0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και από μένα! Ήθελα να μου το επιβεβαιώσετε αν ξέρει κάποια αυτό που σκέφτομαι. Είμαι 2η χρονιά αναπληρώτρια, το Σεπτέμβρη θα έχω περίπου 18.533 μόρια στον πίνακα του 40 %. Αφαίρεσα τις διοριστέες που δεν τις έχουν βγάλει από τον πίνακα ακόμη και τους συμπληρωματικούς διορισμούς και είμαι περίπου 400 θέση. Κάποια κοπέλα εδώ είπε ότι θα διορίσουν φέτος από τον πίνακα αυτόν 200. Εκτός των 265 περίπου 24 μηνιτών? Γιατί περίπου τόσοι είναι. έτσι θα παω 135 με 140 σειρά. Διορίζομαι δηλαδή φέτος και τρελαίνομαι? να μου απαντήσει κάποια που να το έχει ψάξει το θέμα παρακαλώ! ευχαριστώ! αχ ρε κορίτσια καλή επιτυχία σε όλες!!!!
εννοειται πως θα δουλεψεις και την επομενη χρονια!!!!! εχεις 16 μορια απο τη προυπηρεσια σου και 11 και κατι απο τον προηγουμενο ΑΣΕΠ. συνολο 27 και κατι. με τοσα μορια 100% εισαι αναπληρωτρια!!! με 65 στον τωρινο ΑΣΕΠ συγκεντρωνεις 37 περιπου μορια!! οποτε 1000% Σεπτεμβριο εισαι και παλι σε σχολειο και μετα την τριτη σου χρονια ερχεται και ο διορισμος σου!!!! να μη αγχωνεσαι καθόλου ολα εχουν....δρομολογηθει!!!!