*

Αποστολέας Θέμα: Μισθοδοσία ωρομίσθιων 2006-2007  (Αναγνώστηκε 85340 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ada13

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ Ο2
    • Προφίλ
Απ: Μισθοδοσία ωρομίσθιων 2006-2007
« Απάντηση #308 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2007, 05:23:24 pm »
Joanne, τι να πω, μου φαίνεται ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Εμείς ήμασταν πέντε ωρομίσθιες στο σχολείο και πληρωνόμασταν ως εξής: Είχε κληρωθεί η μία από τις πέντε (όχι εγώ) και όποτε ερχόταν έμβασμα, πήγαινε στην εφορία και στην τράπεζα, έπαιρνε τα χρήματα και τα έφερνε στο σχολείο.
Sapere aude

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:43:19 »

Αποσυνδεδεμένος Joanne

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2007, 04:06:13 pm »
λοιπόν, εμείς ήμασταν 2 ωρομίσθιοι σε γυμνάσιο της  Νέας Σμύρνης. Δε με ειδοποίησε κανείς από το σχολείο για τα χρήματα και μόνη μου ανακάλυψα ότι έχει μπει  Φεβρουάριος-Μάρτιος. Πληρωθήκαμε από την εφορία και μόνο, που μας έδωσε και τα χρήματα του ΙΚΑ και πήγαμε και το πληρώσαμε εμείς οι ίδιοι. Δεν πήγαμε σε καμία τράπεζα. Τι να πω; μπορεί να διαφέρει από σχολείο σε σχολείο, αλλιώς δεν εξηγείται. εμείς παίρναμε και ένα επίδομα ειδικής αγωγής γιατί το παιδί είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και η διδασκαλία γινόταν κατ΄ οίκον. Λες να παίζει ρόλο; Πάντως, ωρομίσθιοι θεωρούμασταν. Στην εφορία δεν υπάρχουν άλλα χρήματα προς το παρόν. Εκτός αν μας τα έφαγαν άλλοι. όλα να τα περιμένει κανείς από αυτό το κράτος!
Τα καλά κόποις κτώνται.

Αποσυνδεδεμένος tennessee

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ4
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 11:37:55 pm »
Ήμουν κι εγώ ωρομίσθιος σε Λύκειο πέρσι (πρωινό πρόγραμμα) και πληρώνομαι από την εφορία και μετά πληρώνω και το ΙΚΑ μόνος μου. Που ακούστηκε ο εργαζόμενος να είναι υποχρεωμένος να πάει μόνος του στο ΙΚΑ για να πληρώσει τα ένσημα του! Εμένα μου λέιπουν δώρο Πάσχα, Ιουνιος και εππίδομα καλοκαιρινής αδείας. Υπάρχει κάποιος που να τα έχει πάρει όλα από πέρσι; ΠΔΣ πάντως τίποτα το νεότερο από ότι είδα σήμερα στην τράπεζα.
Έρχεται κάποια ώρα που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις σίγουρο μέρος να πας.

Αποσυνδεδεμένος ada13

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ Ο2
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2007, 12:02:46 am »
Παιδιά, απ' ό,τι βλέπω, σε κάθε σχολείο κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν. Κοινώς, ό,τι να 'ναι! Καλά, ρε γαμώτο, όταν σχεδίασαν (λέμε τώρα) αυτό τον επαίσχυντο θεσμό της ωρομισθίας, δεν προνόησαν για ένα κοινό, ενιαίο σύστημα πληρωμών; Έχουμε όλοι μαύρα μεσάνυχτα. Κι όχι μόνο εμείς, αλλά και οι διευθυντές και υποδιευθυντές των σχολείων. Ξέρετε τι μου είπε εμένα η διευθύντρια πέρσι, όταν τη ρώτησα τι ισχύει με τις άδειες; Ε λοιπόν, μου αποκρίθηκε ότι δεν ήταν δικό της ζήτημα και ότι εγώ έπρεπε να ψάξω και να βρω αν και πόση άδεια δικαιούμαι. Εγώ, που έμπαινα πρώτη φορά στη δημόσια εκαπίδευση και δεν ήξερα τι μου γίνεται! ??? ??? ???
Τελοσπάντων, εγώ από Δ' Αθηνών περιμένω ακόμη Ιούνιο, άδεια και απόλυση.
Sapere aude

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:43:19 »

Αποσυνδεδεμένος vasilis1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Φανάριοι Νήσοι
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2007, 02:27:59 am »
Ήμουν κι εγώ ωρομίσθιος σε Λύκειο πέρσι (πρωινό πρόγραμμα) και πληρώνομαι από την εφορία και μετά πληρώνω και το ΙΚΑ μόνος μου. Που ακούστηκε ο εργαζόμενος να είναι υποχρεωμένος να πάει μόνος του στο ΙΚΑ για να πληρώσει τα ένσημα του! Εμένα μου λέιπουν δώρο Πάσχα, Ιουνιος και εππίδομα καλοκαιρινής αδείας. Υπάρχει κάποιος που να τα έχει πάρει όλα από πέρσι; ΠΔΣ πάντως τίποτα το νεότερο από ότι είδα σήμερα στην τράπεζα.
Για ωρομίσθιος ακούγεται κάπως να πληρώνει ΙΚΑ αλλά οι αναπληρωτες πηγαίνουν μόνοι τους
Όταν το λέω νομίζουν ότι είμαι  προκατειλημμένος με τους γυμναστές.Κανονισαν ραντεβού συνάντησης που?

