0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα όσα συμβαίνουν είναι πολιτικά.Όλα ειναι θεμα πολιτικής στη ζωή μας
Και επιτέλους, οκ.. καταλαβαινω τις ενστάσεις των συντονιστών του forum για τα υβριστικά μνμτα αλλά όχι για τις πολιτικές αντιπαραθέσεις.
Παράθεση από: aziuol στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 03:31:14 pmΜα όσα συμβαίνουν είναι πολιτικά.Όλα ειναι θεμα πολιτικής στη ζωή μαςΜόνο που εδώ δεν είναι ένα πολιτικό forum. Υπάρχουν πολλοί χώροι στο διαδύκτιο για να εκφράσεις την πολιτική σου άποψη. Οπότε αν όλα όσα έχεις να πεις έχουν να κάνουν με την πολιτική, τότε μην τα πεις εδώ.Ευχαριστώ
Παράθεση από: Lenazagor στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 03:39:01 pmΠαράθεση από: aziuol στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 03:31:14 pmΜα όσα συμβαίνουν είναι πολιτικά.Όλα ειναι θεμα πολιτικής στη ζωή μαςΜόνο που εδώ δεν είναι ένα πολιτικό forum. Υπάρχουν πολλοί χώροι στο διαδύκτιο για να εκφράσεις την πολιτική σου άποψη. Οπότε αν όλα όσα έχεις να πεις έχουν να κάνουν με την πολιτική, τότε μην τα πεις εδώ.ΕυχαριστώΠώς μπορείτε να διαχωρίσετε το πολιτικό από το α-πολιτικό στο συγκεκριμένο θέμα;
Παράθεση από: om στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 03:43:46 pmΠαράθεση από: Lenazagor στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 03:39:01 pmΠαράθεση από: aziuol στις Δεκεμβρίου 18, 2008, 03:31:14 pmΜα όσα συμβαίνουν είναι πολιτικά.Όλα ειναι θεμα πολιτικής στη ζωή μαςΜόνο που εδώ δεν είναι ένα πολιτικό forum. Υπάρχουν πολλοί χώροι στο διαδύκτιο για να εκφράσεις την πολιτική σου άποψη. Οπότε αν όλα όσα έχεις να πεις έχουν να κάνουν με την πολιτική, τότε μην τα πεις εδώ.ΕυχαριστώΠώς μπορείτε να διαχωρίσετε το πολιτικό από το α-πολιτικό στο συγκεκριμένο θέμα; Παραθέτω παρακάτω τον σύνδεσμο με τους όρους χρήσης του forum.Διαβάζοντας τους θα βρείτε πολλές απαντήσεις για τυχόν απορίες που έχετε σχετικά με την λειτουργία του :http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=13.0
και που να ακουγες τον αυτοπτη μαρτυρα που ειδε το αυτοκινητο να σταματα, να ριχνει βολη και να φευγει. εγω παντως εχω πειστει οτι δεν ζω σε δημοκρατια.
εγω παντως εχω πειστει οτι δεν ζω σε δημοκρατια.
Παράθεση από: fivo στις Δεκεμβρίου 19, 2008, 12:59:03 pmκαι που να ακουγες τον αυτοπτη μαρτυρα που ειδε το αυτοκινητο να σταματα, να ριχνει βολη και να φευγει. εγω παντως εχω πειστει οτι δεν ζω σε δημοκρατια.Ωχ για πες! Πού το άκουσες αυτό; Τι άλλο είπε ο αυτόπτης;