*

Αποστολέας Θέμα: Να προσμετρούνται τα μόρια ΟΛΩΝ των ΑΣΕΠ στο 100% (στον πιν. Αναπληρωτών)  (Αναγνώστηκε 11526 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ..επειδή όλοι είμαστε θύματα, αλλά και θύτες...
    • Προφίλ
3) Η λογική λέει πως πήραν τόσους πολλούς γυμναστές που δεν θα έχουν που να τους βάλουν. Λες να πάρουν και άλλους αναπληρωτές; Αναπληρωτές και ωρομίσθιους παίρνουν εκεί που τους έχουν πραγματική ανάγκη, όπως γνωρίζεις, μιας και αφού τους καλέσει η
ΑΣΕΠομαζέματα.. αδικοσκορπίσματα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
...θα διοριστούν τα επόμενα χρόνια 1054 άτομα μόνο από το 30μηνο." Ποια ήταν η λάθος πληροφορία; Δεν θα διοριστούν; Απλά είχατε τόσα πολλά άτομα στο 30μηνο που έχουν βάλει όρο να διοριστούν στην 5ετία ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες. Επίσης μερικά από το 30μηνο συμπίπτουν με αυτά του 24μηνου. Ποια λάθος πληροφορία έδωσα;

Δεν έχω κανένα σκοπό ή λόγο να αντιπαρατεθώ με κανένα. Ο καθένας ας πιστεύει αυτά που πιστεύει. Δεν θέλω και φυσικά δεν έχω σκοπό να αλλάξω τη γνώμη του καθενός.

Με νούμερα λοιπόν, εφέτος διορίστηκαν 45 άτομα από το 30μηνο των γυμναστών. Ο πίνακας αριθμούσε 1054 άτομα και τώρα αριθμεί 532. Οι υπόλοιποι είναι από το 24μηνο. Το ότι θα διοριστούν 1054 άτομα μόνο από το 30μηνο είναι εσφαλμένη πληροφορία. Τα 478 που συμπίπτουν (24+30μηνο) και διορίστηκαν, δεν είναι μερικά άτομα αλλά υψηλό ποσοστό.

Ότι είχα να πω το είπα. Από εκεί και πέρα εμμένω στην τελευταία παράγραφο του προηγούμενου θέματος που έστειλα και δεν έχω σκοπό ή λόγο να ξανασχολιάσω κάτι.

Σχετικά με το αντικείμενο της Φ.Α. και της αξίας της, δεν χρειάζεται καν να τοποθετηθώ. Καλό θα είναι όμως ως συνάδελφοι να προσπαθούμε να κρατούμε το ύφος μας στο ύψος των περιστάσεων και όχι στο βωμό της προσωπικού μας συμφέροντος να προσπαθούμε να απαξιώνουμε τις άλλες ειδικότητες. Θεωρώ, ότι όλες οι ειδικότητες είναι χρήσιμες στο σχολείο, όχι μόνο λόγω αντικειμένου διδασκαλίας. Περισσότερο απ' όλα πρέπει να κάνουμε τους μαθητές να αγαπούν να μαθαίνουν και να έχουν ανοικτούς ορίζοντες.

