0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Δεκεμβρίου 23, 2008, 06:10:04 pmΠραγματικά η
Πραγματικά η
Αγάπη, θυμίσου κι άλλα . Περιμένουμε...
Σε ένα ιστορικό μυθηστόρημα ,"Πτολεμαίοι ο οίκος του αετού",διάβασα ότι ο Μέγας λέει θρηνούσε αρκετές μέρες πάνω στη σωρό του φίλου του.Σε αυτό το βιβλίο έχε απίστευτα κουτσομπολιά για τους Πτολεμαίους,αλλά δε ξέρω αν είναι έγκυρα όλα.
Oι πάσης φύσεως διεκδικητές του θρόνου του
Ο Κίμων λένε τα είχε με την αδερφή του!!! Έχει μαλιστα βρεθεί όστρακο (ξέρετε το μέτρο του οστρακισμού) που έγραφε πάνω σε απλά νέα ελληνικά "Κίμωνα, γιε του Μιλτιάδη, πάρε την Ελπινίκη σου και ξεκουμπίσου"!
Διαβάζοντας την Ιστορία,ιδίως τη
Παράθεση από: millhaven στις Δεκεμβρίου 23, 2008, 08:53:09 pmΓαλλος ευγενης, με αξιωσεις λογοτεχνη, πλησιαζει τον Γουαιλντ σε cafe στο Παρισι και αμεσως μετα τις συστασεις τον ρωταει "Τα εργα μου δεν βρισκουν την αναγνωριση που τους αξιζει, γιατι οι κριτικοι εχουν κανει συνωμοσια σιωπης εναντιον μου.Τι με συμβουλευετε να πραξω?"Γουαιλντ-"Μα, αγαπητε μου, να λαβετε αμεσως μερος στη συνωμοσια".(*απο britannica και αυτο)Γεματοι καλοσυνη οι ξεχωριστοι ανθρωποι,ε?!?
Γαλλος ευγενης, με αξιωσεις λογοτεχνη, πλησιαζει τον Γουαιλντ σε cafe στο Παρισι και αμεσως μετα τις συστασεις τον ρωταει "Τα εργα μου δεν βρισκουν την αναγνωριση που τους αξιζει, γιατι οι κριτικοι εχουν κανει συνωμοσια σιωπης εναντιον μου.Τι με συμβουλευετε να πραξω?"Γουαιλντ-"Μα, αγαπητε μου, να λαβετε αμεσως μερος στη συνωμοσια".(*απο britannica και αυτο)Γεματοι καλοσυνη οι ξεχωριστοι ανθρωποι,ε?!?