0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
όσο για το cd μου είπε πως είναι πολύ σημαντικό γιατί έχει το καινούργιο υλικό για το ολοήμερο που δεν κυκλοφορεί πουθενα.
αναφέρομαι στο "η παιδαγωγική εργασία στο νηπιαγωγείο-μια προσέγγιση μεσα απο τη πράξη. εκδ.Gutenberg" Σπύρος Πανταζής
τον ειχα καθηγητη τι θα θελες να σου πω?
Παράθεση από: MairyLiscious στις Ιανουαρίου 15, 2009, 03:51:20 pmτον ειχα καθηγητη τι θα θελες να σου πω?Απλα αναφερθηκα-εμμεσως πλην σαφως -στο ενδεχομενο να ειναι θεματοδοτης και αν εχει κανεις να προτεινει βιβλια του που ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να διαβασουμε, καθως εχω ξεκινησει βιβλια το τελευταιο διαστημα και τα εχω αφησει στη μεση, λογω του οτι -απλα- ΔΕΝ διαβαζονται!
Παράθεση από: U2 στις Ιανουαρίου 15, 2009, 04:09:40 pmΠαράθεση από: MairyLiscious στις Ιανουαρίου 15, 2009, 03:51:20 pmτον ειχα καθηγητη τι θα θελες να σου πω?Απλα αναφερθηκα-εμμεσως πλην σαφως -στο ενδεχομενο να ειναι θεματοδοτης και αν εχει κανεις να προτεινει βιβλια του που ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ να διαβασουμε, καθως εχω ξεκινησει βιβλια το τελευταιο διαστημα και τα εχω αφησει στη μεση, λογω του οτι -απλα- ΔΕΝ διαβαζονται!τελικά δεν είμαι η μόνη που δεν τον καταλαβαίνω.,....κ ειχα αρχίσει να εχω αμφιβολίες για το νοητικό μου επιπεδο
Στο ΔΕΠΠΣ λέει ότι ο φάκελος αξιολόγησης περιλαμβάνει τον φάκελο εργασιών του παιδιού και πρόσθετες σημειώσεις και παρατηρήσεις του εκπαιδευτικού. Καποιοι άλλοι απο ότι έχω καταλάβει τα ταυτίζουν. Όποιος ξέρει κάτι άλλο ας μας πει