Να είστε καλά.!
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Δεν απαντάς στα περισσότερα από όσα γράφω και καταλαβαίνω την αδυναμία σου. Ας δούμε τώρα σε τι έχεις απαντήσει: Γράφω "με μια γρήγορη ματιά στους πίνακες http://e-aitisi.sch.gr/ βλέποντας το 24μηνο και 30μηνο ΠΕ11.00 θα διαπιστώσεις πως θα διοριστούν τα επόμενα χρόνια 1054 άτομα μόνο από το 30μηνο."
Το μόνο από 30μηνο σημαίνει πως 1054 άτομα έχουν εξασφαλίσει τον διορισμό τους μόνο από την ρύθμιση για το 30μηνο, ΜΟΝΟ από εκεί μιας και υπάρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ που εξασφάλισαν τον διορισμό τους από το 24μηνο. Τώρα αν πολλά άτομα ανήκαν και στις δύο κατηγορίες (όπως είναι φυσικό να συμβαίνει), δεν έχει καμιά σχέση με το ότι 1054 άτομα έχουν εξασφαλίσει τον διορισμό τους μόνο από την ρύθμιση για το 30μηνο και τουλάχιστον τόσοι γυμναστές θα διοριστούν τα επόμενα χρόνια.. σε βάρος αυτών που δίνουν ΑΣΕΠ διαφωνείς; Δεν έχει σχέση λοιπόν με την τοποθέτηση μου αυτό που γράφεις. Επίσης δεν μίλησα για ποσοστά, ούτε σύγκρινα τα άτομα από 30μηνο με το 24μηνο, οπότε το "δεν είναι μερικά άτομα αλλά υψηλό ποσοστό." δεν κολλάει πουθενά μιας και όπως και να έχει διορίζεται μεγάλος αριθμός γυμναστών με τις νέες ρυθμίσεις!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Αν δεν έχεις όρεξη να απαντάς σε μηνύματα, είναι δικαίωμα σου, όμως είναι υποχρέωση σου να διαβάζεις αυτά που γράφονται και να μην κάνεις πλασματικούς διαλόγους με φανταστικούς φίλους, πριν κατηγορήσεις πραγματικά άτομα για παραπληροφόρηση. Εμμένω λοιπόν και εγώ στην τοποθέτηση μου, μιας και αυτά που είπες δεν αντικρούουν αυτά που έχω προσάψει στους "παλιούς" ΠΕ11. Ξαναλέω πως δεν μείωσα ποτέ το αντικείμενο της Φ.Α., οπότε δεν χρειάζεται να τοποθετηθείς.

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
 Καλό θα ήταν επιπλέον να κρατάμε ανοιχτές της πόρτες της εκπαίδευσης για όλους και να μην προσπαθείτε με "έμμεσους οδούς" και "πλάγιους τρόπους" που προανέφερα να μπαίνετε μπροστά από τους δικούς σας συναδέλφους και να καταστρατηγείτε τα ποσοστά 60-40%. Είδα και μια ανακοίνωση πως θέλετε να τα κάνετε 50-50%. Συγχαρητήρια.Όλοι βλέπουν το πόσο γυμνός είσαι μπροστά στην πραγματικότητα, οπότε μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σου, δεν ωφελεί. Όσο για το "Περισσότερο απ' όλα πρέπει να κάνουμε τους μαθητές να αγαπούν να μαθαίνουν και να έχουν ανοικτούς ορίζοντες." που αναφέρεις, πιστεύω πως πρέπει να το εκλάβω ως άλλο ένα ατράνταχτο επιχείρημα που έχεις για να στηρίξεις τις ανύπαρκτες θέσεις και τοποθετήσεις εκτός θέματος. Φυσικά το να αλλάζουμε το θέμα είναι πάντα ένας τρόπος για να "γλυτώσουμε", αλλά αυτά δεν πιάνουν σε όλους τους συνομιλητές. Κλείνοντας να πω πως δεν έχω κάτι με τους ΠΕ11 που πέρασαν μέτρα κομμένα και ραμμένα για τους ίδιους (αλήθεια ποιοι άλλοι ωφελήθηκαν από το 30μηνο δεν μου απάντησες). Καλά κάνετε και διεκδικείτε το καλύτερο για εσάς και για την οικογένειά σας, έστω και σε βάρος μας. Πίστεψε με το εννοώ, καλά κάνετε. Όμως δεν ανέχομαι να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας και να χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για τις λιγοστές θέσεις ΑΣΕΠ.

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Τέλος να ομολογήσω πως και εγώ αν μπορούσα να κάνω όλα αυτά που κάνατε για να διοριστώ, θα τα έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν το παίζω ηθικός και χρυσός κτλ. Αλλά δεν μπορώ να μην δηλώνω πως με τις πράξεις σας ζημιώσατε τους υπόλοιπους. Εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω. Δεν κρύβομαι και δεν έχω λόγο να κρυφτώ. Το ξαναλέω καλά κάνατε και μακάρι να μπορούσα να είμαι στην θέση σας. Άλλα ας λέμε και την αλήθεια, όλη την αλήθεια. Και θα το ξαναπώ, μακάρι να είχαμε περισσότερους γυμναστές, μουσικούς, καλών τεχνών, ώρες για τεχνολογία και πολλές άλλες δραστηριότητες, που ολοκληρώνουν το παιδί. Ειδικά για γυμναστική, 5 ώρες την βδομάδα θα έπρεπε να ήταν το ελάχιστο την δευτεροβάθμια. Φυσικά με την προϋπόθεση την σωστή αξιοποίηση της ώρας.
Και ας μην ξεχνάμε μετά από όλα αυτά πως το θέμα μας είναι:
Να προσμετρούνται τα μόρια ΟΛΩΝ των ΑΣΕΠ στο 100% (στον πιν. Αναπληρωτών)

