*

Αποστολέας Θέμα: Οδοιπορικά  (Αναγνώστηκε 131367 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chania2005

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
Απ: Οδοιπορικά
« Απάντηση #42 στις: Οκτωβρίου 08, 2008, 11:10:45 pm »
Κι εχω κι αλλη απορια πανω στο θεμα.. Στην περιπτωση που σε αποσπασουν σε αλλη περιοχη απ' αυτη που εισαι διορισμενος -και μαλιστα δυσμενεστερη- και συνεπως σου αλλαξουν την προσωρινη τοποθετηση, απο σχολειο της μιας περιοχης σε σχολειο της αλλης περιοχης, τοτε δικαιουσαι επισης οδοιπορικα?
worrying does not take away tomorrow's troubles, it takes away today's peace

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:08:05 »

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
« Απάντηση #43 στις: Οκτωβρίου 08, 2008, 11:23:23 pm »
για διάβασε και εδώ: http://srv-dide.mes.sch.gr/drupal/index.php?q=view/oikonomika_anaplirotes

Και αυτο το διαβασα αλλα με μπερδευει αυτο που λεει περι οργανικης "Οδοιπορικά δικαιούται ο υπάλληλος που μεταβαίνει σε σχολείο ή υπηρεσία που βρίσκεται σε άλλο Δήμο ή Κοινότητα πλην της Οργανικής του θέσης". Οπως ειπα και πιο πριν, εχω την εντυπωση οτι οργανικη νοειται μονο στους μονιμους..
Ευχαριστω πολυ παντως για τη βοηθεια!

Καταρχήν μη ξεχνάς ότι και οι μόνιμοι τα 2 πρώτα χρόνια δεν έχουν οργανική. Εγώ αυτό που ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ, είναι ότι στο σχολείο που είμαι αναπληρωτής με είπαν ότι δικαιούμαι κανονικότατα εκτός έδρας και οδοιπορικά για τις ώρες που πάω σε άλλο σχολείο προς συμπλήρωση ωραρίου.

Αν σε κάνουν ολική απόσπαση τότε νομίζω ότι δεν δικαιούσαι τίποτα
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Οκτωβρίου 08, 2008, 11:55:04 pm »
Ευχαριστω και παλι.. Θα τα ζητησω λοιπον και θα σας ενημερωσω για τις εξελιξεις που θα εχω..

• Πλήρες μέλος
  • ολα καλα!
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Οκτωβρίου 11, 2008, 07:18:08 pm »
Παράθεση
Εγώ αυτό που ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ, είναι ότι στο σχολείο που είμαι αναπληρωτής με είπαν ότι δικαιούμαι κανονικότατα εκτός έδρας και οδοιπορικά για τις ώρες που πάω σε άλλο σχολείο προς συμπλήρωση ωραρίου.

Απο που θα τα ζητησεις geok και που θα κανεις τα χαρτια σου? Στη δευτεροβαθμια ή στο σχολειο (κι αν στο σχολειο, σε ποιο? Σε αυτο της διαθεσης ή της πρωτης τοποθετησης?) Κι αν κανεις και υπερωριες, πρεπει και γι αυτες να κανεις χαρτια?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:08:05 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Οκτωβρίου 12, 2008, 12:54:25 pm »
Παράθεση
Εγώ αυτό που ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ, είναι ότι στο σχολείο που είμαι αναπληρωτής με είπαν ότι δικαιούμαι κανονικότατα εκτός έδρας και οδοιπορικά για τις ώρες που πάω σε άλλο σχολείο προς συμπλήρωση ωραρίου.

Απο που θα τα ζητησεις geok και που θα κανεις τα χαρτια σου? Στη δευτεροβαθμια ή στο σχολειο (κι αν στο σχολειο, σε ποιο? Σε αυτο της διαθεσης ή της πρωτης τοποθετησης?) Κι αν κανεις και υπερωριες, πρεπει και γι αυτες να κανεις χαρτια?

Χαρτιά κάνουν και τα 2 σχολεία. Το ένα για τα εκτός έδρας και το άλλο για τα οδοιπορικά.

Για τις υπερωρίες δεν ξέρω τι γίνεται. Προφανώς τα χαρτιά τα κάνει το σχολείο όπου ανήκεις
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Αποσυνδεδεμένος loskarlos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 08:46:41 pm »
Αν κάποιος μετακινείται για να συμπληρώσει  το ωράριο του άνω των 80 χμ. δικαιούται διανυκτέρευση ως αποζημίωση.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Οκτωβρίου 20, 2008, 10:52:09 pm »
Αν κάποιος μετακινείται για να συμπληρώσει  το ωράριο του άνω των 80 χμ. δικαιούται διανυκτέρευση ως αποζημίωση.

