0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, ο συνάδελφος που δουλεύει στο οικονομικό τμήμα του γραφείου μας, μου είπε πως του στείλαν πίσω από τα εντελόμενα τις αιτήσεις που είχε στείλει για πληρωμή οδοιπορικών από πέρισυ μέχρι φέτος, για μετακινήσεις που γίνονται σε χωριά, λόγω ενός καινούριου νόμου με αναδρομική ισχύ, ο οποίος ορίζει πως για μετακινήσεις εκπαιδευτικών σε χωριά, δεν θα δίνονται οδοιπορικά.
Συγνώμη,αλλά δεν λέει πουθενά ότι δεν δικαιούνται όσοι δεν συμπληρώνουν την ίδια ημέρα.Κάνω λάθος;
Σύμφωνα με το έγγραφο 2/55768/0022/20-2-2009 της 2ης Διεύθυνσης Μισθολογίου του ΓΛΚ συμπλήρωση ωραρίου εκπαιδευτικών και οδοιπορικά έξοδα: 2. Δεν δικαιούνται επίσης όταν μετακινούνται την ίδια μέρα: * Σε σχολεία εντός της ίδιας πόλης ή κωμόπολης * Σε σχολεία της πόλης ή κωμόπολης στην οποία κατοικούν * σε σχολεία χωριών
Α, ωραία. Δηλαδή η έδρα της οργανικής σου θεωρείται έδρα σου, άρα δεν δικαιούσαι οδοιπορικά, αλλά και η μόνιμη κατοικία σου θεωρείται έδρα σου, άρα πάλι δεν δικαιούσαι. Μονά - ζυγά δικά τους. Μήπως να αρχίσουμε να δηλώνουμε ψεύτικες διευθύνσεις στην υπηρεσία μας;;;Εγώ πάντως εάν βρεθώ στην ανάγκη μετακίνησης που δεν δίνονται οδοιπορικά, θα μετακινούμαι μόνο με συγκοινωνία ΑΝ έχει και ΟΠΟΤΕ έχει. Και να κόψει το κεφάλι της η υπηρεσία για τα προγράμματα. Δεν υποχρεούμαι να διαθέτω την προσωπική μου περιουσία (αυτοκίνητο) για να κάνει την δουλειά της η υπηρεσία (που με έχει και φτυσμένη)