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Δεν απαντάς στα περισσότερα από όσα γράφω και καταλαβαίνω την αδυναμία σου. Ας δούμε τώρα σε τι έχεις απαντήσει: Γράφω "με μια γρήγορη ματιά στους πίνακες http://e-aitisi.sch.gr/ βλέποντας το 24μηνο και 30μηνο ΠΕ11.00 θα διαπιστώσεις πως θα διοριστούν τα επόμενα χρόνια 1054 άτομα μόνο από το 30μηνο."
Το μόνο από 30μηνο σημαίνει πως 1054 άτομα έχουν εξασφαλίσει τον διορισμό τους μόνο από την ρύθμιση για το 30μηνο, ΜΟΝΟ από εκεί μιας και υπάρχουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ που εξασφάλισαν τον διορισμό τους από το 24μηνο. Τώρα αν πολλά άτομα ανήκαν και στις δύο κατηγορίες (όπως είναι φυσικό να συμβαίνει), δεν έχει καμιά σχέση με το ότι 1054 άτομα έχουν εξασφαλίσει τον διορισμό τους μόνο από την ρύθμιση για το 30μηνο και τουλάχιστον τόσοι γυμναστές θα διοριστούν τα επόμενα χρόνια.. σε βάρος αυτών που δίνουν ΑΣΕΠ διαφωνείς; Δεν έχει σχέση λοιπόν με την τοποθέτηση μου αυτό που γράφεις. Επίσης δεν μίλησα για ποσοστά, ούτε σύγκρινα τα άτομα από 30μηνο με το 24μηνο, οπότε το "δεν είναι μερικά άτομα αλλά υψηλό ποσοστό." δεν κολλάει πουθενά μιας και όπως και να έχει διορίζεται μεγάλος αριθμός γυμναστών με τις νέες ρυθμίσεις!

Το να μην απαντάω  δεν είναι απαραίτητα αδυναμία, όσο και αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.  Έγραψα τα ακριβή νούμερα για να μην υπάρχουν λάθος εντυπώσεις
Η τοποθέτησή μου αφορούσε το παραπλανητικό σχόλιό σου, ότι θα διοριστούν μόνο 1054 άτομα μόνο από  το 30μηνο. Θες δεν θες, τα γραπτά μένουν. Δεν θα διοριστούν λοιπόν 1054 μόνο από το 30μηνο, αλλά 578. Οι υόλοιποι είναι από το 24μηνο και σίγουρα αυτό το νούμερο δεν είναι κάποιοι ελάχιστοι.

Αποκλείεται όμως να κάτσω να σχολιάσω για μαθητές φέτες και καθηγητές που κάνουν γιόγκα. Είναι άσκοπο. Εκεί που κρίνω σκόπιμο σχολιάζω. Αν επιπλέον ξαναδιαβάσεις τις πρώτες μου γραμμές, θα δεις τη σκέψη μου.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Καλό θα ήταν επιπλέον να κρατάμε ανοιχτές της πόρτες της εκπαίδευσης για όλους και να μην προσπαθείτε με "έμμεσους οδούς" και "πλάγιους τρόπους" που προανέφερα να μπαίνετε μπροστά από τους δικούς σας συναδέλφους και να καταστρατηγείτε τα ποσοστά 60-40%. Είδα και μια ανακοίνωση πως θέλετε να τα κάνετε 50-50%. Συγχαρητήρια.Όλοι βλέπουν το πόσο γυμνός είσαι μπροστά στην πραγματικότητα, οπότε μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σου, δεν ωφελεί. Όσο για το "Περισσότερο απ' όλα πρέπει να κάνουμε τους μαθητές να αγαπούν να μαθαίνουν και να έχουν ανοικτούς ορίζοντες." που αναφέρεις, πιστεύω πως πρέπει να το εκλάβω ως άλλο ένα ατράνταχτο επιχείρημα που έχεις για να στηρίξεις τις ανύπαρκτες θέσεις και τοποθετήσεις εκτός θέματος. Φυσικά το να αλλάζουμε το θέμα είναι πάντα ένας τρόπος για να "γλυτώσουμε", αλλά αυτά δεν πιάνουν σε όλους τους συνομιλητές. Κλείνοντας να πω πως δεν έχω κάτι με τους ΠΕ11 που πέρασαν μέτρα κομμένα και ραμμένα για τους ίδιους (αλήθεια ποιοι άλλοι ωφελήθηκαν από το 30μηνο δεν μου απάντησες). Καλά κάνετε και διεκδικείτε το καλύτερο για εσάς και για την οικογένειά σας, έστω και σε βάρος μας. Πίστεψε με το εννοώ, καλά κάνετε. Όμως δεν ανέχομαι να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας και να χύνετε κροκοδείλια δάκρυα για τις λιγοστές θέσεις ΑΣΕΠ.

