0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο ιντερνετη γιαγια μου στο χωριο δεν εχειουτε η μαμα μου μπαμπας μου ενημερωνονται απο εκειο περισσοτερος κοσμος ενημερωνεται απο τηλεοραση και εφημεριδεςοι οποιοι προβαλλουν οτι επιβαλλεταιδεν ξερω τι να πω.....εγω παντως την τηλεοραση δεν τη θεωρω αξιοπιστο μεσο ενημερωσης και εχω λογους γιαυτο !
στο ιντερνετη γιαγια μου στο χωριο δεν εχειουτε η μαμα μου μπαμπας μου ενημερωνονται απο εκειο περισσοτερος κοσμος ενημερωνεται απο τηλεοραση και εφημεριδεςοι οποιοι προβαλλουν οτι επιβαλλεταιδεν ξερω τι να πω.....εγω παντως τη τηλεοραση δεν τη θεωρω αξιοπιστο μεσο ενημερωσης και εχω λογους γιαυτο !
Ρε παιδια θα τρελαθω τελειως δηλαδή! Επειδη λεει οι γειτονες αυτες τις μερες ενοχλουνταν απο τη "φασαρία" και γενικα τη δραστηριότητα που υπαρχει στην περιοχή λόγω της κατάληψης του λυκειου που ειναι εκει κοντά, πιθανολογούν οτι δράστης μπορεί να ειναι καποιος "αγανακτισμενος" πολίτης!!!!!!!!!! Δηλαδη τι να πω !!!!!!!!!
Με το παρακράτος που υπάρχει στην Ελλάδα, και με την κρίση που έρχεται ολοταχώς, όλο και περισσότερος κόσμος θα βγαίνει στους δρόμους. Μη σας φαίνεται λοιπόν καθόλου παράξενο αν από εδώ και πέρα έχουμε κι άλλα τέτοια "μεμονωμένα περιστατικά". Όσο για το γεγονός ότι ο μαθητής και ο πατέρας του είναι συνδικαλιστές του χώρου, προφανώς και δεν ήταν τυχαίο το χτύπημα. Πολλές συμπτώσεις δε νομίζετε; Όπως τελείως συμπτωματικά βγήκε μετά το περιστατικό ο υπουργός δικαιοσύνης και ζήτησε κοινωνική ειρήνη. Στην άκρη ο λαός, να κάτσει να τον σφάξουμε με την ησυχία μας. Κι εμείς έχουμε λιώσει πάνω απ' τα βιβλία για 480 θέσεις...
παιδια μπορει να ειμαι επηρεασμενη απο την ιστορια αλλα μηπως πλησιαζει η χουντα κ δεν το εχουμε καταλαβει?ο καθηγητης της ιστοριας μας ειπε οτι οσοι ζουν τα γεγονοτα δεν καταλαβαινουν τοσο πολυ τη σημασια τους επειδη τα ζουν στην καθημερινοτητα τους. για το κραχ του 29 μας ειπε οτι αυτο που θα ζησουμε τωρα θα ειναι μεγαλυτερο. απλα δεν ειναι οτι μια μερα ξυπνησαν κ απελυσαν χιλιαδες ατομα. οι απολυσεις, η ανατιμηση των προιοντων γινεται σιγα σιγα κ για αυτο δε μας φαινεται τοσο πολυ, ναι μεν μιλαμε για ακριβεια κ ανεργια κ τα συναφη αλλα δεν πιστευω οτι τα νιωθουμε στο πετσι μας