Αν μετακινείται με λεωφορείο. Αν μετακινείται με δικό του ΙΧ τότε τα χλμ είναι 120
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Αποσυνδεδεμένος loskarlos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 07:58:31 pm »
οκ ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος REX

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Οκτωβρίου 21, 2008, 08:18:48 pm »
Γνωρίζετε μήπως μέχρι πότε δικαιολογούν οδοιπορικά, εκτός έδρας και υπερωρίες στους εκπαιδευτικούς που διατίθενται σε άλλα σχολεία για συμπλήρωση ωραρίου? Μέχρι τις 30 Ιουνίου τα πληρωνόμαστε κανονικά ή μέχρι να τελειώσουν τα μαθήματα, δηλαδή μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα? Το λέω γιατί στα σχολεία που συμπληρώναμε ωράριο συνεχίζουμε να πηγαίνουμε κανονικά για εισηγήσεις, επιτηρήσεις κλπ. Με τις υπερωρίες τί δηλώνουμε αφού πια δεν γίνονται? Πόσες εκτός έδρας ώρες δηλώνουμε, όσες είχαμε στο σχολείο διάθεσης πριν τελειώσουν τα μαθήματα?

Μεχρι 30/6 εξάλλου και η απόφαση του πυσδε που σου έχει κοινοποιηθεί λέει διάθεση μέχρι την λήξη του διδακτικού έτους. Θα δηλώσεις κανονικά τις  ώρες που συμπληρώνεις ωράριο, όπως έκανες και τους μήνες που πήγαινες για μάθημα. Αν αλλάζεις δήμο για κάθε μία ώρα συμπλήρωσης θα πληρωθείς 1/2 της ώρας υπερωρία, άσχετα αν δεν ξεπερνάς το υποχρεωτικό σου ωράριο ή αλλιώς για π.χ. αν συμπληρώνεις 8 ώρες την εβδομάδα τις 4 απ΄αυτές θα τις πληρωθείς υπερωρία.   
Για τα οδοιπορικά είναι 0,15 το χιλιόμετρο  και αυτά θα τα πληρωθείς κανονικά για τα χιλιόμετρα που έχεις κάνει μέχρι 30/6 όσον αφορά τα εκτός έδρας δες  για τα χιλιόμετρα πήγαινε - έλα αν το γραφείο που ανήκεις τα δικαιολογεί, (δεν τα εγκρίνουν όλα τα γραφεία) και είναι 9,78 για κάθε μέρα μετακίνησης τα οποία βέβαια έχουν κράτηση 2% ΜΤΠΥ.
Α! ξέχασα οι υπερωρίες είναι 9,21 με κρατήσεις 20% φόρο, υγ. περιθ. 2,55%, 2% ΜΤΠΥ και 2% ΤΕΑΔΥ
και όλα αυτά θα τα πάρεις μετά από κανα χρόνο

Αποσυνδεδεμένος nikpe19

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 27, 2009, 12:19:42 am »
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Ειμαι μόνιμος καθηγητής Πληροφορικής και φέτος είμαι τεχνικός Κεπληνετ. Για υπηρεσιακούς λόγους μετακινήθηκα εκτος έδρας (βλάβες σε υπολογιστές) κατά το προηγούμενο έτος , ομως τα χρήματα του ειδικού λογαριασμού ΚΑΕ 0711 για το 2008 τελειώσαν. Μπορώ να πληρωθώ από τις πιστώσεις του νέου έτους 2009 ή τα χρήματα έχουν χαθεί?

Παρακαλώ μόνο λογικές απαντήσεις... ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος my8os

• Πλήρες μέλος
  • Παντού υπάρχει ένας μύθος
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 06:41:59 pm »
Χωρίς να γνωρίζω την απάντηση ίσως θα ήταν χρήσιμο να μας έλεγες και το πότε έγιναν οι μετακινήσεις και η αίτηση για την καταβολή οδοιπορικών.

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 28, 2009, 08:59:07 pm »
Από ό,τι ξέρω χρήματα από το δημόσιο μπορείς να τα διεκδικήσεις για τα επόμενα 2 χρόνια.
Δεν ξέρω αν εμπίπτεις σε αυτή την περίπτωση, αλλά λογικά δεν μπορεί να χάθηκαν τα χρήματα σου εφόσον τα δικαιούσαι. Στη θέση σου θα έκανα μια αίτηση για τα κατοχυρώσω και δεν θα περίμενα απλώς να μου τα δώσουν όοοοοοτα βρουν χρήματα.
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος stellinio

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Μαρτίου 17, 2009, 06:04:34 pm »
Γεια σας! Γνωρίζει κανείς αν υπαρχει κάποια σχετική νομοθεσία για τα οδοιπορικά των ωρομισθίων? Έχω την εντύπωση ότι είναι δικό μας το κόστος αλλά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει με σιγουριά κι αν αναγράφεται κάπου? Θα ήταν μεγάλη ανακούφιση αν παίρναμε έστω και τα μισά για τη βενζίνη που πληρώνουμε.. ???

Αποσυνδεδεμένος Ms Daisy

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ06
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Μαρτίου 18, 2009, 09:52:18 am »
Δυστυχώς, stellinio, κι εγώ που ζήτησα (επίμονα, μάλιστα) Πρωτοβάθμια+Δευτεροβάθμια να μου υποδείξουν κάποιο έγγραφο, απέτυχα. Πάντως, είναι σίγουρο ότι δεν παίρνουμε ευρώ. Κάνω 300 χιλιόμετρα τη μέρα. Καταλαβαίνεις ότι με καίει και μένα... >:(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)