Εκεί που υπάρχουν μαζεμένες πολλές καφετέριες
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank18_10_08_2021.php

Αποσυνδεδεμένος freedom

• Νέο μέλος
  • *
  • ...
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2007, 12:17:32 pm »
παιδιά, εμένα με φώναξε χθες ο διευθυντής του σχολείου (Πειραιά) και με πλήρωσε τα υπόλοιπα χρήματα. από ότι γνωρίζω, μια κοπέλα αναπληρώτρια έχει αναλάβει να παίρνει τους μισθούς των ωρομισθίων, ενώ τις καταστάσεις (πληρωμή, κρατήσεις, ένσημα) έχει αναλάβει ο πληροφορικάριος.

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2007, 12:32:04 pm »
Για ωρομίσθιος ακούγεται κάπως να πληρώνει ΙΚΑ αλλά οι αναπληρωτες πηγαίνουν μόνοι τους

Και γω πέρσι ήμουν ωρομίσθια ΠΕ02 σε Γυμνάσιο Γ Αθήνας πληρωνόμουν από εφορία και πήγαινα και πλήρωνα ΙΚΑ μόνη μου.Μου λείπουν
Μάης και Ιούνιος.Παίρνουμε και επίδομα καλοκαιρινής άδειας; :-*

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2007, 01:40:24 pm »
Ναι παίρνουμε και επίδομα και όσο αφορά τα υπόλοιπα χρήματα πήγαινε και ρώτα στην εφορία σου.Υπάρχει περίπτωση να έχουν έρθει τα χρήματα να σου τηλεφώνησαν στο σπίτι και να μην σε βρήκαν ή πάρε και στο σχολείο που ήσουνα.
Στα Γιάννενα έχουμε πληρωθεί όλοι και όλα τον Ιούλιο

Αποσυνδεδεμένος ada13

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕ Ο2
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2007, 03:02:25 pm »
Τι εννοείς όλα; Σας έχουν εξοφλήσει και μάλιστα από τον Ιούλιο; Γιατί, αν είναι έτσι, μάλλον όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να το ψάξουμε, έτσι δεν είναι;
Sapere aude

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2007, 05:25:02 pm »
Εγώ χθες τηλεφώνησα στη Θεσ/νίκη και μου είπαν ότι δεν έχουν ιδέα για το πότε θα πληρωθούν τα τελευταία (ιούνιος και επίδομα)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2007, 07:33:38 pm »
Εννοώ οτι τα έχω πάρει όλα.
Εργάσθηκα μέχρι και τον μισό Απρίλιο.Πήρα και το 3 τρίμηνο και το Επ. Αδείας και την Αποζημίωση, γενικώς δεν μου χρωστάνε τίποτα

Εκτός αν παίζει ρόλο οτι εσεις τελειώσατε 30 Ιουνίου,αλλά και εδω δεν έχω ακούσει απο κάποιον κάποιο παράπονο καθυστέρησης χρημάτων εκτός απο ΠΔΣ το οποίο είναι γνωστό

Αποσυνδεδεμένος τκ1

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2007, 07:51:55 pm »
εγω δουλευα Λιβαδειά ωρομίσθια μέχρι τον Ιούνιο.Μας ξεχρέωσαν τα πάντα.Για ΠΔΣ ούτε λόγος φυσικά.Και επειδή σας βλέπω μπερδεμένους.Οι ωρομίσθιοι στο ωρολόγιο πληρώνονται από την εφορία.
Τα χρήματα τα παίρνει ο διευθυντής ή αυτός που είναι πρώτος στην κατάσταση πληρωμών.Όσοι κάνουν ΠΔΣ δίνουν αριθμό λογαριασμού στην τράπεζα  όπου και κατατίθενται τα χρήματα.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Σεπτεμβρίου 29, 2007, 07:55:35 pm »
Ετσι και εμεις.Την πρώτη φορά τα πήρε η πρώτη στη Λίστα και μετά πήγαινε ο Διευθυντής.

Θεωρώ για εσας που δεν πληρωθήκατε να κάνετε μια επίσκεψη στην εφορία σας

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Οκτωβρίου 19, 2007, 04:52:08 pm »
Ξέρει κανείς αν έχει εξοφλήσει ωρομίσθιους η Γ Αθήνας΅;Εγώ ήμουν πέρσι ΠΕ02 σε Γυμνάσιο για 11 ώρες και χρωστάνε Μάη Ιούνιο και επίδομα για καλοκαίρι . :'(

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182616
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)