0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα παιδια πέρυσι είχα οχτώ ώρες στην οργανικη μου θέση και συμπληρωνα δεκατρεις σε αλλα δύο σχολεία με μερική αποσπαση και ενώ τα δύο σχολεία ήταν σε διαφορετικές πόλεις Μενίδι Ραφήνα μου είπαν ότι δεΝ δικαιούμαι γιατί η απόφαση δεν εγράφε συμπλήρωση ωραρίου αλλά μερική διάθεση.μου είπαν συμπληρωσ γίνεται όταν έχω δωδεκΑ ώρες στην οργανική.θέλω να Τους κυνηγήσω νομικά.ισχύει αυτο που μου είπαν;
Συναδερφοι αυτό λου θέλουν να ψηφίσουν για τα οδοιπορικά θα ισχύσει από φέτος; έχει πληρωθεί κανείς φέτος οδοιπορικά; είμαι α αναπληρωτρια και παω τα χαρτιά κάθε μήνα αλλά δε μου έχουν βάλει τίποτα ακόμα.
Μεγάλη ντροπή αν ψηφιστεί αυτό που αναφέρεται στο παρακάτω άρθρο:http://www.alfavita.gr/arthron/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CE%B9%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%BE%CF%8C%CE%B4%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%82Τι αναφέρει το άρθρο; ότι οι συνάδελφοι που είναι τοποθετημένοι σε 2, 3, 4, ή και 5 σχολεία δεν θα δικαιούνται οδοιπορικά αν ο εκπαιδευτικός υπηρετεί σε κάθε σχολείο διαφορετική μέρα. Δηλαδή η υπηρεσία θεωρεί ότι ο εκπαιδευτικός σε όσα σχολεία έχει τοποθετηθεί, τόσα σπίτια πρέπει να διαθέτει και είναι δικό του πρόβλημα η μετακίνηση. Μόνο αν πηγαίνει σε 2 σχολεία την ίδια ημέρα θα δικαιούται μετακίνηση. Στην πράξη θα πέσει και γραμμή να βγει το πρόγραμμα έτσι, ώστε να μην πηγαίνουν οι συνάδελφοι σε δύο σχολεία την ίδια ημέρα και όλος ο πενιχρός μισθός θα τρώγεται στις μετακινήσεις. Έχω δει τοποθετήσεις συναδέλφων τη μια μέρα σε χωριό που απέχει 30 χλμ από την Καβάλα και την επόμενη ημέρα στη Θάσο. Τώρα αυτός ο συνάδελφος θα ξοδεύει καμιά 400ρια ευρώ για μετακίνηση, αλλά δεν θα δικαιούται οδοιπορικά.
Ψηφιστηκε τελικα αυτό το πραγμα,ξερει κανεις;
Από όσο γνωρίζω ψηφίστηκε