pm »
Να ανοιξει το τοπικ "πως πανε τα κουραγια σας" (μα,γιατι το εκλεισαν?- ειναι φαινεται της αποψης "ποναει κεφαλι,κοβει κεφαλι" αλλη λυση δεν υπαρχει...)

οταν μου εσερναν εμενα τα χιλια μυρια που ηταν οι διαχειριστες να με προστατεψουν? (αν και δεν ειχα αναγκη κανεναν,γιατι ολα τα παιδια εδω μεσα ειναι παρα πολυ καλα και ας μου ειπαν και μια κουβεντα παραπανω,και ας μου ευχηθηκαν να ειμαι στους αποτυχοντες!! )

λετε,τα ζωδια να τους επεσαν βαρια?  και σεις ρε παιδια, ελεος που σας ηρθε!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 13, 2009, 04:31:27 pm από Μarkos »
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #113 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 04:23:32 pm »
Να ανοιξει το τοπικ "πως πανε τα κουραγια σας" (μα,γιατι το εκλεισαν?- ειναι φαινεται της αποψης "ποναει κεφαλι,κοβει κεφαλι" αλλη λυση δεν υπαρχει.....ανοιχτα μυαλα!!!!)

Το θέμα άνοιξε, αφού πρώτα καθαρίστηκε από σελίδες άσχετων μηνυμάτων. Πρόσεξε λοιπόν τις επικρίσεις σου γιατί είσαι πάντα λάθος._

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 04:37:18 pm »
To "παντα" δεν το καταλαβα? ουδεποτε εστειλα υβριστικο μνμ, ουτε χυδαιο, ή μηπως το να λεει κανεις την αποψη του ειναι λαθος?
δεν μου απαντησατε ομως, που ηταν η προστασια σας οταν με εθιγαν? 

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
« Απάντηση #115 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 04:40:42 pm »
To "παντα" δεν το καταλαβα? ουδεποτε εστειλα υβριστικο μνμ, ουτε χυδαιο, ή μηπως το να λεει κανεις την αποψη του ειναι λαθος?
δεν μου απαντησατε ομως, που ηταν η προστασια σας οταν με εθιγαν? 

Αναφέρομαι στις επικρίσεις σου προς τους συντονιστές. Είσαι όλο προσβολές και ειρωνίες που δεν θα γίνουν δεκτές πλέον. Θεώρησε το παρόν ως ύστατη σύσταση. Η άποψή σου ήταν και είναι λάθος. Με απλά και σαφή Ελληνικά: Ουδέποτε κλειδώσαμε ή διαγράψαμε θέμα το οποίο δεν παραβίαζε τους όρους χρήσης. Αν το κατανοείς, έχει καλώς...

Για την προστασία μας όταν σε έθιγαν: Πού ήταν η αναφορά σου προς τους διαχειριστές; Ουδέποτε έπεσε στην αντίληψή μας ότι σε θίγουν κάποιοι. Αν διέλαθε της προσοχής μας, όφειλες να μας το αναφέρεις.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 06:48:02 pm »
καλημερα! δεν πιστευω οτι θα μειωσουν τις ερωτησεις αναπτυξης γιατι ειπαν οτι το στυλ του διαγωνισμου θα ειναι το ιδιο, απλα ενδεχεται να ειναι λιγοτερες ερωτησεις. αν τις αλλαξουν αλλαζουν κ το στυλ. φαντασου τη διαφορα να διαβαζεις αντιγονη για να απαντησεις σε ερωτηση αναπτυξης κ σε ερωτηση πολλαπλης. δε διαβαζεις με τον ιδιο τροπο

Δε θέλω να σε αγχώσω, αλλά στον ΑΣΕΠ 2002, χωρίς καμία ειδοποίηση προηγουμένως, τα παιδαγωικά από 1 ερώτηση ανάπτυξης έγιναν 30 κάτι πολλαπλής επιλογής. Φαντάζεσαι κεραμίδα που ήρθε στους υποψήφιους!
Τέλος πάντων, να δώσουμε, να βάλουν ό,τι θέλουν, σκασίλα μου, να τελειώσει επιτέλους αυτό το μαρτύριο του Ταντάλου...
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 07:03:59 pm »
ωραια! τετοια λεγε μου! αρχαια γραμματολογια ελαχιστα πραγματα ξερω. οποτε αν βαλουν ερωτησεις πολλαπλης στα αρχαια πιο πολυ θα συζητησουν γραμματολογικα παρα ερμηνευτικα. τιποτα αλλο που θα πρεπε να ξερω? το λεω αν ειναι μην παω να δωσω κ καθολου κ ξυπνησω αδικα

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 07:16:06 pm »
Να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις μια χαρά, και μην αγχώνεσαι καθόλου. Κι εγώ δε νομίζω ότι στα αρχαία θα αλλάξουν τις ερωτήσεις, αλλά ακόμα κι αν γίνει αυτό, θα ισχύσει για όλους κι όχι μόνον για σένα! Άσε που σίγουρα θα υπάρχουν και ερωτήσεις συντακτικού και γραμματικής.
Και στο κάτω κάτω φιλόλογοι είμαστε... τόσα βιβλία διαβάσαμε για να πάρουμε αυτό το έρμο το πτυχίο... σίγουρα υπάρχουν και κάποιες ερωτήσεις που μπορούμε να τις απαντήσουμε και χωρίς να έχουμε διαβάσει πριν 3 διαφορετικές γραμματολογίες!
Μπορείς να δώσεις μόνο αυτό που έχεις και γι αυτό καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να αποκτήσεις κάτι...