Χρησιμοποιείς δεύτερο πληθυντικό, γενικεύεις και γράφεις πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την τοποθέτησή μου. Δεν έχω καμία διάθεση να υπερασπιστώ τον κλάδο των ΠΕ-11. Ούτε φυσικά να κατακρίνω κανένα άλλο κλάδο. Καιροσκόποι, τυχοδιώκτες και άνθρωποι που πατάνε επί πτωμάτων για να κάνουν το δικό τους, θα βρεις πολλούς.

Μπορείς λοιπόν να σχολιάζεις περί αυτών που έγραφα άνετα και να επιχειρηματολογείς. Όλα τα άλλα είναι άσχετα και εκτός θέματος.

Δεν έχω τη διάθεση, ούτε θέλω να απαντήσω σε κάτι άλλο.

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Το επόμενο κείμενο είναι εκτός θέματος:Συγνώμη αλλά με την λέξη "παραπληροφόρηση" νόμιζα πως αναφερόσουν γενικότερα. Δικό μου λάθος μιας και δεν πίστευα πως θα σε πείραζε μόνο ο αριθμός 1054. Δεν μπορώ να καταλάβω ως προς τι παραπληροφόρησα και ποιος ήταν ο σκοπός μου. Μάλλον έχω κάποιο πρόβλημα κατανόησης. Εγώ απλά είπα πως όλοι του 24μηνου και 30μηνου που βλέπεις στον πίνακα θα διοριστούν τα επόμενα χρόνια. Δεν απέκλεισα το ότι μερικοί από το 30μηνο θα διοριστούν με 24μηνο επειδή τους καλύπτει και αυτή η ρύθμιση. Αλλιώς θα έλεγα 1054 30μηνο + 643 24μηνο = 1697 άτομα. Δεν το έκανα, όχι επειδή δεν γνωρίζω πρόσθεση, ούτε για την φουκαριάρα την μάνα μου, αλλά επειδή γνωρίζω πως αυτά τα δύο σύνολα έχουν κοινά στοιχεία. Όμως η ένωση των δύο συνόλων είναι τουλάχιστον 1054 ξεχωριστά άτομα. Η ρύθμιση δίνει το δικαίωμα διορισμού σε τουλάχιστον 1054 ΠΕ11. Δεν λέω μερικοί θα διοριστούν με άλλη ρύθμιση, αλλά έχουμε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1054 άτομα που έχουν κατοχυρώσει το δικαίωμα διορισμού, επειδή είχαν 30 μήνες προϋπηρεσία πέρυσι. Από τα 4 σημεία που λες πως παραπληροφόρησα μείναμε στα (2).

Αποσυνδεδεμένος w1red

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Όπως και να έχει συγνώμη αν φταίω και ειλικρινά δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έκανα το τόσο λάθος. Όσο για το γιόγκα και φέτες, ήταν σχήμα υπερβολής που με το οποίο ήθελα να δηλώσω πως ο υπερβολικά μεγάλος αριθμός ΠΕ11 που θα διοριστούν, θα προκαλέσει και υπερβολικά αποτελέσματα.. Σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία.

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αγαπητέ w1red,
     δεν με πειράζει, ακόμα και αν έλεγες ότι θα διοριστούν 2500 ΠΕ-11, 12, 13 κλπ. Ο μόνος λόγος που έγραψα, ήταν για να καταγραφούν τα νούμερα έτσι όπως ακριβώς ήταν. Απ' ότι φαίνεται δεν έχω γίνει ακόμα κατανοητός. ???

Δεν θα διοριστούν 1054 με το 30μηνο των ΠΕ-11 αλλά 572. Αυτό προσπαθώ να πω, τίποτα παραπάνω.

Καλή συνέχεια και σε εσένα και καλή σταδιοδρομία σε όλους.

Φιλικά.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182797
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 716
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)