Αποσυνδεδεμένος maryvas

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 07:21:38 pm »
να το κ το αλλο χτυπημα! γιατι λες με σιγουρια οτι θα εχουν ερωτησεις συντακτικου κ γραμματικης? εγω πιστευω οτι δε θα εχουν κ δεν εχω φυσικα χρονο να ασχοληθω με κατι τετοιο. ο,τι θυμαμαι θα γραψω

Αποσυνδεδεμένος olgalia

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 07:39:24 pm »
Αν βάλουν πάνω από 10 ερωτήσεις που αντιστοιχούν στο δ ερώτημα, τη γραμματολογία, τότε θα βάλουν γραμματ κ συντακτικό (δες τα θέματα του 2002 που το δ ερώτημα των πολλαπλών είχε 20 ερωτήσεις).
Εγώ εν τωμεταξύ το είπα για καλό αυτό! Προσωπικά ούτε εμένα με συμφέρει, γιατί τα τελευταία χρόνια, από τότε που σε κάποιο φροντιστήριο δίδαξα αρχαία κατεύθυνσης γνωστό, μου ζητάνε όλοι γνωστό όταν πρόκειται για αρχαία! Και έχω ξεχάσει αρκετά πράγματα στο συντακτικό. Άσε που επηρεάζει και την επίδοση στο άγνωστο του ΑΣΕΠ. Αλλά δεν αγχώνομαι, (είδα τι έπαθα στον προηγούμενο που αγχώθηκα) ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, έτσι να σκέφτεσαι κι εσύ.

Αποσυνδεδεμένος palaipso

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 08:07:34 pm »
Συγγνωμη ρε παιδιά αλλά νόμιζω τότε στη συνάντηση είπαν για μείωση των ερωτήσεων όχι αύξηση και το 2002 δεν είχαμε αυτήν την τεράστια ύλη που έχουμε τώρα. Πιστεύω ότι θα μειώσουν τις ερωτήσεις στα Νέα και την Ιστορία απο 30 σε 25 αν τις κάνουν 20 τότε χειρότερα για εμάς. Τα αρχαία θα είναι θέλω να πιστεύω περίπου τα ίδια...4 ώρες έχουμε στη διάθεση μας...

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 09:02:22 pm »
να το κ το αλλο χτυπημα! γιατι λες με σιγουρια οτι θα εχουν ερωτησεις συντακτικου κ γραμματικης? εγω πιστευω οτι δε θα εχουν κ δεν εχω φυσικα χρονο να ασχοληθω με κατι τετοιο. ο,τι θυμαμαι θα γραψω

Κοίτα. Αν βάλουν συντακτικό, υποθέτω θα βάλουν είτε πλάγιο λόγο είτε ανάλυση μετοχών. Όσο για γραμματική, χλωμό το κόβω, αλλά και πάλι τα πιο περίεργα σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιανουαρίου 13, 2009, 11:56:26 pm »
Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι είδους θέματα θα τεθούν σε αυτόν το διαγωνισμό. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να κόψουν όσο το δυνατόν περισσότερους, δεδομένης και της μείωσης του αριθμού των θέσεων των διοριστέων. Άρα, πιο δύσκολα θέματα ή θέματα παγίδες είναι το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι θα μπουν. Τώρα, αν θέλουν να μειώσουν το χρόνο διόρθωσης των γραπτών, τότε ίσως πράγματι μειώσουν τις ερωτήσεις ανάπτυξης στ' αρχαία π.χ. από 2 σε μία, αυξάνοντας ταυτόχρονα τις πολλαπλής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος LK

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ80
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 07:26:54 am »
Με δεδομένο ότι δε θέλουν να ξοδέψουν χρήματα και τη νύξη του προέδρου του ΑΣΕΠ είναι πολύ πιθανόν να μπουν λιγότερες ερωτήσεις. Ενδεχομένως, και στα αρχαία να μπουν και ερωτήσεις πολλαπλής για την ανάλυση των κειμένων. Δηλαδή, μόνο το άγνωστο να χρειάζεται διορθωτή.  Στα νέα αυτό δεν κάνουν, άλλωστε; Είναι και αυτή μια προοπτική. 

Μονάχα η πραγματικότητα μπορεί να μας μάθει πώς την πραγματικότητα ν’ αλλάξουμε
                                                           Μ. Μπρεχτ

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Ιανουαρίου 14, 2009, 09:58:47 am »
ολα "ανοιχτα" ειναι τα ενδεχομενα. και για μενα καλυτερα να μη ξερουμε τιποτα γυρω απ'το πως θα τεθουν ως προς τη μορφη τα θεματα, γιατι τελευταια ωρα θα αγχωθουμε........
αυτο νομιζω εγω, δεν ξερω τι μπορει να ειναι καλο για τον καθενα απο μας χωριστα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182745
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 733
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144